• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim ilk kez 5 gün gecikmeli oldu, hamile olabilir miyim ?

Masaldogaogluu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
1
0
1
33
Geçen ay adetim 2 gun gecikti test yaptim 2.çizgi cok silik çıktı ve çizgi akti, sonra ki ay adetim 5 gun gecikti ki normalde asla gecikmez. 6. Gunu adet oldum pedi tamamen doldurmuyor ama kanamam oluyor. Ve 8 9 gundur hala adet sancısı cekiyorum normalde 2 3 gun sürer geçerdi. Bulantim ve uykum cok var, gebelik varmıdır bu durumu yasayan varmi kızlar test yapsam çıkar mi?

Geçen ay adetim 2 gun gecikti test yaptim 2.çizgi cok silik çıktı ve çizgi akti, sonra ki ay adetim 5 gun gecikti ki normalde asla gecikmez. 6. Gunu adet oldum pedi tamamen doldurmuyor ama kanamam oluyor. Ve 8 9 gundur hala adet sancısı cekiyorum normalde 2 3 gun sürer geçerdi. Bulantim ve uykum cok var, gebelik varmıdır bu durumu yasayan varmi kızlar test yapsam çıkar mi?
Belkide... Üstüne görme dedikleri olayı yaşıyor olabilirsiniz. Normal adet zamanlarınızdan farklı geçiyorsa ve hala devam ediyorsa doktora gidin yada kan testi yaptırın mutlaka

Merhabalar size birşey sormak istiyorum. 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim bugün yani 8 nisan üzerinden 1 ay geçti tam olarak regl olmam gerekli bugün ama henüz olmadım ağrım var kaç gündür adet olacakmısm gibi ağrım oluyor ama bugün olmadım test yapsam doğru sonucu alirmym sizce sonuçta 1 ay geçti üzerinden birde ben bu bir ay içinde 5 kere test yaptım negatif çıktı doğrudur değilmi yardımcı olurmusunz.

Merhabalar size birşey sormak istiyorum. 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim bugün yani 8 nisan üzerinden 1 ay geçti tam olarak regl olmam gerekli bugün ama henüz olmadım ağrım var kaç gündür adet olacakmısm gibi ağrım oluyor ama bugün olmadım test yapsam doğru sonucu alirmym sizce sonuçta 1 ay geçti üzerinden birde ben bu bir ay içinde 5 kere test yaptım negatif çıktı doğrudur değilmi yardımcı olurmusunz.He birde ben ilişkiden 2 gün sonra normal bir şekilde regl oldum ama bu ay bu şekilde olması kafamı karıştırdı.

Back