• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti kafayı yiycem

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
Arkadaslar son adetim 9 eylülde oldu...yaklasik bir aydir basagrisi cekiyorum, grip oldum son 2 haftada hemde cok fena yatak dösek yatıyorum cok uyuyorum...streste idim bu ay hem is stresi hemde nısanlımın ailesiyle birtakim anlasamamaızlıklar yasadık maalesef .....hala hastayım bagısıklık sistemim cok zayıf ve vucudum direncsiz oldugundan kocaman ucuklar oldu dudagmda...atesim de var ve grip ilacıyla düşürdüm...ama benim asıl kafama taktıgım konu adetimin 5 gün gecikmedi...normalde her ay tıkır tıkır gelir bir 27 günde bir 28 inde...hic daha önce bu kadar gecikmemisti. Ya korkuyorum, acaba gripten dolayı mı böyle oldum..bekarım daha ve 30umdayım allah izin verirse cocuklarımın olmasını istiyorun ama bu adet gecikmesi durumun beni cok endişelendiriyor

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım rabbim şifanı versin inşallah.
Sıkıntı stres ve hastalıktan kullandığınız ilaçlarn etkisi ile olmuş olabilir belki hemen telaş yapma.
birde uçuk çıktı demişsin benimde çıkar ara ara sıkıntıdan "asiviral" isimli merhem çok iyidir çalıştığımı kliniğin doktoru önermişti çok iyi geliyor istersen bir eczaneye danış.

Bence sikinti da gecikme yapar sen genede az bekle cunku idrar testleri kesin diil cunku beb 7haftalik hamileyim 1 hfta once test negatif cikti kan garanti derim hemen kan testi yaptir

Back