• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim gecikti kahverengi akintim var..lutfen yardim..!:(

turkuaz04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
73
1
6
Ağrı
merhabalalar..ben yeni üye oldum..bana yardımcı olursanız çok sevinirim..:(.20 yasindayim..6 aylık evliyim..4 aydır korunmuyoruz..evlenmeden once düzensizlikler yasardim ama evlendigimden beri adetim düzenli ve 35 gunde bir olur..ilk defa bu ay sancilarim adet gününden 2 gun once başladı.ayrica sari beyaz krem kivaminda akintim oldu.gecikmenin 3. gunu evde test yaptım ama negatif cikti:(..4. günün akşamı kahverengi sulu bi akinti gördüm adet olurum dedim sabaha kadar ama sabah kalktığımda kupkuruydum..bugün 7. gun ara ara kahverengi akintilarim başladı gene.onun disinda sari akinti.ayrıca bel agrisi ve özellikle geceleri çekilmez kasik agrisiyla uyuyamiyorum..hamile olabilir miyim..kardesinize yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdidenALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN..

canım sulu akıntı genelde beraberinde adeti getirir bende ama seni bilemem...bence kan testi yaptır ya da son bir test daha yap sabah idrarınla...şimdiye denk çıkmış olması lazımdı mutlaka.

aslına bakarsan bende de öyle olurdu:( ama dedim ya ilk defa böyle kasik ve bel agrisi cekiyorum..hamile kalmayı çok istiyorum..geç döllenme olduğu icin mi çıkmadı testte diye düşündüm..yada kendimi mi kaldırıyorum bilmiyorum..:(

rabbim hakkında hayırlısını versin canım idrar testi ilişkiden 20 gün sonra kan testi on gün sonra kesin sonuç verir 35 gün de düzenli bi adet değil zaten geç döllenme var büyük ihtimal biraz daha bekle yine test yap ama dayamam diyorsan kan testi kesin sonuç verir hem bence hamile kalmak istiyorsan önce genel bir kontrol yaptır sonra hamile kal ben öyle yaptım güzel sorunsuz bir hamilelik geçirdim rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

rabbim hakkında hayırlısını versin canım idrar testi ilişkiden 20 gün sonra kan testi on gün sonra kesin sonuç verir 35 gün de düzenli bi adet değil zaten geç döllenme var büyük ihtimal biraz daha bekle yine test yap ama dayamam diyorsan kan testi kesin sonuç verir hem bence hamile kalmak istiyorsan önce genel bir kontrol yaptır sonra hamile kal ben öyle yaptım güzel sorunsuz bir hamilelik geçirdim rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

sağol canım..evet sanırım gel döllenme.:(bugün doktora gidicem..ultrasonda görünürmu bilmiyorum..gecikmenin 2. gunu yaptım negatifti..ama hala umudum var..:)

sağol canım..evet sanırım gel döllenme.:(bugün doktora gidicem..ultrasonda görünürmu bilmiyorum..gecikmenin 2. gunu yaptım negatifti..ama hala umudum var..:)

ben de 26 günde bir adet oluyordum adetimin geleceği günler kesindir yni evlenmeden önce de sonra da ama bir gün geçti olmadım anladım hamile olduğumu ve ertesi gün test yaptığımda pozitifti.. erken döllenmeden dolayı olabilir.. doktora git zaten.. önce kan testi yapılacak sana negatif çıkarsa sonra muayene yapacak ama alttan yapabilir rahmine bakacak

ben de 26 günde bir adet oluyordum adetimin geleceği günler kesindir yni evlenmeden önce de sonra da ama bir gün geçti olmadım anladım hamile olduğumu ve ertesi gün test yaptığımda pozitifti.. erken döllenmeden dolayı olabilir.. doktora git zaten.. önce kan testi yapılacak sana negatif çıkarsa sonra muayene yapacak ama alttan yapabilir rahmine bakacak

imkanı yok alttan baktiramam:(iyi bi doktor var sezgin diye..ultrason c ok iyi..rahatlatıyor da insanı onun muayenehane sine gitcem..ama orada test yapılıyor mu bilmiyorum..kesinlesse de sogan suyuna başlasam..:(

imkanı yok alttan baktiramam:(iyi bi doktor var sezgin diye..ultrason c ok iyi..rahatlatıyor da insanı onun muayenehane sine gitcem..ama orada test yapılıyor mu bilmiyorum..kesinlesse de sogan suyuna başlasam..:(

doktor seni yönlendirir zaten ama ilk başlarda kese belli olmayabiliyor normal ultrasonda haberin olsun canım

cnm benımde bı kere oyle 12gun boyunca kahve rengı akıntım olmustu. doktor alltan muayeneyle pkolusun dedı bana kıstler doluydu karnımda. bence sen bı doktora gorun derım cnm...en ıyıysı..

cnm benımde bı kere oyle 12gun boyunca kahve rengı akıntım olmustu. doktor alltan muayeneyle pkolusun dedı bana kıstler doluydu karnımda. bence sen bı doktora gorun derım cnm...en ıyıysı..

hayırlısı yaa..bi sorun yoktur umarım..bugün doktora gitmeyi düşünüyorum..:(sen evli misin..? ilaç kullanıyor musun canım kistler icin..?

Back
X