- 17 Şubat 2015
- 8.116
- 21.906
- 548
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Geçmiş olsun, hepsinin enfeksiyona sebep olabileceğini düşünüp yine tampon kullanırdım çünkü öyle yapmak çok zor değil mi ya :)dogumda sag yumurtalıgım 32 cm kıst kaplaması sebebıyle alındı ondan sonra enfeksıyona meyıl olabılecek hersey yasakladı aslında bana ped de yasak dısarı cıkmayacaksam evdeysem tek kullanımlık havlular alıp kullanıp atıyorum ben onu ölsem yıkayamam cunkudısarı cıkıcaksam ped ustune yarım saatde bır degıstırmelık gazlı beze sarılmıs pamuk veya kagıt havlu
benım ıcın resmen ıskenceye donusuyor acıkcası
Ben cinsellikten aşırı nefret ediyorum görünce bile midem bulanıyor cinsellik demek benim için ölüm demekCinsellik neden mide bulandirici olsun ? Dunya uzerindeki en guzel şeylerden biri.
Balık kokusu degil Ama.
Evet pede alerjim var ne yazikki
Mini boyları da var.Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki
Onu bende kullanıyorum alerji yaptı ben de yara oldu her tarafım canım çok acıdıYıllardır k..ex kullanıyorum çok memnunum şahsen. Bambu ve pamuk olan naturalini daha hiç denemedim bile..
En bilinen eski marka o.kidle asla rahat edemiyorum. Ve yürürken resmen hışırtı oluyor..
Onu bende kullanıyorum alerji yaptı ben de yara oldu her tarafım canım çok acıdı
Tampon bakirelere önerilmiyorGeçmiş olsun, hepsinin enfeksiyona sebep olabileceğini düşünüp yine tampon kullanırdım çünkü öyle yapmak çok zor değil mi ya :)
Ömür boyu bakire kalıcam o cinselliği ölürğmde yaşamam aşırı nefret ediyorumO zaman bakire değilseniz tampon veya adet kupası gibi aparatlara geçin derim..
Fobiniz vardır daha önce iğneyle ilgili kötü anın var mıBir balık kokusunda seni aramak var ya..
Enfeksiyondur ya da hijyene dikkat etmiyorsundur. Başka bir ihtimal olduğunu sanmıyorum çünkü normal kan kokar o demir demir. Bi de tampon deyince içim bi fena oluyor enjeksiyon iğnenin damara girmesi göbek deliğine parmak sokulması falan da çok rahatsız eder beni bayılacak gibi oluyorum..sebebi ne ki
dogru her mantarın tedavı seklı aynı degıl cesıt cesıt mantarlar var
ben ne zaman sekerlı seyler yesem mantar oluyorum fıtıllık duruma gelıyor candidaymıs benımkının ısmı sekerı cok severmıs neysekı 1 senedır seker tuketmıyorum kurtuldum
Ömür boyu bakire kalıcam o cinselliği ölürğmde yaşamam aşırı nefret ediyorum
Daha yaşın küçükken böyle büyük konuşma bence. Eğer bir travman varsa da tedavi ol bu konu hakkında.Ömür boyu bakire kalıcam o cinselliği ölürğmde yaşamam aşırı nefret ediyorum
Ben genelde evdeyim calismiyorum.. disarda kullandim birkac saat beni idare etti eve gelince degistim.. calisan insan icin zor olur tabi.. 2 3 tane olacak sekilde kesip katlayip koyabilirsin.. tuvalette parcalardan birini katlayip koyarsin.. hareket ettikce hafifde olsa kilodin disina kayabiliyo birde Kalin olacagi icin sanki disardan belli oluyomus hissi de oluyo.. bence havluyu evde kullan. Disarda da tampon kullan hic denemedim ama kullananlar iyi diyorlar bi dene pedden daha iyi gelir belki.. tasima sikinti degil parca olarak kesip katlayip cantanda tasiyabilirsin havluyu ama kayma konusuna onerim yok..Dışarıda iş yerinde falan nasıl oluyor. Değişim yapmanız gerektiğinde mesela nereye koyuyorsunuz havluyu. Ped beni de çok rahatsız ediyor ama alternatif uretemiyorum
Iyi yerlestirememissindir..Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki
Ya bir kaç kere videosunu izlemiştim izlemez olaydım kus kus bir hal oldum midem çok bulandıNasıl bir şey olduğunu bilsen öyle demezsin de neyse sonuçta senin tercihin
Bu beylik laflar yaşından ileri geliyor büyük konuşmamayı öğrenirsin yakında
Ben cinsellikten aşırı nefret ediyorum görünce bile midem bulanıyor cinsellik demek benim için ölüm demek
Tampon bakirelere önerilmiyor
şöyle olmuştur, ideal şekilde kullanamamışsınızdır, tam yerleşmediğinde o bahsettiğiniz his oluyor, korkmayıp sakince itmek lazım. aparatlı olanlar başlangıç için en iyisi bence. :)Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?