- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Bende kendi ter kokumu severimO kokuyu seven tek benmiyim? Pedi atmadan önce koklayıp sonra atarım
Baş ağrısı çekiyorum,üzerinde düşünmedim ben olabilirim,bensem hatirlayinca alintilarim değilsemde canımız sağolsun gülüm.Hatırlamadığınıza göre ben karıştım galiba
ya o rahatsız etmezmı acaba sılıkon bır kap sonucta bırde onu cıkar ıcını bosalt gerı yerlestır falansankı daha zor iş
Hemen doktora kossssss kosss kosss gec kalma enfksiyon kapmsnBiraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum
Viks ağrıyı azaltıyor gülüm tavsiye ederim. Geçen yıldı galiba konu açmıştınız. eşinizle barıştınız mıBaş ağrısı çekiyorum,üzerinde düşünmedim ben olabilirim,bensem hatirlayinca alintilarim değilsemde canımız sağolsun gülüm.
Barıştık onla okuz,yine sinirimi hoplatti bugun.Carsaf olayı hala yokViks ağrıyı azaltıyor gülüm tavsiye ederim. Geçen yıldı galiba konu açmıştınız. eşinizle barıştınız mı
Toksik şok sendromu= doğal seçilim benim nazarımda, yokolmalılar bence. Günde min üç-dört defa değiştirilmesi gereken bir ürünü sıcak yuvasında unutmak akıl karı değil.tamponu duzgun kullanmayıp toksıt sok yasayanlar var malesefhıjyene dıkkat etmeyen bır suru ınsanlar var bırde benım gıbı doktorun tamponu yasakladıkları
bıktım pedden keske su regl daha sempatık bırsey olsaydı da bız kadınlar rahatlasaydık
:)
Aynen ya cinsellikle olu balık kokusu bir tutulur mu ya birinden haz alıyorsun birinde miden bulanıyor.olmamış bu karşılastırmaCinsellik neden mide bulandirici olsun ? Dunya uzerindeki en guzel şeylerden biri.
Balık kokusu degil Ama.
dogumda sag yumurtalıgım 32 cm kıst kaplaması sebebıyle alındı ondan sonra enfeksıyona meyıl olabılecek hersey yasakladı aslında bana ped de yasak dısarı cıkmayacaksam evdeysem tek kullanımlık havlular alıp kullanıp atıyorum ben onu ölsem yıkayamam cunkuToksik şok sendromu= doğal seçilim benim nazarımda, yokolmalılar bence. Günde min üç-dört defa değiştirilmesi gereken bir ürünü sıcak yuvasında unutmak akıl karı değil.
Doktor neden yasakladı şaşırdım?
Regl Antipatik ama enteresan, sağlık göstergesi bir işkence bizim için :)
Unlu Bir marka organik ped cikartmis, boya paraben klor yok ve yuzeyi digerleri gibi naylon degil. Onu deneyin isterseniz. Ben kullaniyorum memnunum.
Su saydiklarima bakin. Demekki normal pedlerde oluyor ki ozellikle yok diye belirmisler paket uzerinde.. Alti ustu ped deyip geciyoruz ama neler koyuyorlar icine. Sonra neden kisirlik cogaldi diyoruz.
Dışarıda iş yerinde falan nasıl oluyor. Değişim yapmanız gerektiğinde mesela nereye koyuyorsunuz havluyu. Ped beni de çok rahatsız ediyor ama alternatif uretemiyorumBende de enfekaiyon vardi hangi markayi kuansam da koku ve yanma ve kasinti yapardi, 2 saate nir degismeme ragmen.. bende artik havlu kuaniyorum.. sikayetlerim gecti.. pedler naylon oldugu icin hele sicaklarda mahvediyo
Cok haklısınız . Yıllardır en bilinen markanın “platinium” serisini kullanmaktaydım ama devamlı her adet sonrası kaşıntı ve idrar yolları enfeksiyonu olup duruyordum sebepsiz. Meğer onun yüzündenmiş. Tamamen pamuklu markaya geçtim geçeli hepsi iyileşti. Demem o ki içine ne halt koyuyorlarsa artık... ne kötü..
Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi kiGenital temizliği asla atlamayın. Genital bölgeye bişeyler sürmeyin. Yazın her gün duş alın.
Rica ediyorum sevgili kadınlar çağ dışı olan ped kullanımını bırakın. Havayla temas ettikçe bakteriler horon tepiyor. Misler gibi tampon var! temiz, kokusuz, sağa sola aktı derdi yok, boy boy, rossmanlarda başarılı bir marka var.
Tampon harika ötesi bir icat, hele şu yaz günlerinde kullanın kullandırtın! Pedlere ölüüüüüüm!
Nasıl anlatabilirim sevgili adetim öldürülmüş balık gibi kokuyor ya da adetim oltaya takılmış balık gibi kokuyor hangisi uygun size?Ya ama başlığınız çok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?