Ya testte sıkıntı vardır canım ya da hava değişimlerindendir bazen oluyor böyle durumlaradetim 2 gün gecikti test yaptım miratechın testini erken gebelik negatif çıktı bütün belirtileri yaşıyorum ama lekelenme yaşadım ara ara baş dönmesi bel ağrısı oluyor ama nasıl negatif çıkıyor anlamadım
Eczane açılcak birazdan normal test alıp ilk idrarınla tekrarlayabilirsin tam emin olabilirsinadetim 2 gün gecikti test yaptım miratechın testini erken gebelik negatif çıktı bütün belirtileri yaşıyorum ama lekelenme yaşadım ara ara baş dönmesi bel ağrısı oluyor ama nasıl negatif çıkıyor anlamadım
Canim negatif ciktiysa lekelenmen de olmuş büyük ihtimal regl geliyor o saydiklarin pskolojikadetim 2 gün gecikti test yaptım miratechın testini erken gebelik negatif çıktı bütün belirtileri yaşıyorum ama lekelenme yaşadım ara ara baş dönmesi bel ağrısı oluyor ama nasıl negatif çıkıyor anlamadım
Lekelenme olalı 10 gün oldu ama gelirdi şimdiCanim negatif ciktiysa lekelenmen de olmuş büyük ihtimal regl geliyor o saydiklarin pskolojik
Yarın sabahta normal test denicem bideEczane açılcak birazdan normal test alıp ilk idrarınla tekrarlayabilirsin tam emin olabilirsin
Evet rahat bırak kendınıPsikoloji çok etkileniyor ya o yüzden olmuyor belki
Testini atar mısın canım istersen birde biz bakalımYarın sabahta normal test denicem bide
Şuan işteyim canım tek çizgi çıktıTestini atar mısın canım istersen birde biz bakalım
Anladım canım, hala adet olmazsan kadın doğuma mutlaka git ya dediğim gibi hamilesin yada hava değişimlerinden gecikmişte olabilir umarım kötü bişey yoktur :)Şuan işteyim canım tek çizgi çıktı
gunaydin bence o leke yumurtlama lekesidir umarim psikolojik degildir cunku yerlesme olsa 6 gun sonra illa cikardi teste soz gene testinizi tekrarlayin octomed diye test var ona guvenebilir. siniz
İnşallah canımAnladım canım, hala adet olmazsan kadın doğuma mutlaka git ya dediğim gibi hamilesin yada hava değişimlerinden gecikmişte olabilir umarım kötü bişey yoktur :)
İnanın korunmayı bıraktıktan sonra her ay tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay yaşadığım hiç bir belirtiye itibar etmedim ama midem o kadar çok yandı ki ne gece ne gündüz uyuyabiliyodum test yaptım pozitifadetim 2 gün gecikti test yaptım miratechın testini erken gebelik negatif çıktı bütün belirtileri yaşıyorum ama lekelenme yaşadım ara ara baş dönmesi bel ağrısı oluyor ama nasıl negatif çıkıyor anlamadım
Pozitifi ne zaman kaçıncı günde öğrendinizİnanın korunmayı bıraktıktan sonra her ay tüm belirtileri yaşadım ama hamile olduğum ay yaşadığım hiç bir belirtiye itibar etmedim ama midem o kadar çok yandı ki ne gece ne gündüz uyuyabiliyodum test yaptım pozitif
Benim midemde ülser var o yuzden çok etkilendim ve 5 gün kala yaptım eğer negatif çıksaydı ilaç icecektim. Çok net değil ama hiç beklemeden gördüm o cılız silik çizgiyiPozitifi ne zaman kaçıncı günde öğrendiniz
Ne güzelBenim midemde ülser var o yuzden çok etkilendim ve 5 gün kala yaptım eğer negatif çıksaydı ilaç icecektim. Çok net değil ama hiç beklemeden gördüm o cılız silik çizgiyi
10 gun olduysa yumurtlama lekesidir o hamilelikte cunku leke falan cok nadir gorulur ve adete yakin gorulur benim hamileligimde hic leke falan olmadi mesela ama gec yumurtlama olduysa adetin de gecikir hamileysen de cikmaz zaten bekle bakalimLekelenme olalı 10 gün oldu ama gelirdi şimdi
İçim içimi yiyor ya10 gun olduysa yumurtlama lekesidir o hamilelikte cunku leke falan cok nadir gorulur ve adete yakin gorulur benim hamileligimde hic leke falan olmadi mesela ama gec yumurtlama olduysa adetin de gecikir hamileysen de cikmaz zaten bekle bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?