- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Birde tamponu takarken kendini kasma sikma.. rhat bjrakBen tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki
O zaman bakire değilseniz tampon veya adet kupası gibi aparatlara geçin derim..
Menstrual cup diye aratırsan çıkar. Adet kupası yazınca ödül falan geliyor insanın aklınaadet kupası ne ayol
Menstrual cup diye aratırsan çıkar. Adet kupası yazınca ödül falan geliyor insanın aklına
Hastalık yoksa hijyende yada kullandığınız şeylerde sıkıntı vardır kimseninki çiçek kokmaz ama bu kadar ağırsa sıkıntı var demekkiBiraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum
Off burda bi koku var nerden geliyo ya diyen biri çıkıyor muhakkak.Ben şunu merak ettim: insanlar sizden koku yayıldığını nasıl ifade ettiler de kokunuzun dışarı taştığını anladınızkolay değil yani ben söyleyemezdim sanırım
Ya bir kaç kere videosunu izlemiştim izlemez olaydım kus kus bir hal oldum midem çok bulandı
adet kupası ne ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?