Gebeliğe Hazırlık Adetim gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
30
Merhaba. Bugun adet günümdü olmadım. test yaptım negatif. Ne adete ait birşey hiss ediyorum nede gebeliğe. Yaşayan varsa Adet günü negarif cıkıp kaç gün sonra pozitif oldu?

Yumurtlama gününüm ve en sonki ilişkiye.göre geç döllenme varsa belki birkaçgün sonra pozitif ihtimali olabilr ...Normalde.gebelik varsa testn 1 gün de geçse.pozitif vermesi.lazım silik olsa da.

Merhaba. Bugun adet günümdü olmadım. test yaptım negatif. Ne adete ait birşey hiss ediyorum nede gebeliğe. Yaşayan varsa Adet günü negarif cıkıp kaç gün sonra pozitif oldu?
Biraz geçmeliydi epey zaman olmuş merak ettim hamile misiniz :)) bende sizin gibi hisselerdeyim günümde geçti bekliyorum :)

Hayır canım hamile değilim.ertesi gün adet oldum
Bende az önce test yaptım birisi silik çıktı diğeri belirgindi hala adet olmadım olsaydım adetim bugün bitmişti. Yarın sabah tekrar test yapacağım.

Yumurtlama gününüm ve en sonki ilişkiye.göre geç döllenme varsa belki birkaçgün sonra pozitif ihtimali olabilr ...Normalde.gebelik varsa testn 1 gün de geçse.pozitif vermesi.lazım silik olsa da.
Bugün yaptım silik çizgi çıktı ama hiç belli olmayacak derece de birde affedersiniz idrar sık çıktığım için çok zaman geçmemişti yaptığımda testi. Yarın sabah tekrar yapacağım bakalım ne olur :)

Bugün yaptım silik çıktı yarın tekrar yapacağım sabah ilk idrarımla. Gündüz çok idrara çıkıyorum aşırı yapsam yine net çıkmıyor önceki hamileliğimden biliyorum.

O önemli değil bence. Varza çıkıyor ister sayah ilk idrar olsun ister akşam son idrar olsun. Kesin sonuç için yarın kan verin daha iyi olur .. İnşaALLAH Hamilesinizdir

O önemli değil bence. Varza çıkıyor ister sayah ilk idrar olsun ister akşam son idrar olsun. Kesin sonuç için yarın kan verin daha iyi olur .. İnşaALLAH Hamilesinizdir
Haklısınız ben yaşamadım bazı şeyleri bilemeyebilirim genelde 1 hafta geçen testler için saat önemli değil diyorlar ama günüm 4 gün geçti için saate takıldım çok silik diye sabah ola hayrola bu stresle çocuk napsın durur mu ilk defa günüm geçiyor en son hamile kaldığında geçmişti inşallah hamileyimdir bebeğim beni terk etmez inşallah

Geç döllenme olabilir çizgi ilk 5 dk içerisinde çıkıyorsa hamilelik var kabul ediliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…