• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim kesilmiyor

Doruk2805

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
51
19
3
38
Merhaba arkadaslar. Bu ay 2 gün gecikmeden sonra siyahımsı çamur gibi lekelenme başladı tmm dedim adet oldum ama bu böyle 2 gün sordu . Normalde aynı gün kan görürdüm. 3. Gün leke şeklinde kanamalar başladı ama sadece wc ye gittiğimde geliyor peceteye silince . Koyu kıvamda . Gebelikten supe ettim hatta başka bir konu açtım bunla ilgili . Neyse 3-4 böyle sürdu ..ben 5. Gün Dr gittim . Alttan muane etmeden gebelik testi ve hormon testi verdim hastaneden çıktım. ( saç dökülmesi ve sivilcelenme sorunumdan da bahsedince ,) aynı gün kanama bir miktar daha gelmeye başladi hala benim normalde olduğum kadar çok değildi çok çok az miktarlarda . 5-6-7. günler artık eski düzenindeki gibi çokça geldi .tahlil sonuclarim normal görünüyordu Dr gitmedim bekledim . 8-9-10- miktarı azaldi ama hala gelmeye devam etti Dr gittim muane etti . Yumurtalıkların nomal rahim içi temiz kalınlık vs yok şüpheli birşey yok yaşın da genc dedi. Adetin kesilmesi için ilaç verdi . Bende bir iki gün daha beklemek istedim 11-12 gün bugün WC ye çıktığında az miktarlarda geliyor hala ve kasik bel ağrısı çekiyorum. 34 yaşındayım ilk defa böyle oldum . Dr bir sonraki adet kanamaların da da aynı şekilde olursa gel parça alırız dedi .. bugün drun verdiği ilacı içeceğim . Ama nedendir anlamış değilim. Başına gelen oldu mu ?

Back