Canım yumurtanın yaşama süresi 12Merhaba bende birşey sormak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Yumurtlama gününden 4 gun sonra eşimle korunmadan ilişkimiz oldu. Adetimin gecikmesinin 4. Gününde idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama bugun 11. Gun ve hala adet olmadım bazen kaşık ağırlarım oluyor adet olucam sanıyorum ama yok. Sizce gebelık varmıdır?
benimde ilk gebeliğimde batma kasık ağrısı ve taş gibi şişmiş göğüslerim vardı..adetim 1 gün gecikti göğüslerim hastalanckmş gbi acıyor baş dönmem oluyor arada ama bnde tansiyon yüksekliği olduğu için ona bağlıyrum geçe n ayda 6 gün gecikmişti test yapmktn ve hayal kırıklığına uğramk istemedğim için biraz daha beklemek isityrm ve bel ağrım çok oldu bu ay arada böyle yürürken kasığım çok fena battı nefesmi kesti bu şeklde 2-3 kere oldu sadece hastalığımadq vardı daha batma olması nda sizce bişi var mıdır sizdede bu durumlar olmş muydu
Canım yumurtanın yaşama süresi 12
-24 saatdır en uzun belki 48 ola bilir.eyer yumurtladığından eminsen o kadar süre yaşaması mümkün olmaz diye düşünüyorum
ben de o tarz bir program kullanıyorum. onlar sen müdehale etmediğin sürece son adetinden 14 gün sonrasını baz alıyor. Ama gerçekte ne zaman yumurtladığımızı tam bilemeyiz.Yanı adet gününe göre hesaplanan programlar yumurtlama günü dıyorsun bılmıyorum ki ya normalde hıc gecıkmez bukadar hatta hıc gecıkmezdı yanı yapıcam bugun yıne test
Benimde adetim düzenli.hep o proqramlarla haraket etdim.ama geç yumurtluyormuşum meyer.insan kendi bedenini dilini bilmeli benceYanı adet gününe göre hesaplanan programlar yumurtlama günü dıyorsun bılmıyorum ki ya normalde hıc gecıkmez bukadar hatta hıc gecıkmezdı yanı yapıcam bugun yıne test
Test aldım bakalım yapıcam bugun herseyın hayırlısı kuzumBenimde adetim düzenli.hep o proqramlarla haraket etdim.ama geç yumurtluyormuşum meyer.insan kendi bedenini dilini bilmeli bence
İnşAllah güzel sonuçlar alırsın.haber etTest aldım bakalım yapıcam bugun herseyın hayırlısı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?