Adetim ölü balık kokuyor

Biraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum :KK43:
Hemen doktora kossssss kosss kosss gec kalma enfksiyon kapmsn

Unlu Bir marka organik ped cikartmis, boya paraben klor yok ve yuzeyi digerleri gibi naylon degil. Onu deneyin isterseniz. Ben kullaniyorum memnunum.

Su saydiklarima bakin. Demekki normal pedlerde oluyor ki ozellikle yok diye belirmisler paket uzerinde.. Alti ustu ped deyip geciyoruz ama neler koyuyorlar icine. Sonra neden kisirlik cogaldi diyoruz. :KK43:

tamponu duzgun kullanmayıp toksıt sok yasayanlar var malesef :KK43: hıjyene dıkkat etmeyen bır suru ınsanlar var bırde benım gıbı doktorun tamponu yasakladıkları
bıktım pedden keske su regl daha sempatık bırsey olsaydı da bız kadınlar rahatlasaydık
:)
Toksik şok sendromu= doğal seçilim benim nazarımda, yokolmalılar bence. Günde min üç-dört defa değiştirilmesi gereken bir ürünü sıcak yuvasında unutmak akıl karı değil.
Doktor neden yasakladı şaşırdım?
Regl Antipatik ama enteresan, sağlık göstergesi bir işkence bizim için :)

Cinsellik neden mide bulandirici olsun ? Dunya uzerindeki en guzel şeylerden biri.
Balık kokusu degil Ama.
Aynen ya cinsellikle olu balık kokusu bir tutulur mu ya birinden haz alıyorsun birinde miden bulanıyor.olmamış bu karşılastırma 👎

1) genital bölgesinde tüy varsa koku illaki olur
2) pamuklu kaliteli ped kullanın
3) çamaşırı da pedi de değiştirin düzenli olarak

Asla kokmaz o zaman.

Toksik şok sendromu= doğal seçilim benim nazarımda, yokolmalılar bence. Günde min üç-dört defa değiştirilmesi gereken bir ürünü sıcak yuvasında unutmak akıl karı değil.
Doktor neden yasakladı şaşırdım?
Regl Antipatik ama enteresan, sağlık göstergesi bir işkence bizim için :)
dogumda sag yumurtalıgım 32 cm kıst kaplaması sebebıyle alındı ondan sonra enfeksıyona meyıl olabılecek hersey yasakladı aslında bana ped de yasak dısarı cıkmayacaksam evdeysem tek kullanımlık havlular alıp kullanıp atıyorum ben onu ölsem yıkayamam cunku :D dısarı cıkıcaksam ped ustune yarım saatde bır degıstırmelık gazlı beze sarılmıs pamuk veya kagıt havlu
benım ıcın resmen ıskenceye donusuyor acıkcası

Unlu Bir marka organik ped cikartmis, boya paraben klor yok ve yuzeyi digerleri gibi naylon degil. Onu deneyin isterseniz. Ben kullaniyorum memnunum.

Su saydiklarima bakin. Demekki normal pedlerde oluyor ki ozellikle yok diye belirmisler paket uzerinde.. Alti ustu ped deyip geciyoruz ama neler koyuyorlar icine. Sonra neden kisirlik cogaldi diyoruz. :KK43:

Cok haklısınız . Yıllardır en bilinen markanın “platinium” serisini kullanmaktaydım ama devamlı her adet sonrası kaşıntı ve idrar yolları enfeksiyonu olup duruyordum sebepsiz. Meğer onun yüzündenmiş. Tamamen pamuklu markaya geçtim geçeli hepsi iyileşti. Demem o ki içine ne halt koyuyorlarsa artık... ne kötü..

Bende de enfekaiyon vardi hangi markayi kuansam da koku ve yanma ve kasinti yapardi, 2 saate nir degismeme ragmen.. bende artik havlu kuaniyorum.. sikayetlerim gecti.. pedler naylon oldugu icin hele sicaklarda mahvediyo
Dışarıda iş yerinde falan nasıl oluyor. Değişim yapmanız gerektiğinde mesela nereye koyuyorsunuz havluyu. Ped beni de çok rahatsız ediyor ama alternatif uretemiyorum

Ne marka ped kullanıyorsunuz?
Kaç saatte bir değiştiriyorsunuz?
Regl değilken de koku, idrarda yanma oluyor mu?
Regl değilken renkli akıntı oluyor mu?
Her tuvalet sonrası genital bölgenizi yıkıyor musunuz?
Kaç günde bir duş alıyorsunuz?

Bunlara dikkat edip yine de oluyorsa doktora gidip gerekli testleri isteyin..

Kurban bayramini katmamak lazim benzetmeye rahatsiz etti beni. Arti herkesin ki kotu kokar vucuttan atıklar gider cunku. Cok sık degistirilmeyen ped uzun sure durursa cevreyede yayilabilir. Cok sık ped degistrmek duş almak yeterlidir dye dusunuyorum guzel kokulu ped kullaniyorum ve sık degistiririm ben mesela ilk camasirida dahil. Akintida problemlerde mantar kaynakli oluyo ama adette yardimci olacaklrini sanmiyorum doktorlarin cunku herkeste oyle.

Cok haklısınız . Yıllardır en bilinen markanın “platinium” serisini kullanmaktaydım ama devamlı her adet sonrası kaşıntı ve idrar yolları enfeksiyonu olup duruyordum sebepsiz. Meğer onun yüzündenmiş. Tamamen pamuklu markaya geçtim geçeli hepsi iyileşti. Demem o ki içine ne halt koyuyorlarsa artık... ne kötü..

Yıllardır k..ex kullanıyorum çok memnunum şahsen. Bambu ve pamuk olan naturalini daha hiç denemedim bile..

En bilinen eski marka o.kidle asla rahat edemiyorum. Ve yürürken resmen hışırtı oluyor..

Mantar enfeksiyonu olabilirsiniz. Diger ihtimal kullandığınız ped markası. Nacizane onerim beyaz paket, üzerinde kırmızı çiçek resmi olan marka.

Genital temizliği asla atlamayın. Genital bölgeye bişeyler sürmeyin. Yazın her gün duş alın.
Rica ediyorum sevgili kadınlar çağ dışı olan ped kullanımını bırakın. Havayla temas ettikçe bakteriler horon tepiyor. Misler gibi tampon var! temiz, kokusuz, sağa sola aktı derdi yok, boy boy, rossmanlarda başarılı bir marka var.
Tampon harika ötesi bir icat, hele şu yaz günlerinde kullanın kullandırtın! Pedlere ölüüüüüüm!
Ben tampon kullanayım dedim bir defasında hani olur ya herkes övmüş rahat ederim diye düşündüm. Aman Allahim otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Niye oldu bilmiyorum. Boyutundan mi ki

Back