- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 18
- 20
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Adetim gecikti 4 gün sokturmek için ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabuklu şekilde kaynatmam mı gerekiyor nasıl yapacağımsogan suyu ic sokturur kanamayi
Valla onu bilmiyorum internetin varsa odan bakKabuklu şekilde kaynatmam mı gerekiyor nasıl yapacağım
Dersini aldi ablasiE yağmurcum biz seni hamile olmadığına ikna etmek için aylarca uğraştık sen yine sevişmişin sevgilinle?
Her sorusunda da bi daha asla diyerek...Dersini aldi ablasi
Bi soyledik eminim dersini. AlmistirHer sorusunda da bi daha asla diyerek...![]()
Bu sefer gerçekten yapmicam bidaha çok korktumBi soyledik eminim dersini. Almistir
2023'ten beri her ay dersimi aldım deyip yine sevişiyor. Muhtemelen sevgilisi tarafından istismar ediliyor yapmazsan ayrılırım falan denilerek, fark ettiğinde geç olacak ama kendisi bilirBi soyledik eminim dersini. Almistir
Abla olabilir diyenler var şuan şu yazıya bakarmisin bı nolur Bundan 3 hafta öncesi sevgilimle cahilce bir davranışta bulunduk lütfen yardımcı olun temas olarak sadece tatmin ettik birbirimizi sonra göğsüme boşaldı sildim sonrasında duşa girdim küvete oturduğum zaman suyu üzerime dökünce kalıntı vs varsa vajinama gidip hamile bırakmış mıdır biliyorum çok zor belkide yok bir ihtimal ama korkuyorum istemsizce yumurtlama dönemimdeydim adetim 4 gün gecikti bir de penisini popo tarafıma degidirmistim ondan bir şey olurmu gebelik vs oluşmaz değil mi çok korkuyorum nolur kızmayınE yağmurcum biz seni hamile olmadığına ikna etmek için aylarca uğraştık sen yine sevişmişin sevgilinle?
Olabilir sevgilsine banlanmacagimi bilmesem kufredecemm2023'ten beri her ay dersimi aldım deyip yine sevişiyor. Muhtemelen sevgilisi tarafından istismar ediliyor yapmazsan ayrılırım falan denilerek, fark ettiğinde geç olacak ama kendisi bilir
Nope bu kadar korkan biri yapmaz her ay. O yüzden korktuğuna inanmıyorum, kusura bakma. Korkuyosan sevişmeyeceksin, çocuk zorluyorsa ayrılacaksın. Bu kadar basit şeyi 2 senedir her ay yaşaman normal geliyorsa sana devamAbla olabilir diyenler var şuan şu yazıya bakarmisin bı nolur Bundan 3 hafta öncesi sevgilimle cahilce bir davranışta bulunduk lütfen yardımcı olun temas olarak sadece tatmin ettik birbirimizi sonra göğsüme boşaldı sildim sonrasında duşa girdim küvete oturduğum zaman suyu üzerime dökünce kalıntı vs varsa vajinama gidip hamile bırakmış mıdır biliyorum çok zor belkide yok bir ihtimal ama korkuyorum istemsizce yumurtlama dönemimdeydim adetim 4 gün gecikti bir de penisini popo tarafıma degidirmistim ondan bir şey olurmu gebelik vs oluşmaz değil mi çok korkuyorum nolur kızmayın
Yagmur yasin kac seninAbla olabilir diyenler var şuan şu yazıya bakarmisin bı nolur Bundan 3 hafta öncesi sevgilimle cahilce bir davranışta bulunduk lütfen yardımcı olun temas olarak sadece tatmin ettik birbirimizi sonra göğsüme boşaldı sildim sonrasında duşa girdim küvete oturduğum zaman suyu üzerime dökünce kalıntı vs varsa vajinama gidip hamile bırakmış mıdır biliyorum çok zor belkide yok bir ihtimal ama korkuyorum istemsizce yumurtlama dönemimdeydim adetim 4 gün gecikti bir de penisini popo tarafıma degidirmistim ondan bir şey olurmu gebelik vs oluşmaz değil mi çok korkuyorum nolur kızmayın
Birgun koktugu sey basina gelecek gorcek gununuNope bu kadar korkan biri yapmaz her ay. O yüzden korktuğuna inanmıyorum, kusura bakma. Korkuyosan sevişmeyeceksin, çocuk zorluyorsa ayrılacaksın. Bu kadar basit şeyi 2 senedir her ay yaşaman normal geliyorsa sana devam
Abla çok uzun zamandır yapmadim korkuyorum gerçekten hatta buralara tekrar düşmemek için hiç girmedim bile yapmadım yemin ederim ama bu kez tekrar oldu nolur yardım et bişey söyleNope bu kadar korkan biri yapmaz her ay. O yüzden korktuğuna inanmıyorum, kusura bakma. Korkuyosan sevişmeyeceksin, çocuk zorluyorsa ayrılacaksın. Bu kadar basit şeyi 2 senedir her ay yaşaman normal geliyorsa sana devam
19 ablaYagmur yasin kac senin
Olmaz hamilelikAbla çok uzun zamandır yapmadim korkuyorum gerçekten hatta buralara tekrar düşmemek için hiç girmedim bile yapmadım yemin ederim ama bu kez tekrar oldu nolur yardım et bişey söyle
Teşekkür ederimOlmaz hamilelik
Peki erkek arkadasin kac yasinda19 abla