Adetim niye böyle oldu başına gelen var mı ?

Elifsoylu3443

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
7
0
16
27
Bu ay adetim tam günü gününe oldu fakat iki gün olmasına rağmen hala kahverengi akıntılar geliyor normalde şimdiye kadar çözülmesi lazımdı. Son iki haftada 3 test yaptım negatif çıktı. Sebebi sizce ne olabilir doktora da gitmeye korkuyorum açıkçası.

Bu ay nedense herkes bu kahverengi akıntıdan şikayetçi..Benimde aynı şekilde 4 gün boyunca hep kahverengi geldi adetim.Ama ben geçen ay rahim filmi çektirdiğim için ondan şüphelendim.Umarım enfeksiyon yada kistik bi durumumuz yoktur..Başına böyle bişey gelip bilgi sahibi olanlar varsa umarım yardımcı olurlar..

Bende rahim filmi cektirdigim ertesi ay seninki gibi gelmişti

Teşekkür ederim..O zaman umarım ona bağlıdır..Peki sonrasında gebelik oluştu mu acaba.Ne kadar oldu çektirdiğin?
Agustos ta çekildim malesef hamile kalamadım 3 ay oldu yarın yumurtlama kontrolüm var bakalım. Ne olcak

Benimde öyle yaklaşık yedi sekiz aydır ve hala adet olmuyorum Dr ilac verdi kullanıyorum bişey çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu var dedi Dr gidebilirsiniz korkulucak bisiy yok tahlil yapılıyor ve ultrason la bakıyor bu kadarcik :)

Ya benimde oyle oldu hem 1 hafta erken geldi hemde hala kahverengi geliyor 2.gun bi normal cozuldu geldi sonra yine kahverengi geliyor.Bide ben bu durumda hapa hala devam ediyorum tablet bitmedi birakmalimiydim?

Bende de aynısı oluyor son birkaç aydır maalesef pkodan şüpheleniyor doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…