Adetim ölü balık kokuyor

Pedler de çok sağlıklı değil aslında. Alerji kaşıntı mantar vs vs yapıyor olabilir. Doğal pedler var parfümsüz alerjensiz olanlar. Diğer günlerde kokunuz olmuyorsa onlardan deneyebilirsiniz. Genel olarak kan birikip bir de üstüne sıcakta beklediği için kimseninki kokusuz olmuyor. Ben çok tiksindim geçen yaz bu kokudan o yüzden artık tampon kullanıyorum. Kokusu pisliği olmuyor.

Ben şunu merak ettim: insanlar sizden koku yayıldığını nasıl ifade ettiler de kokunuzun dışarı taştığını anladınız kolay değil yani ben söyleyemezdim sanırım

Kanın kokusu keskin ve demir pas gibi kokar hele de bu sıcak havalarda, en büyük derdimiz

Günü 1 ya da 2 tane pedle bitirme, bimde ucuz zaten 3-4 paket alsan yeter. İlle pahalı olmasına gerek yok bence temiz olması önemli. Bir de yoğunsa ve iltihaplıysa koku olabilir.

Hastalık yoksa hijyende yada kullandığınız şeylerde sıkıntı vardır kimseninki çiçek kokmaz ama bu kadar ağırsa sıkıntı var demekki

Belki çok havasız kalıyordur. Evet kimse güzel kokutmuyor ama çevreden de alınmaması lazım. Kişisel temizliğine fazla önem ver bence

Sık taharet mantara neden olur ve genitaldeki ph ı dusurup bakterilerle savasmasini engeller ve dolayisiyla mantar vb hastaliklar olur ,ped alerjim var deneye deneye devam ediyrm sık degisin tek onlem.bu simdlik

Doktora gidin agir koku oluyor iltihatta olabilir. Ve sik sik degistirin bekletmeyin ed değişimi yapın.

Ya bir kaç kere videosunu izlemiştim izlemez olaydım kus kus bir hal oldum midem çok bulandı

Allah iyiliğini versin videolar zaten çok itici olur. Gerçeği gibi olmaz.
Hormonların mı eksik hiç cinsel dürtün de mi yok?
Neyse ileride fikrin değişir belki..

akıntım var idrar yaparken yanma var diyorsun belliki sorun var neden doktora gitmiyorsunuz ha gittiniz ve doktor problem yok dediyse başka doktora gidin bence benim de ilişki esnasında acı vardı bi doktora gittim sorun yok dedi ama insan kendi vücudunu bilir yani tatmin olmadım başka doktora gittim yaram varmış rahim ağzında dondurdular artık rahatım sizde doktor değiştirin lütfen

Gratiste satilan vajinal jeller var bence onunla yikayin bende almistim adi bionsen doktora gozukun tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…