How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetim gecikti yardimmm

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
3 aydir bebek istiyoruz normalde hic bir adet belirtisi yaşamam geçen ay adetimden iki gun once goguslerm acimaya başlamıştı adet olunca geçti .bu ay 15 Şubat adet tarihim ve dayanamdim adet tarihinden 3 4 gun once kan testi yaptırdım 1, 5 cikti 14 subat idrar testi yaptim negatif 16 subat adetimden bir gün sonra tekrar idrar testi yapdim negatif dün dayanamayip kan testini tekrarladim 0, 100 çıktı hayal kırıklığı yaşadım
Sizce hamile olma ihtimalim var mi yardım edin :(

3 aydir bebek istiyoruz normalde hic bir adet belirtisi yaşamam geçen ay adetimden iki gun once goguslerm acimaya başlamıştı adet olunca geçti .bu ay 15 Şubat adet tarihim ve dayanamdim adet tarihinden 3 4 gun once kan testi yaptırdım 1, 5 cikti 14 subat idrar testi yaptim negatif 16 subat adetimden bir gün sonra tekrar idrar testi yapdim negatif dün dayanamayip kan testini tekrarladim 0, 100 çıktı hayal kırıklığı yaşadım
Sizce hamile olma ihtimalim var mi yardım edin :(

15 şubat ta adet mi olman gerekiyordu

Evet canimmm 15 şubatti 4 gün geçti

4 gün çok erken strese girmek için ve sonra hayal kırıklığı yaşamaman için fazla kaptırma kendini stres yaptıkça stresten de gecikir normalde 10 gün geçmesi gerekir idrar tahilili için ama kan tahlililinde 2 gün geçsede belli oluyor genelde ve bazen geç döllenme den dolayı kan testi bile yetersiz geliyor çünkü 1,5 ay sonra bile hamile olduğunu öğrenen arkadaşım var geç dölllenmeden dolayı kan tahlilinde bile geç çıktı yani sen fazla stres yapma sonra insan çok üzülüyor negatif çıkınca ptesiye kadar bekleyebiliyorsan sakince bekle tekrar kan testi yap aa stres hava değişimi de adetini geciktirir

4 gün çok erken strese girmek için ve sonra hayal kırıklığı yaşamaman için fazla kaptırma kendini stres yaptıkça stresten de gecikir normalde 10 gün geçmesi gerekir idrar tahilili için ama kan tahlililinde 2 gün geçsede belli oluyor genelde ve bazen geç döllenme den dolayı kan testi bile yetersiz geliyor çünkü 1,5 ay sonra bile hamile olduğunu öğrenen arkadaşım var geç dölllenmeden dolayı kan tahlilinde bile geç çıktı yani sen fazla stres yapma sonra insan çok üzülüyor negatif çıkınca ptesiye kadar bekleyebiliyorsan sakince bekle tekrar kan testi yap aa stres hava değişimi de adetini geciktirir

Cevabin için çok teşekkür ederim canim olabilir ama normalde gecikmem hic olmazdi bu ay bukadar olunca heveslendim ama ikilemde kalmak kadar da zor bisey yok adet olacaksm oluyom yoksa ciksin testte cok sabirsiZim adet gününü zor etmiştim ama yapıcak bisey yok gibi görünüyor :(

malesef beklemekten başka çaren yok şuan biliyorum şuanki halini sabırsız ve merak içindesin ama umarım hamilesindir ama duramıyorum diyorsan yarın git tekrar kan testi yap umarım hayal kırıklığı yaşamazsın birde o kısmı var işin umutlanıp umutlarının suya düşmesi var senin için dilerim hayırlı neyse o olur

malesef beklemekten başka çaren yok şuan biliyorum şuanki halini sabırsız ve merak içindesin ama umarım hamilesindir ama duramıyorum diyorsan yarın git tekrar kan testi yap umarım hayal kırıklığı yaşamazsın birde o kısmı var işin umutlanıp umutlarının suya düşmesi var senin için dilerim hayırlı neyse o olur

Haklisin pazartesiye kadar bekliyim eğer gelmemiş olursa tekrar yaparim allahim inş hayirlisni verir :)
Sendemi bekleyenlerdensin yoksa bebek varmi ?

cciko07 antalyada hangi semttesin cnm? bu arada hamile oldugunu sanmiyorum.streestendir

Evet bende bundan 5 sene evel adetim 4 gun gecmisti tabi bende bi mutlu hamileyim diye evde test yapiyorum varla yok arasi bi cizgi
hemen saglik ocagi idrar testi sonu negatif ve suan yavrum 4. Yasini bitirdi sonuc hamileymisim darisi sana insallah

cciko07 antalyada hangi semttesin cnm? bu arada hamile oldugunu sanmiyorum.streestendir

Safak Mahallesi canim kepez oluyo sanirim yeni evliyim ispartaliydim normalde antalyadada yeniyim anliycagin

QUOTE=elahulya;34097859]Evet bende bundan 5 sene evel adetim 4 gun gecmisti tabi bende bi mutlu hamileyim diye evde test yapiyorum varla yok arasi bi cizgi
hemen saglik ocagi idrar testi sonu negatif ve suan yavrum 4. Yasini bitirdi sonuc hamileymisim darisi sana insallah[/QUOTE]

Ay bu bana biraz moral oldu canım ya adetin kac gun gecince ogrendin canimmm

On gun sonra dr gittigimde ogremdim canim dr co
k yeni 3mm demisti

Ay allah bagislasin Benimde 4 gun oldu ins pazartsye kadar bekliycem gelmezse doktora gidicem dua et allahim banada nasip etsin canimmmm

Ay allah bagislasin Benimde 4 gun oldu ins pazartsye kadar bekliycem gelmezse doktora gidicem dua et allahim banada nasip etsin canimmmm

Sagol canim inan buralari okudukca hep yuregimden dua exiyorum isteyen herkese allah nasip etsin ama icini rahat tut stres dezavantaj ilk donemde

Back