- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
O ne valla ilk defa duydum.. havlu kadar iyiyse neden olmasin.. havlu bazen disarda 5 6 saat durdu yine de rahatsiz etmedi.. kaymasi disindaDuymadigini düşündüğüm bir tane daha yazio gidiyorum konudan. Maksat bilgi paylaşımı
Mensturasyon kabı.
Kullanabilirim dersen hem sıfır atık, hem sağlıklı diyorlar
Cinsellik neden mide bulandirici olsun ? Dunya uzerindeki en guzel şeylerden biri.Burada insanlar eşleriyle cinselliğini anlatıyor mide bulandırıcı değil de bu mu mide bulandırıcı
Oyyyyy. Şuraya bayılıyorum.O kokuyu seven tek benmiyim? Pedi atmadan önce koklayıp sonra atarım
Nasılsınız? Ben sizin en son konunuzu okuduğumda çarşaf giyip birine gerçekleri anlatacaktınız ? Son durumunuz ne oldu eşinizleBunu bilmesek olurdu,zira derdinize derman olamayacaz.
Ben iyiyim,sagolun. Çarşaf giyip kime ne anlatacaktım,ay heyecanlandim.Cok anraksiyonluNasılsınız? Ben sizin en son konunuzu okuduğumda çarşaf giyip birine gerçekleri anlatacaktınız ? Son durumunuz ne oldu eşinizle
ya o rahatsız etmezmı acaba sılıkon bır kap sonucta bırde onu cıkar ıcını bosalt gerı yerlestır falanDuymadigini düşündüğüm bir tane daha yazio gidiyorum konudan. Maksat bilgi paylaşımı
Mensturasyon kabı.
Kullanabilirim dersen hem sıfır atık, hem sağlıklı diyorlar
tamponu duzgun kullanmayıp toksıt sok yasayanlar var malesefGenital temizliği asla atlamayın. Genital bölgeye bişeyler sürmeyin. Yazın her gün duş alın.
Rica ediyorum sevgili kadınlar çağ dışı olan ped kullanımını bırakın. Havayla temas ettikçe bakteriler horon tepiyor. Misler gibi tampon var! temiz, kokusuz, sağa sola aktı derdi yok, boy boy, rossmanlarda başarılı bir marka var.
Tampon harika ötesi bir icat, hele şu yaz günlerinde kullanın kullandırtın! Pedlere ölüüüüüüm!
dogru her mantarın tedavı seklı aynı degıl cesıt cesıt mantarlar varAyyyy sanki herkes gül bahçesiiii@gidiyorumkkden canım aynı durum benimde başıma geldi ki böyle bi benzetme var zaten ölü balık kokusu diye. Uydurma değil burunlara gitsin kokular ama üzgünüm ki bende ascus çıktı antibiyotik ve fitil ile tedavi oluyorum şuan ama sen bence bi başka doktora daha görün. Şöyle de bişey var bekarken gittiğim de doktor enfeksiyon dedi antibiyotik verdi yolladı geçti mi hayır geçmedi. Evlendikten sonra smear da belli oldu son 4-5 aydır hiç olmuyor o koku.
Bu ascusa mantar falan demedi ama benim doktordogru her mantarın tedavı seklı aynı degıl cesıt cesıt mantarlar var
ben ne zaman sekerlı seyler yesem mantar oluyorum fıtıllık duruma gelıyor candidaymıs benımkının ısmı sekerı cok severmıs neysekı 1 senedır seker tuketmıyorum kurtuldum
Misk-i amber diyerek iğrenç ötesi espriyle günü kapatmaktan onur duyarim.İlk günlerinde az sonlara doğru koku daha yoğun oluyorsa normal
Herkesin öyle. Şimdi biri çıkıp yo benimki gül bahçesi der
Koklayıp çöpe atıyorum diyenden sonra söylenen her şeye inanırımMisk-i amber diyerek iğrenç ötesi espriyle günü kapatmaktan onur duyarim.
Hatırlamadığınıza göre ben karıştım galibaBen iyiyim,sagolun. Çarşaf giyip kime ne anlatacaktım,ay heyecanlandim.Cok anraksiyonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?