Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim kesildi 3.günde bitti. Aradan bir süre geçti silik silik koyu kahverengi kan lekelerim geldi. Ne olur ne olmaz diye spora gidiyorum. Bundan dolayı test yaptım. Çok silik çizgim çıktı. Bugün tekrar yaptım yine bu şekilde fotoğraf bırakıyorum. İlk 10 dk da olan sonucum bu şekildeAdet oldunuz mu peki 3.gun kesildi dile belirtmişsinizde tam anlayamadım kesilmeden önce de kahverengi miydi ?
Benimde aynısı oldu Ocak 20 adetim geldi akşam üstü 21 kesildi sonra kahverngi pembe lekelenmem geldi. Bu ay gecikmeyi beklicem belki de psikoloji olabilir. Çok hafif gölgelik var gibi hayırlısı olsun sizin için3.günde adetim kesildi. 2-3gün sonra kahverengi lekelenmelerim oldu. Sildikçe kahverengi kanamam oldu. Gebelik testi yaptım zor görünebilecek kadar hafif çift çizgi oluştu. Gebelik ihtimali var mıdır ? Ya da böyle bir durum yaşayan var mı ?
Belkide dediğiniz gibi psikolojikte olabilir bugün tekrar yaptım koyu biraz daha çizgim bu şekilde oldu. 2 günde bir test yapıp kontrol edeceğim. Dış gebelikte olabilir diye korkuyorum düşünüyorumBenimde aynısı oldu Ocak 20 adetim geldi akşam üstü 21 kesildi sonra kahverngi pembe lekelenmem geldi. Bu ay gecikmeyi beklicem belki de psikoloji olabilir. Çok hafif gölgelik var gibi hayırlısı olsun sizin için
İnşallah kuzum ama kesin sonuç için kan verme de fayda var. Dış gebelik için sayısal olarak yavaş artması lazım teste bakarak bilinmez ne yazık ki. Hayırlı evlatlarimiz olsunn inşallahBelkide dediğiniz gibi psikolojikte olabilir bugün tekrar yaptım koyu biraz daha çizgim bu şekilde oldu. 2 günde bir test yapıp kontrol edeceğim. Dış gebelikte olabilir diye korkuyorum düşünüyoruminşallah hamişizdir
![]()
Kesinlikle kan vermek gerekiyor. Şuan bağ kurmamaya çalışıyorum. Hepimiz için hayırlısını diliyorumİnşallah kuzum ama kesin sonuç için kan verme de fayda var. Dış gebelik için sayısal olarak yavaş artması lazım teste bakarak bilinmez ne yazık ki. Hayırlı evlatlarimiz olsunn inşallah![]()
En iyisi kan vermek arkadaşta belirtmiş bende hala adet olmadım salı günü kan vereceğim inşallah hamişizdir sonuçları yazalım mutlakaAdetim kesildi 3.günde bitti. Aradan bir süre geçti silik silik koyu kahverengi kan lekelerim geldi. Ne olur ne olmaz diye spora gidiyorum. Bundan dolayı test yaptım. Çok silik çizgim çıktı. Bugün tekrar yaptım yine bu şekilde fotoğraf bırakıyorum. İlk 10 dk da olan sonucum bu şekilde![]()
Tabiki kan tahlilinden hemen sonra sizide bilgilendireceğim. Kan için bir kaç gün daha bekliyim diyorum. İnşallahh canımEn iyisi kan vermek arkadaşta belirtmiş bende hala adet olmadım salı günü kan vereceğim inşallah hamişizdir sonuçları yazalım mutlakakan verdiniz mi acaba
Ben de bekliyorum ama bir Arkadaş yazmış canım bir gün sonra kan vermiş regli geçince betasında çıkmış hamile olduğu çok mutlu oldum yarın gidip kan vermek istiyorum biryandanda acele etmek istemiyorumTabiki kan tahlilinden hemen sonra sizide bilgilendireceğim. Kan için bir kaç gün daha bekliyim diyorum. İnşallahh canım![]()
Ah ah üzülürüm diye korkuyorum sonucunda. 2 testimde pozitif gibi görünüyor ama. Yinede cesaret edemiyorum yarın gitmeyiBen de bekliyorum ama bir Arkadaş yazmış canım bir gün sonra kan vermiş regli geçince betasında çıkmış hamile olduğu çok mutlu oldum yarın gidip kan vermek istiyorum biryandanda acele etmek istemiyorum![]()
Ya benim de bu ay aynı şekilde oldu hep 6 gün sürer 3 gün sürdü sonra kahve lekelenme. Reglden 4 gün önce test yapmıştım negatifti. Sonra da üstüne hiç düşmedim şuan regle 10 gün var. Sizin durumunuzu çok merak ettim. Acaba bende test yapsam
*Miettiğiniz
Sadece göğüslerim biraz daha dolgun ve eğilirken kasık ağrısı oluyor onun dışında bir belirti yokYapın demek istiyorum amaşey belirti var mı vücut da fark ettiğiniz bel kasık ağrısı miğde bulantısı baş dönmesi vs
![]()
16 gün oldu biteli. Hayır gelmiyor 2 3 gün kahve akıntı geldi sadece. Regl olmama da 9gün kaldı.Kaç gün oldu peki regliniz biteli yada şuan hala kahverengi akıntı geliyor mu?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?16 gün oldu biteli. Hayır gelmiyor 2 3 gün kahve akıntı geldi sadece. Regl olmama da 9gün kaldı.