Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün önemli b süre testte çıkması lazım ben de şu an 5 haftalık hamileyim ve kasıklarımda çok sancı var.tavsiyem bi kan tahlili yaptırıver 2 dk hemen sonuç belli olu. hem de negatifse doktora gidersin başka bi skıntı mı var diye.
ben bekarım çekiniyorum testi 3 gün kadar önce yaptım tekrar yapsam belli olur mu blmyorum dayanamıycam korkuyorum şu hayatta en çok istediğim sey bi bebek sahibi olmak çok kötü durumdayım allak bullak oldum! çkmazdayım
ben bekarım çekiniyorum testi 3 gün kadar önce yaptım tekrar yapsam belli olur mu blmyorum dayanamıycam korkuyorum şu hayatta en çok istediğim sey bi bebek sahibi olmak çok kötü durumdayım allak bullak oldum! çkmazdayım
Test yaparken bekar olup olmadığınıza bakmazlar diye düşünüyorum,ayrıca artık ülkemizde çok normal bi hale geldi bekarların hamile kalması,test ya da kürtaj yaptırması...Fakat ben sizin hamile olup olmama konusundaki isteğinizi anlayamadım:26:
21 yaşndaym şu hayatta tek isteğim bi bebeğimin olmasıydı şimdi hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama korkuyorum bekarım hamileysem... eet haklısınız kürtaj yaptıran çok ama ben bunun yükünü kaldıramam ilişkiye girmenin günahını yükleniyosun onu nie yüklenmeyesin diyebilrsiniz onda da haklısnız ama bi bebek benim tek isteğim onu aldırmak bana ölüm gibi olur
Olaya ahlaki ya da dini açıdan bakacak değilim.Çok fazla bilgi sahibi olmasam da,kürtaj durumundan sonra bebek sahibi olamama gibi bir durum söz konusu olabiliyormuş.Doğru zamanda anne olmayı çok isteyen biri olduğunza göre bu sizin için çok ağır bi bedel olur diye düşünüyorum.Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur ve umarım bundan sonra daha tedbirli olursunuz