• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim gecikti yardıma ihtiyacım var

karanl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
6
0
36
Ankara
ben geliba hamileyim adetim 10 gün gecikti ve felaket te bi sancım var lütfen yarım edin test yaptım ama negatif ilk kez böle bişe oluyo yardımınıza ihtiyacım var ilk haftalarda neler olduğuyla ilgili bilgi verebilrmiisiniz

şimdi biz ne desek senin işine yaramaz.kan testi yaptır kurtul bence.herkesin belirtisi farklı oluyor

10 gün önemli b süre testte çıkması lazım ben de şu an 5 haftalık hamileyim ve kasıklarımda çok sancı var.tavsiyem bi kan tahlili yaptırıver 2 dk hemen sonuç belli olu. hem de negatifse doktora gidersin başka bi skıntı mı var diye.

10 gün önemli b süre testte çıkması lazım ben de şu an 5 haftalık hamileyim ve kasıklarımda çok sancı var.tavsiyem bi kan tahlili yaptırıver 2 dk hemen sonuç belli olu. hem de negatifse doktora gidersin başka bi skıntı mı var diye.

ben bekarım çekiniyorum testi 3 gün kadar önce yaptım tekrar yapsam belli olur mu blmyorum dayanamıycam korkuyorum şu hayatta en çok istediğim sey bi bebek sahibi olmak çok kötü durumdayım allak bullak oldum! çkmazdayım

ben bekarım çekiniyorum testi 3 gün kadar önce yaptım tekrar yapsam belli olur mu blmyorum dayanamıycam korkuyorum şu hayatta en çok istediğim sey bi bebek sahibi olmak çok kötü durumdayım allak bullak oldum! çkmazdayım

kac yasindasiniz acaba ve ilisskiniz ne kadaarlik

Test yaparken bekar olup olmadığınıza bakmazlar diye düşünüyorum,ayrıca artık ülkemizde çok normal bi hale geldi bekarların hamile kalması,test ya da kürtaj yaptırması...Fakat ben sizin hamile olup olmama konusundaki isteğinizi anlayamadım:26:

Test yaparken bekar olup olmadığınıza bakmazlar diye düşünüyorum,ayrıca artık ülkemizde çok normal bi hale geldi bekarların hamile kalması,test ya da kürtaj yaptırması...Fakat ben sizin hamile olup olmama konusundaki isteğinizi anlayamadım:26:

21 yaşndaym şu hayatta tek isteğim bi bebeğimin olmasıydı şimdi hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama korkuyorum bekarım hamileysem... eet haklısınız kürtaj yaptıran çok ama ben bunun yükünü kaldıramam ilişkiye girmenin günahını yükleniyosun onu nie yüklenmeyesin diyebilrsiniz onda da haklısnız ama bi bebek benim tek isteğim onu aldırmak bana ölüm gibi olur:43:

21 yaşndaym şu hayatta tek isteğim bi bebeğimin olmasıydı şimdi hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama korkuyorum bekarım hamileysem... eet haklısınız kürtaj yaptıran çok ama ben bunun yükünü kaldıramam ilişkiye girmenin günahını yükleniyosun onu nie yüklenmeyesin diyebilrsiniz onda da haklısnız ama bi bebek benim tek isteğim onu aldırmak bana ölüm gibi olur:43:

Olaya ahlaki ya da dini açıdan bakacak değilim.Çok fazla bilgi sahibi olmasam da,kürtaj durumundan sonra bebek sahibi olamama gibi bir durum söz konusu olabiliyormuş.Doğru zamanda anne olmayı çok isteyen biri olduğunza göre bu sizin için çok ağır bi bedel olur diye düşünüyorum.Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur ve umarım bundan sonra daha tedbirli olursunuz

Olaya ahlaki ya da dini açıdan bakacak değilim.Çok fazla bilgi sahibi olmasam da,kürtaj durumundan sonra bebek sahibi olamama gibi bir durum söz konusu olabiliyormuş.Doğru zamanda anne olmayı çok isteyen biri olduğunza göre bu sizin için çok ağır bi bedel olur diye düşünüyorum.Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur ve umarım bundan sonra daha tedbirli olursunuz

amn teşekkr ederim yardmınz için

bacım sen ilşkiye girdiğin günden hesapla eğer hamileysen 10 günde çıkar gebelik testi.adetin geçiktiyse strestende geçikmiş olabilir.işte sen bak 10 gün olduysa yap testi çift çıkarsa hamilesindir.ağrının olması ve adetinin geçikmesi hamile olabilirmiyim diye stresten kaynaklanan belirtiler olabilir

gebelik testleri genelde doğru sonuç verir adet gecikmesi ve sancı psikolojikte olabilir ama emin olmak için kan testi yaptır. hemileysen eğer evlenme gibi bi durumun yokmu. bide öğrenince sonucu paylaşsana merak ettim.

özel bi polikinliğe git 10 lira ver hemen kan alırlar doktora görünmeden sonucu alırsın.

ıdrarda cıkması lazımdı hamıle degılsın bence stresten gectı yınede kanda baktırabılırsın zaten evlımısın bekarmısın sorusu sorulmuyor testte son adet tarıhını soruyolar sadece mözel bır polıklınıkte yaptır al sonucu rahatla

Back