• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti kahverengi kanama oldu az miktarda fakat ağrılı üstüne görme olabilir mi

hiilaaalll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
2
0
1
25
Adetim 1 gün gecikti normalde 3 4 gün erken oluyordum gününden şimdi kahverengi kanama geldi test yaptım idrar fakat negatif çıktı ara ara çok ağrı giriyor normalde adetimde 1 saat içerisinde kahverengi akıntıdan sonra sökülürdüm şuan öyle değil üstüne görme ağrılı ve adetten sonra olabilir mi ? Yaşayan varmı ?

Adetim 1 gün gecikti normalde 3 4 gün erken oluyordum gününden şimdi kahverengi kanama geldi test yaptım idrar fakat negatif çıktı ara ara çok ağrı giriyor normalde adetimde 1 saat içerisinde kahverengi akıntıdan sonra sökülürdüm şuan öyle değil üstüne görme ağrılı ve adetten sonra olabilir mi ? Yaşayan varmı ?
Testin negatifse belki geç döllenmedir.Kirmizi kan görene kadar bekle bakalım biraz daha

Noldu şuan bende bu durumdayım ?😞

Testin negatifse belki geç döllenmedir.Kirmizi kan görene kadar bekle bakalım biraz daha
Benimde adetim 1 gün gecikti bugün ikinci gün hiçbir belirtim yok test yaptım hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_20220614_132859.jpg
    IMG_20220614_132859.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 159
Back
X