Adetim ölü balık kokuyor

dogumda sag yumurtalıgım 32 cm kıst kaplaması sebebıyle alındı ondan sonra enfeksıyona meyıl olabılecek hersey yasakladı aslında bana ped de yasak dısarı cıkmayacaksam evdeysem tek kullanımlık havlular alıp kullanıp atıyorum ben onu ölsem yıkayamam cunku :KK70: dısarı cıkıcaksam ped ustune yarım saatde bır degıstırmelık gazlı beze sarılmıs pamuk veya kagıt havlu
benım ıcın resmen ıskenceye donusuyor acıkcası
Geçmiş olsun, hepsinin enfeksiyona sebep olabileceğini düşünüp yine tampon kullanırdım çünkü öyle yapmak çok zor değil mi ya :)

Evet pede alerjim var ne yazikki

Her markayı denediniz mi?
Pede değil de bazı maddelere vardır. İçeriğini araştırıp dermatoloğa falan danışın.

Neden bu kadar abartılıyor? Bir kadın her ay ki döngüsünde oluşan gayet sık rastlanabilen bir rahatsızlığını anlatıyor. Kadınların akarı kokarı biter mi?
Kime bu mıymıy prenses havalar? Bu kadar hassas olmayın yahu.. :KK45:

Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki
Mini boyları da var.
Ben ilk kullandığımda çok içeriye ittirmemişim sövüp durmuştum 😅 Sonradan öğrendim o günden beri de aşırı rahatım.

Yıllardır k..ex kullanıyorum çok memnunum şahsen. Bambu ve pamuk olan naturalini daha hiç denemedim bile..

En bilinen eski marka o.kidle asla rahat edemiyorum. Ve yürürken resmen hışırtı oluyor..
Onu bende kullanıyorum alerji yaptı ben de yara oldu her tarafım canım çok acıdı

Bir balık kokusunda seni aramak var ya..
Enfeksiyondur ya da hijyene dikkat etmiyorsundur. Başka bir ihtimal olduğunu sanmıyorum çünkü normal kan kokar o demir demir. Bi de tampon deyince içim bi fena oluyor enjeksiyon iğnenin damara girmesi göbek deliğine parmak sokulması falan da çok rahatsız eder beni bayılacak gibi oluyorum..sebebi ne ki

Bir balık kokusunda seni aramak var ya..
Enfeksiyondur ya da hijyene dikkat etmiyorsundur. Başka bir ihtimal olduğunu sanmıyorum çünkü normal kan kokar o demir demir. Bi de tampon deyince içim bi fena oluyor enjeksiyon iğnenin damara girmesi göbek deliğine parmak sokulması falan da çok rahatsız eder beni bayılacak gibi oluyorum..sebebi ne ki
Fobiniz vardır daha önce iğneyle ilgili kötü anın var mı

dogru her mantarın tedavı seklı aynı degıl cesıt cesıt mantarlar var
ben ne zaman sekerlı seyler yesem mantar oluyorum fıtıllık duruma gelıyor candidaymıs benımkının ısmı sekerı cok severmıs neysekı 1 senedır seker tuketmıyorum kurtuldum

Aaa bunu ilk kez duydum. Bende doktor doktor gezip mantardan kurtulamıyorum. Acaba sebebi şeker olabilir mi?

Ömür boyu bakire kalıcam o cinselliği ölürğmde yaşamam aşırı nefret ediyorum
Daha yaşın küçükken böyle büyük konuşma bence. Eğer bir travman varsa da tedavi ol bu konu hakkında.
Ama yok ben hiç yaşamayacağım bu yaşımda vereceğim kararlar çok sağlıklı ve daimi olacak diyorsan da tampon kullan gitsin zarın önemi mi var?

Öyle ya da böyle bir uzmana görünmelisin. Kötü koku, idrar yaparken yanma, kaşıntı, akıntı varmış. Cinsellik yaşamayacak da olsan vücudunun sağlıklı olması gerekiyor. Enfeksiyon olması muhtemel, kişisel hijyene özen gösterip kendin için en doğru seçeneği bulmalısın. Artık hiçbir şey kullanmadan free şekilde mi geçirirsin adetini, tampon mu kullanırsın, kaliteli ped mi kullanırsın bilemem.
Doktora görün. Her iki durum için de.

Benimde yengem regl iken wc girdi diyelim,arkasından giren kisinin ALLAh yardımcısı olsun. Ben o hataya düştüm bikere kus kus bi hal oldum. Koku midemi bulandirmisti. Iy igrenc ya

Dışarıda iş yerinde falan nasıl oluyor. Değişim yapmanız gerektiğinde mesela nereye koyuyorsunuz havluyu. Ped beni de çok rahatsız ediyor ama alternatif uretemiyorum
Ben genelde evdeyim calismiyorum.. disarda kullandim birkac saat beni idare etti eve gelince degistim.. calisan insan icin zor olur tabi.. 2 3 tane olacak sekilde kesip katlayip koyabilirsin.. tuvalette parcalardan birini katlayip koyarsin.. hareket ettikce hafifde olsa kilodin disina kayabiliyo birde Kalin olacagi icin sanki disardan belli oluyomus hissi de oluyo.. bence havluyu evde kullan. Disarda da tampon kullan hic denemedim ama kullananlar iyi diyorlar bi dene pedden daha iyi gelir belki.. tasima sikinti degil parca olarak kesip katlayip cantanda tasiyabilirsin havluyu ama kayma konusuna onerim yok..

Nasıl bir şey olduğunu bilsen öyle demezsin de neyse sonuçta senin tercihin :KK45:

Bu beylik laflar yaşından ileri geliyor büyük konuşmamayı öğrenirsin yakında :KK48:
Ya bir kaç kere videosunu izlemiştim izlemez olaydım kus kus bir hal oldum midem çok bulandı

Ablacım burası doktorlar forumu değil bu kadar iğrenç Bi konuyuda buraya değilde doktora gidip ona sorsanız olmaz mı yani.Anlam veremiyorum bazı şeylere

Ben cinsellikten aşırı nefret ediyorum görünce bile midem bulanıyor cinsellik demek benim için ölüm demek
Tampon bakirelere önerilmiyor

Ancak kötü tecrübe ettiğimiz şeylerden, ya da çevremizde kötü tecrübe edinmiş birinin verdiği tepkilerden etkilenerek Nefret duygusunu yaşayabiliriz.
Bilinçaltınızda bununla ilgili kodlamalar oluşmuşsa beden bu şekilde tepki veriyor olabilir, kokmaması için gereken önlemler alınmıyor olabilir.
Tampon için durumlar müsaitleşirse bi denersin, inanılmaz kolaylık.
Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki
şöyle olmuştur, ideal şekilde kullanamamışsınızdır, tam yerleşmediğinde o bahsettiğiniz his oluyor, korkmayıp sakince itmek lazım. aparatlı olanlar başlangıç için en iyisi bence. :)

Back