• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim kaç gün gecikmiş?

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.933
2.844
373
kızlar,
benim adet gecikti ama ben gecikmeyi doğru mu hesapladım bilemiyorum. benim döngüm 33 günde 1. hep öyle oluyorum yani bir önceki ay kaçındaysa 2 gün sonrası hastalanıyorum.
21 ocak son adet tarihi - 23 şubatta hastalanmam lazım bu durumda...
şimdi 4 gün mü gecikmiş sayılıyor yoksa normal adet döngüsü 21 ve 35 gün arası normaldir diyor ya kaynaklar bu durumda toplamda 35i geçmiş oluyorum. 4 gün gecikme sayılıyorsa doktorlar 3-4 gün gecikme normal diyorlar. bekliycem. ama yok 1 haftalık bir gecikme oluyorsa yarın doktora gidicem. adet söktürücü verecek doktor şimdi istemiyorum mahfediyor hormonları.. 3-4 gün gecikti sayılıyorsa bekliyim diyorum. ne dersiniz? nasıl hesaplıycam bu gecikmeyi?

40 kişi görmüş bir kişinin bile bir fikri yok mu? hiç kimse adet tarihi nasıl hesaplanıyor tam bilmiyor mu yani? vay be iyiki kadın sitesinde sordum bir de erkeklerin olduğu sitede mi sorsam ne yapsam? belki bir fikirleri vardır...:27:

bir daha konu açmıycam.. bildiğim her konuda yorum yapmaya çalışıyorum kimseyi yalnız bırakmıyım diyorum da hiç karşılık alamadım valla.. neyse artık..

kızlar,
benim adet gecikti ama ben gecikmeyi doğru mu hesapladım bilemiyorum. benim döngüm 33 günde 1. hep öyle oluyorum yani bir önceki ay kaçındaysa 2 gün sonrası hastalanıyorum.
21 ocak son adet tarihi - 23 şubatta hastalanmam lazım bu durumda...
şimdi 4 gün mü gecikmiş sayılıyor yoksa normal adet döngüsü 21 ve 35 gün arası normaldir diyor ya kaynaklar bu durumda toplamda 35i geçmiş oluyorum. 4 gün gecikme sayılıyorsa doktorlar 3-4 gün gecikme normal diyorlar. bekliycem. ama yok 1 haftalık bir gecikme oluyorsa yarın doktora gidicem. adet söktürücü verecek doktor şimdi istemiyorum mahfediyor hormonları.. 3-4 gün gecikti sayılıyorsa bekliyim diyorum. ne dersiniz? nasıl hesaplıycam bu gecikmeyi?

Her zaman aynı olmuyor. Şu anda 5 gün geçmiş görünüyor. Benim bir kere 10 gün gecikmişti ve herhangi bir sorun yoktu. Sorunu olmayan kadınlarda bile yılda 2-3 kere adet gecikmesi normal sayılıyor. Biraz daha bekle bence.

Her zaman aynı olmuyor. Şu anda 5 gün geçmiş görünüyor. Benim bir kere 10 gün gecikmişti ve herhangi bir sorun yoktu. Sorunu olmayan kadınlarda bile yılda 2-3 kere adet gecikmesi normal sayılıyor. Biraz daha bekle bence.

çok teşekkür ederim ya valla içim rahatladı hiç olmazdı bende stres oldum o da iyice çekti galiba.. biraz daha bekliyim o zaman.. teşekkürler cevap için =)

ben lise donemımde 4 ay fln olmamıstm lise 3 de sanırım ıctım 3 gune felan olmustm
paketın uzerınde yazıyo cayın aktara da sorabılırsın tam hatılamıyorm ama
kaynayana kadar pısırıpılıp ıcıyoduk sanırım ama tadı cok kotu burnunu kapayım ıcmeyı dene . ıcıne de bısey katma seker felan
ablamı da 1 gunde yapmıstı bir içiste.
ama doktora git .
benım prolaktınım yuksek cıkmıstı .. sımdı duzeldı ..
6 ayda bir doktor kontrolundeyım ama ılac kullanmıyorum

Son düzenleme:
ben lise donemımde 4 ay fln olmamıstm lise 3 de sanırım ıctım 3 gune felan olmustm
paketın uzerınde yazıyo cayın aktara da sorabılırsın tam hatılamıyorm ama
kaynayana kadar pısırıpılıp ıcıyoduk sanırım ama tadı cok kotu burnunu kapayım ıcmeyı dene . ıcıne de bısey katma seker felan
ablamı da 1 gunde yapmıstı bir içiste.
ama doktora git .
benım prolaktınım yuksek cıkmıstı .. sımdı duzeldı ..
6 ayda bir doktor kontrolundeyım ama ılac kullanmıyorum

benim hiç olmazdı aslında ağrım var olacak ama olmuyor bir türlü sanki =(( evet haklısı doktora göstermek önemli.. ama bu bilgide aklımda kalsın. çok teşekkür ederim yanıt için =)

Back