• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim zamanindan önce geliyor sebebi nedir?

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Merhaba kizlar aklma takilan bisey var normalmi anormalmi bilemedim.son 4 aydir adetim 1 hafta once geliyor.mayis 28 hazirn 24 temmuz 21 agstos 17 olarak gordum.. Daha once yasayan biri varmi?

1 hafta değil 4 gün önce geliyor sanırım. Adet döngüsünün alt sınırı uzmanlara göre 15 günde 1. Normal varsayılan 28-30 günde 1. Maksimum ise 45 gün diye biliyorum. Yani 15-45 gün aralığında düzenli döngü kabul edilebilir bir durum. Senin de 26 günde 1 sanırım. bu da kabaca bir hesapla her adetin 12. günü yumurtluyorsun demek. sadece son zamanlarda böyle oldu dersen mevsimsel olabilir derim .. düzenli olması kötü bir şey çağrıştırmıyor bende.

4 gün öne gelmiş canım telaş yapacak birşey yok.
Birde ilk adetten 4-5 yıl sonra düzene girermiş(pek emin değilim biryerde okumuştum yanlış bilgilendirme olmasın)
Mevsimselde olabilir. Ve hala düzenli adetin. Takma kafana :KK16:

Tesekkkur ederim bilgileriniz icin bende telas yaptm biseymi var diye daha once yaknn cevremde boyle bisey yasayan yok :( normal olmasna sevndm

Back