Adetim gecikti

elif tekin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
5
0
21
Merhaba kızlar şüpheli ilişki sonrası 2 defa adet gördüm 3 âdetim yaklaşık bir hafta gecikti okul okuduğum için fazlasıyla yoruluyorum bildiğiniz gibi mevsim geçişi ve kafama çok fazla takıp stres yapıyorum sebebi bunlar mıdır yoksa hamilelik riski var mı lüfen cevap verin

İlişkisinzin üstünden 2 kere adet görüp üstüne tekrar ilişkiye girmediyseniz hamilelik durumu imkansız

İlişkisinzin üstünden 2 kere adet görüp üstüne tekrar ilişkiye girmediyseniz hamilelik durumu imkansız
Asla olmadı öyle bir durum ilişkiden sonraki ilk adetim de stres yüzünden 5 gün gecikmişt fakat 2. Âdetim günü gününe olmuştu bu sefer de bir hafta olunca yine stres yapmaya başladım yorgunluk ve mevsim geçişi etkisi vardır değil mi korkmam gereken bir durum yok

Aynen dediğiniz gibi korkulacak bir durum yok ama çok endişe ettiyseniz test alın negatif çıkar muhtemelen rahatlarsın

Stresdendir.

Aynen dediğiniz gibi korkulacak bir durum yok ama çok endişe ettiyseniz test alın negatif çıkar muhtemelen rahatlarsın
İlk adet gecikmemde yaklaşık 3 erken teşhis testi yapmıştım hepsi negatif çıkmıştı ikinci adetimi de olduktan sonra test yapmayı kafamdan çıkardım gerek var mı 4 veya 5. Ye hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum mide bulantısı kasık göğüs ağrısı vs yok

E tamam o zaman kafanı niye kurcaliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…