Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar aklma takilan bisey var normalmi anormalmi bilemedim.son 4 aydir adetim 1 hafta once geliyor.mayis 28 hazirn 24 temmuz 21 agstos 17 olarak gordum.. Daha once yasayan biri varmi?
1 hafta değil 4 gün önce geliyor sanırım. Adet döngüsünün alt sınırı uzmanlara göre 15 günde 1. Normal varsayılan 28-30 günde 1. Maksimum ise 45 gün diye biliyorum. Yani 15-45 gün aralığında düzenli döngü kabul edilebilir bir durum. Senin de 26 günde 1 sanırım. bu da kabaca bir hesapla her adetin 12. günü yumurtluyorsun demek. sadece son zamanlarda böyle oldu dersen mevsimsel olabilir derim .. düzenli olması kötü bir şey çağrıştırmıyor bende.
4 gün öne gelmiş canım telaş yapacak birşey yok.
Birde ilk adetten 4-5 yıl sonra düzene girermiş(pek emin değilim biryerde okumuştum yanlış bilgilendirme olmasın)
Mevsimselde olabilir. Ve hala düzenli adetin. Takma kafana