Adetim ne zaman olur

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kizlar mevsim gecisimidir nedir anlamadim.adetlerim yamultur beni normalde.eylülün 6 si mı 9 u mu saysam adetimin birinci gunu. Cok yavaş sökülerek beni acillik etmeyerek ağrı kesicilere baslayip bitirdim bayramda adetim devam ediyordu.ortalama 26-29günde bir olurum.cocuk istedigimden beri hic ara kanama yasamadim.ortalama 2 senedir. 3-4gun erken geç istikrarli devam ediyordu.ortalama yumurtlama zamanima gelen vakitte adet gibi fakat agrisiz(adette agri cekmemem imkansiza yakin normalde)kanamam oldu 22 eylulde basladi27-28eylülde bitti. O sıralar cocuk denemesi yapiyorduk. Rahim icinde tam ortasinda ufak miyomdanidir bilmem. Bi kac denemeden sonra kanamam basladi.hani miyomdan olsa desem 5 gun civari adet kadar niye sürsün bu aralar birde istahim açıldı adet olacak gibi.benim simdi bu duruma göre ekimin kaçı civari adet olmam gerekir

Ben hiç birşey anlamadım valla o_O hoş reglide olmuyorum hesaplamaları bilemem :KK45:

Ben hiç birşey anlamadım valla o_O hoş reglide olmuyorum hesaplamaları bilemem :KK45:
Niye regl olmuyorsuno_O
Valla siz konu sahibi karisik yamzisiniz sanirine eylulun 6sinda adet olmussunuz bu ginlerde baslamasi lazim yani ben kendime gore soyluyorum benimki genelde bir onceki tarihten bi kac gun onceye gelir

Niye regl olmuyorsuno_O
Valla siz konu sahibi karisik yamzisiniz sanirine eylulun 6sinda adet olmussunuz bu ginlerde baslamasi lazim yani ben kendime gore soyluyorum benimki genelde bir onceki tarihten bi kac gun onceye gelir
Bilmem doğuştan olmuyor olması için çok uğraşıldı ama olmuyor işte :olamaz: 2 gündür lekeler var ama o kadar belki senede bir böyle olur veya yıllarca olmaz

Bilmem doğuştan olmuyor olması için çok uğraşıldı ama olmuyor işte :olamaz: 2 gündür lekeler var ama o kadar belki senede bir böyle olur veya yıllarca olmaz
Canim peki dra gittinmi.bide aogan kurinu bir denesene.benm adetimi duzene sokmustu

Hiç bi şey anlamadım. Başlığa göre cevap vereyim internette regl hesaplayan yerler var oradan bakarsın tabi regl döngün düzenli ise. Yok değilse ne zaman olacağını kim nerden bilecek

Aynen actigim konu kadar karışık 6 eyluldekine göre mi sessiz sedasiz olan 22 eylule göre mi hesaplayayım

Ya sen eylulde iki defami adet oldun.orasi karisik olmus.ben hic ara kanama olmadim onu bilemiyorum her ay bir defa olurum.en sonkine gore hesapla ozman

Back