Adetim gecikti, hiçbir belirtim de yok.. Hamişler bize biraz deneyimlerinizi anlatın

Bende bekliyorum bu haftasonuda gecsin gidicem daha ilk denememiz insallah tutmustur ama hicbir belirti yok

Ya aslında biz bir kaç ay daha düşünmüyorduk ama bakalım hayırlısı. Yine de beklemek ayrı bir heyecan vericiymiş. Rabbim yolunu gözleyen herkese sabır versin hayırlısından versin.

Canım benim, biz korunduğumuz halde oldu. Hatta ben şok oldum nasıl olur diye. Arkadaşım zorla test alıp yaptırıyordu yani. Bende eşime kontrole gideyim miyom olabilir deyip duruyordum. Meğersem hamileymişim.

Bende ayni durumdayim suan. Benimde bugun 9 gun gecti. 3 defa test yaptim 3 gunde bir hepsi negatif. Birde hic bir belirti yok ne hamilelikle ilgili ne de adetle ilgili... acaba psikolojikmi bilmiyorum ozellikle bu ay hamile kalayim cok istiyordum. Pazartesi kan testi yaptirmayi dusunuyorum ama sali gunude doktorumda randevum var sizce randevuyumu bekleyeyim yoksa hemen kan testinimi yaptirayim

Canim olsa testte cikardi diye dusunuyorum. Benim gecen hafta 4 gun geçmişti testte de kanda da negatif cikti. Bu ay 10 gun gecti ve teste idrarı damlatir damlatmaz aninda iki kırmızı cizgi de cikti. Doktora gittim kese gorundu cok sukur. Sende de olsa testte cikardi diye dusunuyorum. Insallah vardir yoksa da gelecek aya hayirlisiyla olur insallah.

Bnmde bir gün geçti hiç bir belirtim yok.. Ne adete n de hamilelige.. Hayırlısı ile bende çok bebis isteyenlerdenim test yapmyaa korkuyorum sizcr ne zaman test yapmalıyım

Bnmde bir gün geçti hiç bir belirtim yok.. Ne adete n de hamilelige.. Hayırlısı ile bende çok bebis isteyenlerdenim test yapmyaa korkuyorum sizcr ne zaman test yapmalıyım
Canim idrar testleri genelde adet geciktikten 4 gun sonra falan cikariyor. Bence 4 gun bekle en azindan.

aslında bünyeden bünyeye değişiyo benim 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı 2 gün kala baya koyulaşmıştı sonra batı 1 gün geçe zaten doktora gitmiştim. bat geçtiyse %80 çıkacaktır diye düşünüyorum

Bugün 3. Günüm dayanamadım bi gün geçince yaptım negatif.. Asla bi belirtim yok ne hamilelik ne adete.. Biras gogsum aciyo o kadar hay allahım sabir

Benim bugun gecikeli 16. Gun kan testide negatif cikti... psikolojikmis heralde ama ben hala umutluyum acaba gec dollenme mi oldu diye :) cok kafaya takmak iyi degil ya bunu yoksa ben gibi hamilemiyim diye dusunup duruyo insan en iyisi hic dusunmemek sanirim ben bu adet gelmeden rahat edemiycem :)

Benimde bugün gecikeli 9 gün oldu 2. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı sonra bide bi umutla hala adet olmayınca kan testi yaptım 2 tane tabiki o da negatif sizce hala bi ihtimal var mıdır ?

Benimde bugün gecikeli 9 gün oldu 2. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı sonra bide bi umutla hala adet olmayınca kan testi yaptım 2 tane tabiki o da negatif sizce hala bi ihtimal var mıdır ?

Eger benim gibi hic bi belirtin yoksa ve cok dusunuyosan buyuk ihtimal psikolojik olabilir. Cunku benimki oyle oldu. Yukarida yazmistim 16 gun sonra kan testi de negatif cikti ve ertesi gun adetim geldi. Yani hamile degilim diye dusunmeye basladim adetim geldi. Cok garip bi olay yaa hic kafaya takmamak lazim demekki.

Sadece son 3 gündür goguslerim hassaslasti ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi bi ağrı var. Gerçekten çok düşünüyorum sanırım :/

Arkadaşlar merhabalar benim de sorunum aynı 20 gündür adet olmadım. Test yaptırdım kan da çıkmadı ama halen hiçbir şey yok ne yapmam gerekiyor bilrmedim ama bebişde istiyorum

Merhaba kizlar. Size bir sey danisicam cok mantiksiz olucak farkindayim ama tecrubelerinize ihtiyacim var. Prez. İle korunurken hamile kalan tanidiklariniz, yakinlariniz var mi? Nisanlimla prez ile korunuyoruz 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum zaten 36 ve 37. Gunlerde adet oldum. Bu ayda 38. Gundeyim ve hala adetim gelmedi. Tuhaf bi agrim var. Genelde gogus hassasiyeti veya buyume olmaz ama bu ay sanki buyudu gibi hissediyorum ya da bana oyle geliyo. Test yapmaya cekiniyorum cunku istenmeyen bir gebelik olucak. Onlarca anne olmaya calisan kadindan ozur diliyorum ama paranoyaklik engel olamiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…