How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetim gecikti

Yelizbuglem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
6
0
1
33
Merhaba kızlar cevap yazarsanız hemen çok sevinirim normalde düzenli her ay 30 günde bir adet görüyordum ama bu ay görmedim üstünde 4 gün gecikti eşimle prezatifle korunuyoruz her ilişkiden sonrada kontrol ediyor yirttikmi degilmi die sizce buna rağmen hamilemiyim

Hani hamile olmam önemli değilde ama eğer öyle ise hamile olduğumu bilmeden emar a girdim :KK43: ve kızım röntgen çekti o çekerken çıkmadım yanında kaldım ve bu bebeği etkilemiş mi diye bir zararı olmuş mu die çok korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:(

Son düzenleme:
Prezervatifle korunurken hamilelik imkansıza yakın canım. Olsa bile zarar gelmemiştir anne bebeğin varlığını ogrenene kadar olan şeylere karşı Bebek koruma altındadır bu dini açıdan da tıbbi açıdan da böyle. Hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edeceksin mr ilaç falan

Benimde düzenli gidiyodu geçen ay başladı sebepsiz yere gecikmeler 16 gün gecikmişti hamile değildim bir sorun da çıkmadı bu ay da 6 gün gecikti yarın Bi test yapcam

Benimde düzenli gidiyodu geçen ay başladı sebepsiz yere gecikmeler 16 gün gecikmişti hamile değildim bir sorun da çıkmadı bu ay da 6 gün gecikti yarın Bi test yapcam
Ben korunmayi bıraktıktan sonra 4 ay boyunca hep 8 gun gecikmelerim olmustu o gecikmeler rahimi hazirliyormus oyle demisti doktorum

Prezervatifle korunurken hamilelik imkansıza yakın canım. Olsa bile zarar gelmemiştir anne bebeğin varlığını ogrenene kadar olan şeylere karşı Bebek koruma altındadır bu dini açıdan da tıbbi açıdan da böyle. Hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edeceksin mr ilaç falan
Bu biraz içimi rahatlattı tsk

Arkadaşlar merhaba yumurtlama günlerinden 2 3 gün sonea ilişkiye girdik bosalmad olmadı. Martin 10nunda adet olmam gerekn günde oldum ama 4 gun suren 2 gun surdu pihtiliydiii . Azda olsa geldi 3 4 ped kirelecetek kaaar yerlesme kanmasi sanip 5 gun sonea idrar testi yaptim negatif 5 gün sonra yine yaptim ne gatif 10 gün sonea hassas gbelik testo negatif cikti ve gogus agrim oldu o aralarda gogusten sut geliyoe sikinnca . Bugun nisan 8si olmam lazimda goguslerim sis ama adet olmuyorum agrilarim hafif cok hafif var sizce hamilemiyim

Arkadaşlar merhaba yumurtlama günlerinden 2 3 gün sonea ilişkiye girdik bosalmad olmadı. Martin 10nunda adet olmam gerekn günde oldum ama 4 gun suren 2 gun surdu pihtiliydiii . Azda olsa geldi 3 4 ped kirelecetek kaaar yerlesme kanmasi sanip 5 gun sonea idrar testi yaptim negatif 5 gün sonra yine yaptim ne gatif 10 gün sonea hassas gbelik testo negatif cikti ve gogus agrim oldu o aralarda gogusten sutgeliyoe sikinnca . Bugun nisan 8si olmamlazimda goguslerim sis ama adet olmuyorumagrilarim hafif cok hafif var sizce hamilemiyim

Back