Adetim gecikti yumurtlama günümü nasıl bulacağım kızlar bakar mısınız?

Selisay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
861
534
53
27
Kızlar merhaba, ben yeni katıldım buraya ilk açtığım konu adetim 8 gün gecikkmişti kan testi negatif oldu ve 27 Aralık olması gerekirken 8 ocakta adet oldum. Haliyle yumurtlama günü de kaydı ama emin olamıyorum. Benek istiyoruz. Uygulamaya göre 27 ocak yumurtlama günü olarak görünüyo bat 10 şubat tan 14 gün geri saydığımda da 27 ocak denk geliyo. Güveneyim mi bu ay artık olsun istiyorum hayırlısı tabi ama ovulasyon testi alıcam, akıntı da var yumurta akı gibi ne dersiniz doğru mu 27 ocak

Ovulasyon testiyle kolaylıkla bulabilirsinşz yumurtlama günlerinizi eczanelerden yada internetten alabilirsiniz

Teşek
Ovulasyon testiyle kolaylıkla bulabilirsinşz yumurtlama günlerinizi eczanelerden yada internetten alabilirsiniz
Teşekkürler biliyorum onu ama öğrenmek istediğim normalde düzenliyken 10 güne yakın gecikti ya adetim, yumurtlama kaç gün ileri attı benim gibi olanlar var mı diye yazdım buraya testi alacağım zaten

Neden kimse bir şey yazmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…