- 31 Aralık 2019
- 31
- 19
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi doktora gidiyorum bakalım ne diyecek ❤Pcolu arkadaşımdan dün hamilelik haberi aldım. 9 haftalık olmuş bile nasıl olsa düzensiz diye önemsememiş. Umarım siz de böyle güzel bir haber alırsınız![]()
Hayır. Zayif insanlardada var maalesef genetik yatkinlikMerhaba bu pco neden kaynaklanıyor? en büyük destekçisi kilo mudur?
İnşallah güzel haberler alırsınız. Tez zamanda Allah anneliği nasip etsinŞimdi doktora gidiyorum bakalım ne diyecek ❤
Aminnnn Çok sagolunnİnşallah güzel haberler alırsınız. Tez zamanda Allah anneliği nasip etsin![]()
Geçmiş olsun İnşallah güzel güzel haberler alırsınızHayır. Zayif insanlardada var maalesef genetik yatkinlik![]()
Doktor Tarlusal yazdi aksamina adet oldumGeçmiş olsun haber aldın mı
Ya bazen aynı oliyor , bazen olmiyor. Doktora gitmistim iste dün. Tarlusal yazdi. Ilaci icmeden hemen ikindinleyin regl oldummerhaba adet belirtileriniz her zaman aynı mı oluyor benim her ay göğüs ağrım olurdu karın ağrısı ile bu ay göğüs ağrım yok hep aynı olmak zorunda mı
Ya bazen aynı oliyor , bazen olmiyor. Doktora gitmistim iste dün. Tarlusal yazdi. Ilaci icmeden hemen ikindinleyin regl oldum![]()
MERHABA HİÇ BELİRTİNİZDEMI OLMADI.Pcolu arkadaşımdan dün hamilelik haberi aldım. 9 haftalık olmuş bile nasıl olsa düzensiz diye önemsememiş. Umarım siz de böyle güzel bir haber alırsınız![]()
40. gunumde oldum. Tam doktor ilac yazdi kullanmadan cok sukurMERHABA HİÇ BELİRTİNİZDEMI OLMADI.
hiç belitri olmadımı kusma, bas donmesı bel agrısı vb seyler.40. gunumde oldum. Tam doktor ilac yazdi kullanmadan cok sukur![]()
40. gunumde oldum. Tam doktor ilac yazdi kullanmadan cok sukur![]()
Malesef ki ben hamile değilim.MERHABA HİÇ BELİRTİNİZDEMI OLMADI.
PCO OLANLAR HAMILE KALABILIYORSA BIZ DE KLABILIRIZMalesef ki ben hamile değilim.Arkadaşım hamile. Hiç belirtisi olmamış hamile oldugum pcolu oldugumdan dolayı hiç aklıma gelmedi dedi
![]()
İnşallahPCO OLANLAR HAMILE KALABILIYORSA BIZ DE KLABILIRIZ![]()