Arkadaşlar merhaba. Yardımcı olursanız sevinirim, psikolojim bozuldu. son adetimi 27 aralıkta gördüm. Eşimle geri çekilmeyle korunuyorduk ama her ihtimale karşı evde test yaptım negatif. Doktor kan testi yaptı negatif. ultarasonda baktı tarlusal verdi. 5 gün kullandım üzerinden 8 gün geçti adet olamayınca tekrar doktora gittim 24 şubatta kan testi yaptı negatif çıktı. 5 gün sonra tekrar bakalım dedi o süre içinde adet görürsün belki dedi. adet görmeyince bugün tekrar gittim. gebe olabilirsin belki dedi. umut vermek istemem ama tekrar ilaç vermek istemiyorum gebeysen zarar verir dedi. 10 gün daha bekleyelim dedi. basit bi kistin vardı o küçülmüş sanki ovülasyonda gibisin dedi. bu arada hamilelik belirtilerim yok sadece sağ bacağımda ve kalçamda ara ara ağrı hissediyorum ve beyaz akıntım var. ne yapacağımı bilemedim beklemek ve belirsizlik çok zor. Adetim 2 ay gecikti resmen ve hala belirsizlik var bu arada doktora güvenmeyip farklı doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi. Başına bu tür olay gelen var mı arkadaşlar?