Adetim ölü balık kokuyor

Duymadigini düşündüğüm bir tane daha yazio gidiyorum konudan. Maksat bilgi paylaşımı 🤣
Mensturasyon kabı.
Kullanabilirim dersen hem sıfır atık, hem sağlıklı diyorlar 🤣
O ne valla ilk defa duydum.. havlu kadar iyiyse neden olmasin.. havlu bazen disarda 5 6 saat durdu yine de rahatsiz etmedi.. kaymasi disinda

Genital temizliği asla atlamayın. Genital bölgeye bişeyler sürmeyin. Yazın her gün duş alın.
Rica ediyorum sevgili kadınlar çağ dışı olan ped kullanımını bırakın. Havayla temas ettikçe bakteriler horon tepiyor. Misler gibi tampon var! temiz, kokusuz, sağa sola aktı derdi yok, boy boy, rossmanlarda başarılı bir marka var.
Tampon harika ötesi bir icat, hele şu yaz günlerinde kullanın kullandırtın! Pedlere ölüüüüüüm!

mantar olabılır enfeksıyon olabılır hıjyen noksanlıgı olabılır
ben pedımın ustune bır parca kagıt havlu koyarım her yarım saatde bır kagıt havlu 2 saatde bır ped degıstırırım kagıt havluyu dırek klozete atıp cekıyorum
cogu zaman pedım hıc kırlenmıyor bıle bazı pedler acayıp koku yapıyor cok terleyen bırıysenız oda etkıler

Duymadigini düşündüğüm bir tane daha yazio gidiyorum konudan. Maksat bilgi paylaşımı 🤣
Mensturasyon kabı.
Kullanabilirim dersen hem sıfır atık, hem sağlıklı diyorlar 🤣
ya o rahatsız etmezmı acaba sılıkon bır kap sonucta bırde onu cıkar ıcını bosalt gerı yerlestır falan :D sankı daha zor iş

Genital temizliği asla atlamayın. Genital bölgeye bişeyler sürmeyin. Yazın her gün duş alın.
Rica ediyorum sevgili kadınlar çağ dışı olan ped kullanımını bırakın. Havayla temas ettikçe bakteriler horon tepiyor. Misler gibi tampon var! temiz, kokusuz, sağa sola aktı derdi yok, boy boy, rossmanlarda başarılı bir marka var.
Tampon harika ötesi bir icat, hele şu yaz günlerinde kullanın kullandırtın! Pedlere ölüüüüüüm!
tamponu duzgun kullanmayıp toksıt sok yasayanlar var malesef :( hıjyene dıkkat etmeyen bır suru ınsanlar var bırde benım gıbı doktorun tamponu yasakladıkları
bıktım pedden keske su regl daha sempatık bırsey olsaydı da bız kadınlar rahatlasaydık
:)

Ayyyy sanki herkes gül bahçesiiii 🙄🙄🙄 @gidiyorumkkden canım aynı durum benimde başıma geldi ki böyle bi benzetme var zaten ölü balık kokusu diye. Uydurma değil burunlara gitsin kokular 😂😂 ama üzgünüm ki bende ascus çıktı 🥺🥺 antibiyotik ve fitil ile tedavi oluyorum şuan ama sen bence bi başka doktora daha görün. Şöyle de bişey var bekarken gittiğim de doktor enfeksiyon dedi antibiyotik verdi yolladı geçti mi hayır geçmedi. Evlendikten sonra smear da belli oldu son 4-5 aydır hiç olmuyor o koku.

Ayyyy sanki herkes gül bahçesiiii 🙄🙄🙄 @gidiyorumkkden canım aynı durum benimde başıma geldi ki böyle bi benzetme var zaten ölü balık kokusu diye. Uydurma değil burunlara gitsin kokular 😂😂 ama üzgünüm ki bende ascus çıktı 🥺🥺 antibiyotik ve fitil ile tedavi oluyorum şuan ama sen bence bi başka doktora daha görün. Şöyle de bişey var bekarken gittiğim de doktor enfeksiyon dedi antibiyotik verdi yolladı geçti mi hayır geçmedi. Evlendikten sonra smear da belli oldu son 4-5 aydır hiç olmuyor o koku.
dogru her mantarın tedavı seklı aynı degıl cesıt cesıt mantarlar var
ben ne zaman sekerlı seyler yesem mantar oluyorum fıtıllık duruma gelıyor candidaymıs benımkının ısmı sekerı cok severmıs neysekı 1 senedır seker tuketmıyorum kurtuldum

dogru her mantarın tedavı seklı aynı degıl cesıt cesıt mantarlar var
ben ne zaman sekerlı seyler yesem mantar oluyorum fıtıllık duruma gelıyor candidaymıs benımkının ısmı sekerı cok severmıs neysekı 1 senedır seker tuketmıyorum kurtuldum
Bu ascusa mantar falan demedi ama benim doktor🤔🤔 belirsizlikmiş. İnşallah benimkide geçmiştir 🙄🙄

Back