Gebeliğe Hazırlık Adetim gecikti test yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
adetim 2 gün gecikti test yaptım miratechın testini erken gebelik negatif çıktı bütün belirtileri yaşıyorum ama lekelenme yaşadım ara ara baş dönmesi bel ağrısı oluyor ama nasıl negatif çıkıyor anlamadım

Eğer gebelik istiyorsanız psikolojikmen belirtileri yaşıyorsunuz .
Kendinizi rahat bıraktıgınız an gelicektir

Ya testte sıkıntı vardır canım ya da hava değişimlerindendir bazen oluyor böyle durumlar

Eczane açılcak birazdan normal test alıp ilk idrarınla tekrarlayabilirsin tam emin olabilirsin

Canim negatif ciktiysa lekelenmen de olmuş büyük ihtimal regl geliyor o saydiklarin pskolojik

gunaydin bence o leke yumurtlama lekesidir umarim psikolojik degildir cunku yerlesme olsa 6 gun sonra illa cikardi teste soz gene testinizi tekrarlayin octomed diye test var ona guvenebilir. siniz

gunaydin bence o leke yumurtlama lekesidir umarim psikolojik degildir cunku yerlesme olsa 6 gun sonra illa cikardi teste soz gene testinizi tekrarlayin octomed diye test var ona guvenebilir. siniz
Anladım canım, hala adet olmazsan kadın doğuma mutlaka git ya dediğim gibi hamilesin yada hava değişimlerinden gecikmişte olabilir umarım kötü bişey yoktur :)
İnşallah canım

İnanın korunmayı bıraktıktan sonra her ay tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay yaşadığım hiç bir belirtiye itibar etmedim ama midem o kadar çok yandı ki ne gece ne gündüz uyuyabiliyodum test yaptım pozitif

Pozitifi ne zaman kaçıncı günde öğrendiniz

Pozitifi ne zaman kaçıncı günde öğrendiniz
Benim midemde ülser var o yuzden çok etkilendim ve 5 gün kala yaptım eğer negatif çıksaydı ilaç icecektim. Çok net değil ama hiç beklemeden gördüm o cılız silik çizgiyi

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 60
Lekelenme olalı 10 gün oldu ama gelirdi şimdi
10 gun olduysa yumurtlama lekesidir o hamilelikte cunku leke falan cok nadir gorulur ve adete yakin gorulur benim hamileligimde hic leke falan olmadi mesela ama gec yumurtlama olduysa adetin de gecikir hamileysen de cikmaz zaten bekle bakalim

10 gun olduysa yumurtlama lekesidir o hamilelikte cunku leke falan cok nadir gorulur ve adete yakin gorulur benim hamileligimde hic leke falan olmadi mesela ama gec yumurtlama olduysa adetin de gecikir hamileysen de cikmaz zaten bekle bakalim
İçim içimi yiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…