Adetim ölü balık kokuyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Biraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum :(

Bacım bizimki de gül kokmuyor zaten :KK70:

Kullandığınız ped çeşidini değiştirin. Kokulu olanlardan kullanmayın pamuklu alın. Deneyin bakalım nasıl olacak.
Heralde kokmuyordur 😅 ama benimki normal değil dışarıdan alınıyor

Pedinizi sik sik degistirin,hatta kotu bir ped kullaniyosaniz o bile kokuya neden olabilir.her tuvalet sonrasi mutlaka taharetlenin,her gun mutlaka dus alin,bunlara ragmen hala sorun devam ederse kadin dogum uzmanina gorunun derim.birde yasadiginiz yerde varmi bilmiyorum ama vajinal deodorantlar cok iyi kullanmanizi tavsiye ederim

Mantar enfeksiyon vs olabilir.
Ancak ped markanızı değiştirebilirsiniz.
Bir süre önce benim de aşırı koku ve kaşıntı oldu.
Ped kullanmayı bıraktım tuvalet kağıdı ile idare ettim. O kadar rahatladım ki.
Geçen ay risk almak istemedim açık renk kıyafet ile bayramda yine ped kullandım koku ve kaşıntı geri döndü.

Biraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum :KK43:
Mantar olabilir doktora gidin

Biraz iğrenç bir konu ama şu an regl dönemindeyim değiştirmeye gittiğimde iğrenç bir koku oluşuyor sanki balığı öldürüp beş gün bekletmişim iltihap felan olabilir mi acaba koku sadece değiştirmeye gittiğimde değil başkaları tarafındanda alınıyor ortalığı kurban bayramı gibi kokutuyorum :KK43:
Adet harici idrar yaparken yanma varmi.. yada kotu kokulu akintilarin varmi iliski esnasinda aci filan.. hastalik mendini belli eder zaten.. doktora git.. hastalik varsa pamuklu kilot kullan altta dar seyler giyme kilot hergun degistir.. bol su ic iyi gelir.. iliski esnasinda da prezervatif kullan.. ilskiden once sonra sende esin de banyo yapin..

Pedinizi sik sik degistirin,hatta kotu bir ped kullaniyosaniz o bile kokuya neden olabilir.her tuvalet sonrasi mutlaka taharetlenin,her gun mutlaka dus alin,bunlara ragmen hala sorun devam ederse kadin dogum uzmanina gorunun derim.birde yasadiginiz yerde varmi bilmiyorum ama vajinal deodorantlar cok iyi kullanmanizi tavsiye ederim
Doktorlar kullanmayin diyor ama deodarant yikaMa jeli filan.. zararliymis.. benim doktorum kullanma demisti.. sade su yetwrli

Sıcaklığın 30+ olduğu günler günde 2 kere duş alın.
Ped markanızı değiştirin ve pedinizi de saat basi değiştirin .
Bende de enfekaiyon vardi hangi markayi kuansam da koku ve yanma ve kasinti yapardi, 2 saate nir degismeme ragmen.. bende artik havlu kuaniyorum.. sikayetlerim gecti.. pedler naylon oldugu icin hele sicaklarda mahvediyo

Sicak havadan olsa gerek. Yukarda bayanlarin belirttigi gibi pamuk ic camasir ve pamuk ped. Taharet, gunde en az 1 kere yikan (ozellikle yaz aylarinda). Ve merak ettigim ? Etrafta koku alindigini nerden biliyorsun ? Bazen insanlar kendi ter kokusunu cok alir ve rahatsiz olur mesela, ama cevre o kokuyu almaz ? Sizinkide acaba burnunuza cok geldigi icinmi oyle dusunuyorsunuz ?

Back