Adetim gecikti yardimci olurmusunuz..

kaybolmusbirkedi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
8
1
34
Kisa olarak durumu anlatayim..erkek arkadasimla sürtünme yoluyla bir iliski yasadik. Kesinlikle bosalma olmadi ve cok kisa sürdü 10 saniye kadar..erkek arkadasim zevk suyunun gelmedigini söyledi..ama cok cok az zevk suyu damlasi cinsel organima degmesi halinde hamile kalma durumum olabilirmi? regl günümde 3 gün gecikti ve ben cok stres yapiyorum..lütfen yardimci olurmusunuz

Kisa olarak durumu anlatayim..erkek arkadasimla sürtünme yoluyla bir iliski yasadik. Kesinlikle bosalma olmadi ve cok kisa sürdü 10 saniye kadar..erkek arkadasim zevk suyunun gelmedigini söyledi..ama cok cok az zevk suyu damlasi cinsel organima degmesi halinde hamile kalma durumum olabilirmi? regl günümde 3 gün gecikti ve ben cok stres yapiyorum..lütfen yardimci olurmusunuz

çok çok çok düşük ihtimal de olsa olabilir diyor hekimler ama olduğunu sanmıyorum.. stres yaptığın için gecikmiş olabilir. yinede şüphe ediyorsan o şüphe ile yaşamaktansa test alıp yap canım için rahat eder en azından

ama akintim var sürekli ve önceki sabah regl sancisi cektim..ama regl olmadim..bu olucagimimi gösterir?

benimde öyle oluyor. her defasında akıntı başlıyor 2-3 gün sonra da regl oluyorum. bende benzer bişi yaşadım 4-5 ay önce. evli değilim. hastalanmama da daha 10 gün mü ne var. gece bi uyandım nasıl midem bulanıyor ama anlatamam.. sabaha kadar aklıma takıldı.. olur mu ki falan diye.. sonra netten baktım sürtünme ile ilişkide ufacık da olsa olasılık var deniliyor.. o 10 gün geçmedi bana.. geçmdikçe mide bulantısı arttı, yok başım mı dönüyor falan oldum.. regl dönemine geldim.. gelen giden yok.. 1 gün gecikti.. ben eminim ama hamileyim yani.seni de etkilemesin diye diğer belirtileri yazmıyorum(kendinde ararsın sonra bende de var mı diye =P ). sonra gittim idrar testi aldım negatif.. yansımadı flan mı derken 3 gün oldu ama ne çileydi o dönemler böyle anlattığıma bakma.. o gün oldum :KK76: ama o kadar panikledim ki adet bittikten 3-4 gün sonra gittim bi de kan testi yaptırdım kesin sonuç olsun diye.. üstüne görme olmasın diye..o da negatif.. rahat bir nefes aldım.. bunu niye anlattım biliyo musun? psikoloji insana öyle şeyler yaptırıyorki hamile olmadan yalancı hamileleik yüzünden karnı şişenler, aşerenler hepsi var. psikolojini sağlam tut..

senin durumuna gelince iyiye işaret akıntı kesinlikle..2-3 güne olursun büyük olasılık. o kadarcık zevk suyu gelecek.. vajina ağzından sızacak, içeri girecek, o azıcığı içeride telef olmada yumurtaya ulaşacak.. şansına o da yumurtlama dönemine gelecek.. valla olur mu? bilimsel olarak azıcık küçücük olasılıkla olabilir.. mantıksal olarak yuh artık o kadar şanssızlık Türk filmi gibi =) ama yinede 2-3 güne gelmezse sen bi test al canım.. garanti olsun.

X