- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Bir kere gitmiştim hiç bir sorun olmadığını söylüyordumNormal degil doktora gorun
Doğrudur bu ara çok derdim var tek anlayabileceğim yer burasıKonuyla alakasız ama iki gündür sık sık sizin adınızı görüyorum
Heralde kokmuyordurBacım bizimki de gül kokmuyor zaten
Kullandığınız ped çeşidini değiştirin. Kokulu olanlardan kullanmayın pamuklu alın. Deneyin bakalım nasıl olacak.
Mantar olabilir doktora gidinBiraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum
Adet harici idrar yaparken yanma varmi.. yada kotu kokulu akintilarin varmi iliski esnasinda aci filan.. hastalik mendini belli eder zaten.. doktora git.. hastalik varsa pamuklu kilot kullan altta dar seyler giyme kilot hergun degistir.. bol su ic iyi gelir.. iliski esnasinda da prezervatif kullan.. ilskiden once sonra sende esin de banyo yapin..Biraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum
Doktorlar kullanmayin diyor ama deodarant yikaMa jeli filan.. zararliymis.. benim doktorum kullanma demisti.. sade su yetwrliPedinizi sik sik degistirin,hatta kotu bir ped kullaniyosaniz o bile kokuya neden olabilir.her tuvalet sonrasi mutlaka taharetlenin,her gun mutlaka dus alin,bunlara ragmen hala sorun devam ederse kadin dogum uzmanina gorunun derim.birde yasadiginiz yerde varmi bilmiyorum ama vajinal deodorantlar cok iyi kullanmanizi tavsiye ederim
Bende de enfekaiyon vardi hangi markayi kuansam da koku ve yanma ve kasinti yapardi, 2 saate nir degismeme ragmen.. bende artik havlu kuaniyorum.. sikayetlerim gecti.. pedler naylon oldugu icin hele sicaklarda mahvediyoSıcaklığın 30+ olduğu günler günde 2 kere duş alın.
Ped markanızı değiştirin ve pedinizi de saat basi değiştirin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?