Testin fotoğrafını yükleyebilir misiniz?
Ertesi gün çıkan çizgiler kuruma çizgisi diyorlar.
Testin markası ne? Adetiniz düzenli midir normalde?
Adetim düzenli şuanda
Şuan da test alma imkanım yok köyde yaşıyorum eczane yok . İnşallah salı günü veya yarın doğrudan hastaneye gidicem.Çizginin silik bile olsa ilk dakikalarda çıkması gerekir. Bu kuruma çizgisi gibi duruyor, yeniden test yaparsanız fotoğrafı hemen gönderin
Bilmiyorum şimdi de leke geldiBana kuruma çizgisi gibi geldi ama tekrarlayabilirsen daha iyi olur canm benim başıma tam tersi gelmişti. Hemen pembe bı çizgi çıktı ve 5 dk sonra silindi bembeyaz oldu öyle de kaldı negatif galiba dedim ama çok halsizdim ertesi gün tekrar yaptım silik çizgi bekledim yine silinir mi diye kaldı öyle aynı gün kan verdiğimde 19 çıktı beta yani herşey olabilir canm sen yine tekrarla bence
Adette geliyor olabilir canım hakkında hayırlısı olsun tez zamanda hayırlı gebelik haberi alırsın inşallahBilmiyorum şimdi de leke geldi
Adette geliyor olabilir canım hakkında hayırlısı olsun tez zamanda hayırlı gebelik haberi alırsın inşallah
Eki Görüntüle 3302521 Eki Görüntüle 3302522 Bende şubat ayında test yaptım senin dediğin gibi başta negatifti sonra ardından 2 -3 saat geçince tekrar baktım silik çıkmıştı kan verdim 1 aylık hamilesiniz dendi yarın tekrar betana bakcz dediler ertesi gün gittim değerlerim düşmüştü ve o gün hastanede kanamam oldu kimyasal dediler Allah isteyen herkese nasip etsin benimde şuan günüm geçiyor 3 test yaptım üçüde pozitif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bakalım insaAllah hayırlı haberler alırım bende çok istiyorum Rabbim hepimize nasip eylesin o güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?