Gebeliğe Hazırlık Adetim kesildi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ezgiiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
2
0
1
26
İyi günler arkadaşlar ben 3 aylık evliyim normalde adetim her ay düzenli olur 5-6 gün sürer bu ay adetim gene ayında oldu ama 2 gün sonra kesildi bazen ara ara kasık ağrım oluyor test yaptım ama negatif bi fikri olan var mı

Adet olup da hamile kalanlari gördüm. Geç döllenme vb durumlar olabiliyor. 9 ay kanamasi olup bebegini kucagina alanlari da gördüm. Eger bebek istiyorsaniz rabbim insallah nasip eder. Yoksa da daha yeniymissiniz insallah saglikla en kisa zamanda olur. İdrar testleri cok saglikli degil. Tip merkezleri kan testinin sonucu 1 2 saatte veriyor. Gidip yaptirin derim. Net sonuc verir size kafaniz rahat olur

Adet olup da hamile kalanlari gördüm. Geç döllenme vb durumlar olabiliyor. 9 ay kanamasi olup bebegini kucagina alanlari da gördüm. Eger bebek istiyorsaniz rabbim insallah nasip eder. Yoksa da daha yeniymissiniz insallah saglikla en kisa zamanda olur. İdrar testleri cok saglikli degil. Tip merkezleri kan testinin sonucu 1 2 saatte veriyor. Gidip yaptirin derim. Net sonuc verir size kafaniz rahat olur
İçimi rahatlattınız valla teşekkür ederim en koşa zamanda gideceğim inşallah merak ediyorum

Back