Pandemi nedeniyle hastaneye gitmekten çok çekiniyorum. Şuan yaşadığım süreci tecrübe edinmiş arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var..
Normal ay günümden bir kaç gün gecikme yaşadım ardından kahverengi lekelenmem oldu ve gün içinde bitti. Ardından takip ettiğim 3 gün içerisinde herhangi bir şikayetim olmadı.
4.gün gece kanamam olduğunu farkettim. Günüme de yakın olduğu için endişelenmedim.
Ama devamı gelmedi. Yani 1 haftadır bu durumu yasıyorum. Çok az kanamam var, devam ediyor ama olamıyorum. Bazen kırmızı bazen kahverengi bazense simsiyah oluyor. Kanamam başladı başlayalı inanılmaz mide bulantısı baş dönmesi titreme halsizlik yaşıyorum. Ev işlerimi bile dinlene dinlene yapıyorum. Kovid pozitif değilim çok şükür. Bulantı ve halsizliğin kanama ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Pandemi dolayısıyla riskli bir bölgedeyim. Hastane için aracım yok toplu taşıma kullanmak zorundayım. Hastaneye gidipte kovide yakalanırsam diye korkuyorum. Elden ayaktan düşmekten de çekindiğim için doktora gitmek için biraz dişimi sıkayım diyorum. İçinizde yaşadıklarımı tecrübe eden arkadaşlar var mı? Sizce ne yapmalıyım? Bitkisel olarak ne iyi gelir?