adetim gecikti,kasık ağrılarım var

ezgi103

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
23
3
27
Meraba arkadaşlar yeniyim doğru yerde mi açtım konuyu bilmiyorum. Yaz boyunca adet görmediğim için doktora gitmiştim(2,5 ay görmedim) farlutal adet söktürücü verdi kullandım 15. gününde adet oldum. sonrasında 40-45 gün geçti kasım sonuydu ve tekrar adet oldum.fakat o zamandan beri olmuyorum normalde ocak 7-10 arası olmam gerekiyordu.asprin kullandım,pekmez iç dediler içtim.2 hafta gecikmiş durumda şimdi.gebe kalma ihtimalim de yok,gittim merakıma test alıp yaptım 2 defa negatif. sol kasığım ağrıyor;bazen belime bacağıma vuruyor,sağa geçiyor ağrı sonra sola falan.genelde sol tarafım ağrıyor.bir ara altıma kaçırıyordum.birkaç gün önce de beyaz akıntı gelmeye başladı.çok fazla problemim var sanki:KK43: farlutal kullanma dediler doktor kontrolünde olmadığı için.aslında doktora gitmeyi de düşünmüyorum çünkü ultrason kan testi hep normal çıktı.13 yaşında görmeye başladım adeti 5 yıldır oluyorum yani o günden beri genelde düzensiz olmuştur,40-45 gün arayladır.

Son düzenleme:
horman testi yaptırdınmı peki? eğer bel ağrın bacağa vuruyosa kasık iltihabı olabilir doktora gitmeden çözüm bulamazsın erteleme derim. ezgi103 ezgi103

Meraba gittim doktora birsey yokmus,stres falan dedi adet söktürücü verdi.herkese teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Yardımcı olursanız sevinirim, psikolojim bozuldu. son adetimi 27 aralıkta gördüm. Eşimle geri çekilmeyle korunuyorduk ama her ihtimale karşı evde test yaptım negatif. Doktor kan testi yaptı negatif. ultarasonda baktı tarlusal verdi. 5 gün kullandım üzerinden 8 gün geçti adet olamayınca tekrar doktora gittim 24 şubatta kan testi yaptı negatif çıktı. 5 gün sonra tekrar bakalım dedi o süre içinde adet görürsün belki dedi. adet görmeyince bugün tekrar gittim. gebe olabilirsin belki dedi. umut vermek istemem ama tekrar ilaç vermek istemiyorum gebeysen zarar verir dedi. 10 gün daha bekleyelim dedi. basit bi kistin vardı o küçülmüş sanki ovülasyonda gibisin dedi. bu arada hamilelik belirtilerim yok sadece sağ bacağımda ve kalçamda ara ara ağrı hissediyorum ve beyaz akıntım var. ne yapacağımı bilemedim beklemek ve belirsizlik çok zor. Adetim 2 ay gecikti resmen ve hala belirsizlik var bu arada doktora güvenmeyip farklı doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi. Başına bu tür olay gelen var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba. Yardımcı olursanız sevinirim, psikolojim bozuldu. son adetimi 27 aralıkta gördüm. Eşimle geri çekilmeyle korunuyorduk ama her ihtimale karşı evde test yaptım negatif. Doktor kan testi yaptı negatif. ultarasonda baktı tarlusal verdi. 5 gün kullandım üzerinden 8 gün geçti adet olamayınca tekrar doktora gittim 24 şubatta kan testi yaptı negatif çıktı. 5 gün sonra tekrar bakalım dedi o süre içinde adet görürsün belki dedi. adet görmeyince bugün tekrar gittim. gebe olabilirsin belki dedi. umut vermek istemem ama tekrar ilaç vermek istemiyorum gebeysen zarar verir dedi. 10 gün daha bekleyelim dedi. basit bi kistin vardı o küçülmüş sanki ovülasyonda gibisin dedi. bu arada hamilelik belirtilerim yok sadece sağ bacağımda ve kalçamda ara ara ağrı hissediyorum ve beyaz akıntım var. ne yapacağımı bilemedim beklemek ve belirsizlik çok zor. Adetim 2 ay gecikti resmen ve hala belirsizlik var bu arada doktora güvenmeyip farklı doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi. Başına bu tür olay gelen var mı arkadaşlar?
Merhabacok gecmis mesajinizdan sonra amamerak ettim hamilelik oldumu

X