Adetim gecikti, hiçbir belirtim de yok.. Hamişler bize biraz deneyimlerinizi anlatın

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı

Benimde adetim 1 hafta gecikti sol kasığımda ağrı oluyor,midem bulanıyor ara ara oluyo bunlar normalde adet olmadan önce iki kasığımda ağrırdı ama şimdi sol kasık adet günüm 2-3 gün gecikmeli oluyor genelde 2 ay önce doktora gittim hamile kalmak istediğimi belirterek ilaç ve fitil verdi 2 aydır düzenli oluyordum şimdi neden böyle oldu anlamıyorum test yaptım negatif çıktı 9 aylık evliyim hiç korunmadım çocuk da istiyoruz sizce ne yapmalıyım ?

Doktoruna danış gebe kalmayı kolaylaştırıcı ilaçlar veriyorlar. Ayrıca folik asit kullanıyor musun o da gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş ayrıca bebişlerimize de yararı olacak.

Kızlar adetim 7 gün geçti bugün 8. Gün. 5. Gün evde test yaptım negatif. Düşüğümün üstünde 1 yıl geçti. 2 ay öncede kontrole gittim hiçbir sorun yok gebe kalmam için. Çok uyku dışında hiçbir belirtim yok. Bir kere televizyonu izlerken uyuyakalmışım. Bir kere de uyurken eşim 6 kere aramış duymamışım ve son sesteydi telefon. Ta eve gelmiş korkmuş da. İlçede olduğum içinde şehire şimdi gidemiyorum ama yerimde de duramıyorum. Bana bir akıl

merhaba hanımlar ben de 28 inde adet olmam gerekiyordu. arada koyu renk akıntı geliyor ve karnımın alt kısmı adet olacakmısım gibi ağrımaya başladı hamile kalmak istiyorum ama idrar testi pazar günü negatif çıktı. bu ay aşılama yaptırmaı planlıyoruz eger yoksa . mübarek kandil günü gülsün yüzümüz

Bu konuya 2015 yılının Mart ayında yazmışım. Bir umut acaba hamilemiyim diye belirtilerimi anlatmışım. Ve bugün 19 haftalik hamileyim.demekki herseyin bir Vakti zamanı var. Ağustos 2016 da öğrendim hamileligimi ama inanin o ay belirtilere kesinlikle takilmadim Umudunuzun bittiği yerde sürprizler sizi bulur nasılsa. Herkesin gönlünce olsun herşey.

Sanırım aynı zamanda doğum yapacağız :)

Sıkıntısız dogumlarimiz olsun inş. Dr benimkini erkeğe benzetmisti birazdan yine gidicem Dr a bu sefer netlesir umarım.sağlıklı bebislerimiz olsun inş.

Amin inşallah :) bizimkisi erkek. Ata :) 9. haftada belli etti kendini. En erken vakalardan biri oldu :)

Günlerce bu konuyu okudum belirtim yoktu hamile değilim ya bosver diyordum ama hamileymisim. Belirtilere takilmayin. İnşallah herkesin olur :)

arkadaşlar bende 26 temmuzda düşük yaptım hiç korunmadan tekrar denedik eşim çok istiyor bende tabiiki adet olmadım ne düşünüyosunuz gebe kalabilme şansım ne kadar olabilir sizce

arkadaşlar bende 26 temmuzda düşük yaptım kanamam 3 4 gün sürdü 2 3 haftalık gebeydim sonra hiç korunmadık ve şimdi adet olmadım ne düşünüyosunuz

Kızlar sesimi duyun. Adetim 8 gün gecikti dün test yaptım negatif cıktı hic adet belirtim yok hic sancım yok ilk defa böyle oluyo.gebelik belirtisi desem yok denecek kadar az sadece akıntım ve biraz sol kasıgıma sancı giriyo ara ara.pazartesi kan testi yaptrcam olmazsam tabi. Varmı benim gibi bu durumu yasayan kafamcok karışık

Aaa bak batıl inançlardan biri burnum kaşınıyor yeni farkettim tikli gibi oldum elim hep burnumda. Benim idrar testimde negatif çıktı ertesi gün kanda pozitif bayada gecikmişsin bazen kasık ağrın 3-5 gün sürüp geçiyormuş bence kan ver. Benim adet tarihim 16-17ocaktı 16 ocakta test yaptım tabiki negatif kardeşimin gazıyla 17’sinde gittim sabah kan verdim hamileymişim. Kasık ağrılarım çok oluyor ama bu kişiden kişiye değişiyor. Mide bulantım baş dönmem 15-16 ocakta başladı ama bu adetkende olurdu. Hamilelik belirtim aşırı yorgunluk sık idrara çıkma ve gaz. Aşerme yok aksine iştahsızım. Koku hassasiyetim adet öncesinde de olur ama şimdi yan komşu gaz çıkarsa ben evde kokusunu alıyorum. Kan testi yaptır. Beklemek çare olmaz adetin gecikmiş koş yaptır (bende lekelenme olmadı) akıntımda yok

Meraba benim adet gunumden 4 gün geçti henüz bir adet sancısı hissi bile yok ara ara gaz sancısı var o kadar ve hep günü gününe hasta olurum bu ay henüz birşey yok erken olduğu için test yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için aramızda b3nim durumda olup ta hamile olan varmı inşallah hamileyimdir çok istiyorum

Y
kızlar stres yapıpta gecikme oldu diyelim. peki idrar testinde silikte olsa pozitif çıkması da strestendir sizce?
Ya stresten ya da testle alakalı benimde 8 gün gecikmişti ve ilk gebeligimdeki gbi bütün hamilelik belirtilerini yaşıyordum test yaptim ikinci çizgi silik kan verdim negatif sonuç akşamına adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…