- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Heralde kokmuyordurama benimki normal değil dışarıdan alınıyor
[/QUO
Nerden biliyorsunuz
Yıkanabilir pedler var.Bende de enfekaiyon vardi hangi markayi kuansam da koku ve yanma ve kasinti yapardi, 2 saate nir degismeme ragmen.. bende artik havlu kuaniyorum.. sikayetlerim gecti.. pedler naylon oldugu icin hele sicaklarda mahvediyo
Ben antibacterial dokunun phini etkilemeyen bir deodorant kullaniyorum cok memnunum deodoranti kullanirken sadece cok yakin tutmuyorum ve ust yuzeye sikiyorumDoktorlar kullanmayin diyor ama deodarant yikaMa jeli filan.. zararliymis.. benim doktorum kullanma demisti.. sade su yetwrli
Ben evli değilim okuyoruö evet akıntım var kokulu ve idrarım yanıyorAdet harici idrar yaparken yanma varmi.. yada kotu kokulu akintilarin varmi iliski esnasinda aci filan.. hastalik mendini belli eder zaten.. doktora git.. hastalik varsa pamuklu kilot kullan altta dar seyler giyme kilot hergun degistir.. bol su ic iyi gelir.. iliski esnasinda da prezervatif kullan.. ilskiden once sonra sende esin de banyo yapin..
Evet pede alerjim var ne yazikkiMantar enfeksiyon vs olabilir.
Ancak ped markanızı değiştirebilirsiniz.
Bir süre önce benim de aşırı koku ve kaşıntı oldu.
Ped kullanmayı bıraktım tuvalet kağıdı ile idare ettim. O kadar rahatladım ki.
Geçen ay risk almak istemedim açık renk kıyafet ile bayramda yine ped kullandım koku ve kaşıntı geri döndü.
Burada insanlar eşleriyle cinselliğini anlatıyor mide bulandırıcı değil de bu mu mide bulandırıcıDoktorun bir şey yok dediği bir konuda burada konu açmanızın sebebi nedir .
Yanı midem bulandı konudan , bu kadar gelişine yazmamalıyız herşeyi diye düşünüyorum
Annem dediSicak havadan olsa gerek. Yukarda bayanlarin belirttigi gibi pamuk ic camasir ve pamuk ped. Taharet, gunde en az 1 kere yikan (ozellikle yaz aylarinda). Ve merak ettigim ? Etrafta koku alindigini nerden biliyorsun ? Bazen insanlar kendi ter kokusunu cok alir ve rahatsiz olur mesela, ama cevre o kokuyu almaz ? Sizinkide acaba burnunuza cok geldigi icinmi oyle dusunuyorsunuz ?
Bu bahsettigini hic kullanmadim.. kuandigim normal pedler bu sorunlara yol acti bende.. yikanip tekrar kuanilmasi da ne bileyim yaniYıkanabilir pedler var.
%100 pamuk. Orta kısmına ekstra pamuk koyuluyor dikişli bir yeri var.
Orası çöp.
Geri kalan için koku geçirmez torbaları oluyor.
Onda saklayıp, sonra yıkanıyor
Kullanımı kolay diyorlar.
Tabiki ped kadar pratik değil
Ama kullanmak zorunda kalsam tercih ederdim
Evet kokulu olanlar beni benden aliyor cok kotu kokuyorlar.Bacım bizimki de gül kokmuyor zaten
Kullandığınız ped çeşidini değiştirin. Kokulu olanlardan kullanmayın pamuklu alın. Deneyin bakalım nasıl olacak.
Ins sagliklidir.. yine de bi doktoruna danjs bence.. saglik gitti mi iyilesmesi zor oliyor.. iyilesse de tekrarliyor bu tur hadtaliklar..Ben antibakterial
Ben antibacterial dokunun phini etkilemeyen bir deodorant kullaniyorum cok memnunum deodoranti kullanirken sadece cok yakin tutmuyorum ve ust yuzeye sikiyorum
Ben ozellikle bazen yaz aylarinda oyle oluyordum ve extra temizlige dikkat ediyordum. Nefes alip veren kumas (pamuk) ic camasir kullanin ve nefes alici ozelligi olan pedler kullanin. Vajinal bolgenin tamamen havasiz ve adetli olursa pis koku yapabilirAnnem dedi
Adet harici de ya ma ve kotu koku varsa hastalik vardir ertelwme doktoea git.. ilerledimj iyilesmesi de zor iyilesse bile ufak dimmatsizlik de tekrarliyo.. ilerlemeden doktora gitBen evli değilim okuyoruö evet akıntım var kokulu ve idrarım yanıyor
Bu bahsettigini hic kullanmadim.. kuandigim normal pedler bu sorunlara yol acti bende.. yikanip tekrar kuanilmasi da ne bileyim yani
Ya insanlar burda yok şöyle ilişkiye girdim yok şu pozisyonda hamile kaldım yok erken b gibi şeyler diyor ondan mideniz bulanmıyor tavsiye veriyorsunuz bundan mı bulanıyorBu kadar ayrıntılı yazmadan da bu konuyu açabilirdiniz. Mesela sadece adet dönemi koku problemi gibi. O zaman kimse size bir şey demezdi. Midem normalde çok fazla şeyden bulanmaz ama cidden başlığı okuyunca bile bulandı.
Havlu kullan valla bak eskiler pedmi kullanirmis sanki.. bildikleri var demekkiEvet pede alerjim var ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?