- 16 Şubat 2019
- 824
- 252
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Düşükten sonra adet olmadınızmı hiç,olduysanız düşükten kaynaklanmaz heralde bu aykı gecıkme,benımde düşükten sonra normale gelmişti adet düzeni,inşallah hamileliktendir eğer istiyorsan bebişmrh kızlar bişey sormak istiyorum belki hatırlarsınız aylar öncede böyle bir konu açmıştım 3 ay önce düşük yaptım ne kanda nede idrarda çıktı şimdi gene aynı şey oldu nerdeyse 1 aydır adet görmüyorum sadece 1 kere test yaptım çıkmadı sonradan olurum diye umursamadım doktora da gidemedim şuan doktor sıkıntısı var burda en yakın zamanda bi doktora gideceğim hamile olabilir miyim yada düşükten dolayı mı acaba adetim gecikmiş olabilir lütfen yorum bekliyorum
düşükten sonra hemen hemen 1 aya yakın bir kanaman oldu sonradan olmadım bir daha en sonki kanamam nisan sonuydu bir daha da olmadım sizin ne zaman normale döndü pekiDüşükten sonra adet olmadınızmı hiç,olduysanız düşükten kaynaklanmaz heralde bu aykı gecıkme,benımde düşükten sonra normale gelmişti adet düzeni,inşallah hamileliktendir eğer istiyorsan bebiş
Düşük yaptığım tarıhten 30 gün sonra yine adet oldum ve normale döndüdüşükten sonra hemen hemen 1 aya yakın bir kanaman oldu sonradan olmadım bir daha en sonki kanamam nisan sonuydu bir daha da olmadım sizin ne zaman normale döndü peki
hımm anladım ne güzel ama ben daha olmadım en son nisan sonu oldum şuan halen bişey yok korkmaya başladım bu arada size de çok geçmiş olsun...Düşük yaptığım tarıhten 30 gün sonra yine adet oldum ve normale döndü
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun,yazmayı unuttum düşğkten sonra 15 gun soğan suyu içmiştim birşey kalmasın diye,belki o etkili olmuş olabilirhımm anladım ne güzel ama ben daha olmadım en son nisan sonu oldum şuan halen bişey yok korkmaya başladım bu arada size de çok geçmiş olsun...
çok teşekkürler soğan suyu aslında çok faydalı ama ben içemiyorum kokusundan tiksiniyorumTeşekkür ederim sanada geçmiş olsun,yazmayı unuttum düşğkten sonra 15 gun soğan suyu içmiştim birşey kalmasın diye,belki o etkili olmuş olabilir
İlk başta midem bulanıyordu içerken,burnumu tıkadım İçtim,sonra alışıyorsun tadınaçok teşekkürler soğan suyu aslında çok faydalı ama ben içemiyorum kokusundan tiksiniyorum
ya bende 6 ay önce denedim 1 hafta kadar ama içemiyorum sonradan hep kustum bizde çocuk çok istiyoruz o yüzden çok sabrettim ama sadece 1 hafta içebildimİlk başta midem bulanıyordu içerken,burnumu tıkadım İçtim,sonra alışıyorsun tadına
O zaman aslanpençesi çayını araştır tadı fena değil,onura içmiştim sonralarıya bende 6 ay önce denedim 1 hafta kadar ama içemiyorum sonradan hep kustum bizde çocuk çok istiyoruz o yüzden çok sabrettim ama sadece 1 hafta içebildim
Hamilelik durumunda aslanpençesi olmuyor yalnız,kan testi yaptır istersen duruma göre içersinO zaman aslanpençesi çayını araştır tadı fena değil,onura içmiştim sonraları
peki ne işe yarıyorO zaman aslanpençesi çayını araştır tadı fena değil,onura içmiştim sonraları
Adeti düzenliyor ve rahmi güçlendiriyor hatta 3 aylık hamilelik döneminden sonra içenlerde düşüğü önlüyor muş bunu yeni okudum,pcos var bende düzensizlik olduğu dönemlerde içmiştim normale dönmüştüpeki ne işe yarıyor
Adeti düzenliyor ve rahmi güçlendiriyor hatta 3 aylık hamilelik döneminden sonra içenlerde düşüğü önlüyor muş bunu yeni okudum,pcos var bende düzensizlik olduğu dönemlerde içmiştim normale dönmüştü
çok teşekkürler kullanmaya başlayayım o zaman en yakın zamandaAdeti düzenliyor ve rahmi güçlendiriyor hatta 3 aylık hamilelik döneminden sonra içenlerde düşüğü önlüyor muş bunu yeni okudum,pcos var bende düzensizlik olduğu dönemlerde içmiştim normale dönmüştü
baktım çok teşekkürler ilginiz ve özveriniz için...bi adet olsam kullanmaya başlayacağım işallahEklediğim linke bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?