Niye regl olmuyorsunBen hiç birşey anlamadım vallahoş reglide olmuyorum hesaplamaları bilemem
Bilmem doğuştan olmuyor olması için çok uğraşıldı ama olmuyor işteNiye regl olmuyorsun
Valla siz konu sahibi karisik yamzisiniz sanirine eylulun 6sinda adet olmussunuz bu ginlerde baslamasi lazim yani ben kendime gore soyluyorum benimki genelde bir onceki tarihten bi kac gun onceye gelir
Canim peki dra gittinmi.bide aogan kurinu bir denesene.benm adetimi duzene sokmustuBilmem doğuştan olmuyor olması için çok uğraşıldı ama olmuyor işte2 gündür lekeler var ama o kadar belki senede bir böyle olur veya yıllarca olmaz
Canım 35 yaşındayım yıllarca dr a gittim değişen bir şey yokCanim peki dra gittinmi.bide aogan kurinu bir denesene.benm adetimi duzene sokmustu
Bibi klasik şekilde regl mi olmuyorsun yoksa yumurtlama mı olmuyor?Bilmem doğuştan olmuyor olması için çok uğraşıldı ama olmuyor işte2 gündür lekeler var ama o kadar belki senede bir böyle olur veya yıllarca olmaz
Regli olmuyorum canım yumurtlamada olmuyor heralde ondan tam emin değilim canımBibi klasik şekilde regl mi olmuyorsun yoksa yumurtlama mı olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?