Adetim iyice düzensizleşti

Selcann93

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
18
17
8
Merhaba Arkadaşlar
Yakşaşık 4 aylık evliyim evlenmeden önce hem uzun hemde yoğun adet dönemleri geçirirdim. Hemen hemen 10 günü bulur ve her günüm çok yogun geçerdi. Malesef adetim düğün tarihime denk geldiği için primolut kullandım. İlk 2 ay ağrı sancı içinde geçti fakat doğru düzgün sökülemedim 3 güne bitti. Bu duruma hem çok sevindim hemde acı çektiğim için anlamlandıramadım. Haptandır dedim idare ettim. Geçtiğimiz ay sağlık ocagından doğum kontrol hapı verdiler. Hpv vardı bende rahim ağzı kanserini engelliyor en garanti yöntem diye kandırdılar. Aldım adetimin ilk günü kullanmaya başladım adetim hiç kesilmedi 10 günden sonra leke Olarak gelmeye başladı. 15 gün boyunca bu şekilde kullandım ilacı. Daha sonra yeni evliyim maledef cinsel hayatımın belkide en yoğun geçeceği dönemler benim agrı ve sancılarımla çok pasif geçti. Ben hapı bıraktım ve 3 gün sonra tekrar adet oldum. Tam 25 gün kanamam oldu. Araya bayram girdi doktora gidemedim. Kayınvalidem bi ilaç kullanıyormuş tarlusal gibi birşeydi sanırım onu kullandım 5 gün sonra kesti. Fakat 5 gün aradan sonra yine adet oldum
Ve bu sefer adetim normal kanama şeklinde değil afedersiniz parça parça et şeklinde geliyor . Başına böyle bi durum gelen var mı. Evlilik sonrası hormonlarımda mi bir değişim oldu. Yoksa kullandığım ilaçlar mı bu şekilde bi etki yarattı? Yardımcı olup tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

kesin kullandıgın ilaçlardan bende 5 gündür primolut kullanıyorum öldüm agrıdan agrı kesicide kesmiyor ooff of

kızlar merhaba tarlusal kullandım bende doktorum rahmini kalınlaştırmamış işe yaramamış dedi ilaç, kistlerim olduğu için pco hastasıyım. şimdi primolut n kullanıyorum bunu da 5 gün sabah öğle akşam kullanıcam. bugün 3. gün. adetlerim düzensiz olduğu için doktorum adet getirsin diye verdi.

kızlar bana yardım..

a29 şubat 2016 ta 8 haftalık bebeğimi kürtaj oldum. İlk adetim 26 martta geldi 5 nisana kadar sürdü. Sonra Nisanda gelmesi gerekirken gelmedi Mayısta doktora gittim kist oluşmuş dedi doktorum. Tarlusal verdi kullandım oldum. 14gün sonra 2 gün damla damla leke geldi. Sonra 19 gün sonra adet oldum. Sonra 21 gün sonra oldum. Ondan sonraki ay 1 hafta geç geldi. Ve şimdi adetim biteli 13 gün oldu ve ben yine adet oldum. Ben bebek beklerken alt üst oldum. Kürtajdan önce 4 gün süren adetim şimdi 6-7 gün sürüyor. 42 yaşındayım ve hiç bebeğim yok. Sanırım olmayacakta. Çok üzgünüm. Durmadan bu sayfaları okuyorum benim gibi olan var mı diye.

livera74, 2 dakika önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle

Bence ilaclar mafetmis canim seni . tarlusal adeti kesmez adet sokturucu o bence hic bir sekilde ilac kullanma

Sadece bir kez kullandım tarlusali sonra kullanmadim. Kullandığım tek ilaç folik asit. Bayramdan sonra doktora gidicem. Offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…