- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Bende bekliyorum bu haftasonuda gecsin gidicem daha ilk denememiz insallah tutmustur ama hicbir belirti yok
Ya aslında biz bir kaç ay daha düşünmüyorduk ama bakalım hayırlısı. Yine de beklemek ayrı bir heyecan vericiymiş. Rabbim yolunu gözleyen herkese sabır versin hayırlısından versin.
Sonucu almaya giderken yolda belimde agri ce islaklik hissettim. Sonucu almadan hasta oldum ve tabiki de negatif çıktıinsallah hamilesinizdir bizide bilgilendirIn sonuctan :))
Sonucu almaya giderken yolda belimde agri ce islaklik hissettim. Sonucu almadan hasta oldum ve tabiki de negatif çıktı
Duan kabul oldu :) şuan 6 haftalil hamileyimm :))Bu ay olmadı inşallah bir sonra ki ay olur canım benim, üzme kendini. Hayırlısı buymuş.
adetim geciktiğinde göğüslerimde az bir hassasiyet dışında hiç bir belirtim yoktu..
kasıklarım ağrıyordu geldi gelecek diye bekledim çünkü 9 gün geçmesine rağmen idrar testim hep net şekilde tek çizgiydi..
11.gün kan testi yaptırdım ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim..
çift çizgi sevdası bende de olduğundan kan testi yaptıracağım günün sabahı test yaptığımda ikinci çizgi çooook silik çıkmıştı..
idrara güvenme direk kan testine git derim..
inşaallah dilediğin gibi çıkar sonuç :)
Canim olsa testte cikardi diye dusunuyorum. Benim gecen hafta 4 gun geçmişti testte de kanda da negatif cikti. Bu ay 10 gun gecti ve teste idrarı damlatir damlatmaz aninda iki kırmızı cizgi de cikti. Doktora gittim kese gorundu cok sukur. Sende de olsa testte cikardi diye dusunuyorum. Insallah vardir yoksa da gelecek aya hayirlisiyla olur insallah.Bende ayni durumdayim suan. Benimde bugun 9 gun gecti. 3 defa test yaptim 3 gunde bir hepsi negatif. Birde hic bir belirti yok ne hamilelikle ilgili ne de adetle ilgili... acaba psikolojikmi bilmiyorum ozellikle bu ay hamile kalayim cok istiyordum. Pazartesi kan testi yaptirmayi dusunuyorum ama sali gunude doktorumda randevum var sizce randevuyumu bekleyeyim yoksa hemen kan testinimi yaptirayim
Duan kabul oldu :) şuan 6 haftalil hamileyimm :))
Canim idrar testleri genelde adet geciktikten 4 gun sonra falan cikariyor. Bence 4 gun bekle en azindan.Bnmde bir gün geçti hiç bir belirtim yok.. Ne adete n de hamilelige.. Hayırlısı ile bende çok bebis isteyenlerdenim test yapmyaa korkuyorum sizcr ne zaman test yapmalıyım
aslında bünyeden bünyeye değişiyo benim 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı 2 gün kala baya koyulaşmıştı sonra batı 1 gün geçe zaten doktora gitmiştim. bat geçtiyse %80 çıkacaktır diye düşünüyorumBnmde bir gün geçti hiç bir belirtim yok.. Ne adete n de hamilelige.. Hayırlısı ile bende çok bebis isteyenlerdenim test yapmyaa korkuyorum sizcr ne zaman test yapmalıyım
Benimde bugün gecikeli 9 gün oldu 2. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı sonra bide bi umutla hala adet olmayınca kan testi yaptım 2 tane tabiki o da negatifsizce hala bi ihtimal var mıdır ?
Sadece son 3 gündür goguslerim hassaslasti ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi bi ağrı var. Gerçekten çok düşünüyorum sanırım :/Eger benim gibi hic bi belirtin yoksa ve cok dusunuyosan buyuk ihtimal psikolojik olabilir. Cunku benimki oyle oldu. Yukarida yazmistim 16 gun sonra kan testi de negatif cikti ve ertesi gun adetim geldi. Yani hamile degilim diye dusunmeye basladim adetim geldi. Cok garip bi olay yaa hic kafaya takmamak lazim demekki.
hayırlı olsun,Canım benim, biz korunduğumuz halde oldu. Hatta ben şok oldum nasıl olur diye. Arkadaşım zorla test alıp yaptırıyordu yani. Bende eşime kontrole gideyim miyom olabilir deyip duruyordum. Meğersem hamileymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?