Adetim gecikti, hiçbir belirtim de yok.. Hamişler bize biraz deneyimlerinizi anlatın

selam tatlım bende hamiş bi bayan olarak seninle belirtilerimi paylaşayım dedim belki yayrı olur ben geçen ay bi düşük yaşadım dünyam başıma yıkıldı resmen ama şükürler olsunki rabbim hiç bekletmeden bu ay verdi bebişimi bana... benim normalde ağrılarım adetten 5 gün önce falan başlardı bu sefer adet gününe kadar hiç ağrım falan olmadı

sonra adet günümde bi başladı aman allah dedim kesin adet olacam ama olmadım sonra göğüslerim çok acımaya başladı dokunamadım bile bu ikisinden başka belirti olmuyo en başlarda sadece ağrı ve göğüs ağrısı oluyo onuda ayırt edemiyosun sonra 5-6 gün gecikmeye başlayınca yavaş yavaş idrara sık çıkmaya başladım 10 gün olunca uyku hali falan başladı ve 12. günde test yaptım direk ikinci çizgi koyu şekilde çıktı 15. gün doktora gittim şükür hemen keseyi gördük şimdi nasipse 6 şubatta gidecem kalp atışları için şu an belirti olarak baş dönmesini ve mide bulantısını hat safhada yaşamaktayım :) dilerimki inş sende hamişsindir güzelim ama biraz daha bekle istersen acele etme zaten adetlerin düzenli olduğu için çok beklemene gerek yok 2-3 gün gecikce bile umutlanmalısın:) hadi hayırlısı

çok tebrikler güzelim belki geç döllenme olmuştur ondan o kadar geç çıkmıştır ama sonuçta çıkmışya bundan büyük başka ne mutluluk olabilirki rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

ooo baya geçmiş cnm bende tam 12. günümde öğrenmiştim gebelik testlerinin negatif çıkması hatalı olabiliyo ama pozitiflikte asla hata vermezler yani silikte çıksa kesin bişe var demektir yanılma payları yok denecek kadar azdır ama negatif çıkarsa mutlaka başka testleride dene çünkü yanlış olabilirler ve en güzeli net sonuç almak için kan testi yaptır güzelim yalnız aile hekimliği yapıyomu bilmiyorum çünkü o makina her yerde olmuyo ben bi özelde bide kadın doğum hastanesinde yapılıyo diye biliyorum

eyer bı kacgun daha olmassam zaten aıle hekımlıgıne gıdıcem veyahutta hastanaeye yaa bnm adetlerım hep gecerdı ama adet olacagım gunu hıssederdım kasıklarım agrırıdı sımdı tık yok yanı:):18:

merhaba arkadaşlar bende bebiş isteyenlerdenim geçen ay benimde adetim 4 gün geçmişti ve çok umutlanmıştım saat gibidir halbuki hiç şaşmaz..bu ay daha 5 günüm var umarım yine aynı hayal kırıklığı olmaz..diyeceğim şu ki çok kafaya takınca adet gecikiyo olacağı varsa da olamıyo insan..yanlış anlaşılmasın sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyo ben geçen ay ne kadar umutlandım ve sonrasında ne kadar ağladığım bilemezsiniz..dilerim hepimizin bir an önce istekleri gerçekleşir..güzel haberler alırız inşallah

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandan beri forumu takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Sizlere yaşadığım 2 deneyimimi paylaşmak istedim. İlk hamileliğim evliliğimin 1. ayında gerçekleşti; fakat maddi durumumuz çok zorda olduğu ve de evliliğimizin 1. ayında olduğu için istemeyerek de olsa aldırdım. Maalesef kendi karnımızı bile zor doyuruyorduk. Evlendim 4-5 ay eve et alamadık. Otla çöple idare ettik. İlk hamile kaldığımda ben adet tarihinden önce hissettim. Karnımın ortasında hamilelik çizgisi belirdi ki bu çizgi geç dönemlerde daha belli olur. Bir de o dönemde tiryaki sigara içicisiydim ki o zamana kadar sigaradan hiç midem bulanmamıştı. Sigara içince içim kalkıyordu.Hareketlerim hantallaştı ve uyuma isteğim arttı. Önceden test yaptım ve ortaya çıktı. Pişman mıyım değil miyim bilmiyorum.

2. deneyimim ise çok kötü oldu geçen sene gene adetten önce hamile olduğumu hissettim Bu sefer de idrar ve ter kokum değişti ki bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmedim. Test yaptım pozitif çıktı Yalnız doktora gitmem biraz zaman aldı. Öğrendikten 3 hafta sonraya randevu aldım. Doktora gitmeme 2 gün kala kanamam başladı ve biz acilen hastaneye gittik. Bana acildekiler düşük yaptığımı ve ultrasondaki dr da kesenin olduğunu fakat rahimde kanamam olduğunu söyledi. Bana Pro..... diye başlayan bir ilaç verip yataktan çıkmadan yatmamı söyleyip geri gönderdiler. Yengem doktor... Arayıp durumu anlattım. Bana bir dr adı önerdi ve bana o aksama acilen randevu aldı. Akşam gittik; ultrasonla muayenede kesenin olmadığını ve düzensiz formların olduğunu kanamanın devam ettiğini; büyük ihtimalle MOL ( ÜZÜM) GEBELİĞİ geçirdiğimi söyledi ve beni beta hcg testi için acil hastaneye yönlendirdi. O zaman ilk sonuç 23.000 civarıydı. Sabah yeniden beta istedi bu seferde 43.000 çıktı hcg öğle saatlerinde 47.000 çıktı ki bu 6 aylık hamile birinin değerleriydi. Acilen kürtaja aldılar. Bir anlamda yumurta tümorü oluşmuştu ki daha yüksek değerlerde fark edilseydi kemoterapi vereceklerdi...

Tam bir senedir nadastaydım. Doktor muayene ettikten sonra hücum serbest dedi :) Bizde başladık bu arada yaşım 37 İnşallah bir aksilik olmadan allah bana da bir evlat nasip eder.

Allah dileyen herkese nasip etsin...

sağlık ocakları adet geçikmen 10 gün oldumu kan testinde bakıyor.daha dün konuştum

benimde dun hastalanmam gerkiyordu am a olmadi testler negatif silik cizgi bile yok ama azda olsa bulanti ve uyku hali var yinede umutluyum bazilarinda cok gec cikiyormus gec dollenme olursa diye bekliyorum bakalim kismet

Merhaba kızlar,
Bende hepini gibi heyecanla bebek sahibi olmayı bekleyenlerdenim. 2 aylık evliyim ve bu ay adetim gecikti ara sıra böyle gecikmeler yasardım ama bu sefer 7 gün oldu. Adet gecikmemin 2.gününde idrarda çıkan testlerden yaptım negatif çıktı. Ama okuduğum kadarıyla 1 hafta geçmeden yapılan testlerde yanlış çıkabiliyormuş. Bu sefer gögüslerim çok şişti ve ağrıyor. bir süredir baş ağrıları ve karın,kasık ağrıları yaşıyorum.Gün içinde hiç uykum gelmezdi şimdi 4-5 saat uyuyorum.Bazen göz kapaklarımı kaldıramıyorum gibi geliyor. Ve beyaz akıntım hala devam ediyor.Öyle denildiği gibi bulantı,kusma filan yok ama tatlı istediğim çok fazla ve de burnuma surekli yiyecek kokuları geliyor. İlk testen sonra bir daha test yapamaya cesaret edemedim. Eğer 10-15 gün geçerse kan testi yaptıracağım ama içim içimi yiyor acaba bu belirtilere göre hamile olabilir miyim? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen deneyimleriniz ve bilgilerinizle benimle paylaşır mısınız?

bu sabah malesef hastalandim umutlar bir dahaki aya ins. gecikmeler hava ve strestende olabiliyormus ama hersey neysede adet oncesi bulantilari hala cozmus degilim acaba psikolojikmi diye dusunuyorum Artik.

be
bence 7 gun bayagi gecmis erken donemde yapilan testlerden bir dene istersen orda cikar artik sonuc belirtilerin hamileliklere bayagi uyuyor cunki herseyin hayirlisi ins. istedigin sonucu alirsin

aradan 4 ay gecti yine ayni konuya ve ayni dertten muzdarip olarak yaziyorum bu seferde 3 gunluk bir gecikmem var test yapmak istemiyorum. 10 gun gecsin bakalim hayirlisi artik. ama belirtiler adet olacakmisim gibi. tek farki karnimdaki sanci ve ilk defa aciyan gogusler. cunku ben adet oncesi agri pek bilmem goguslerdede aci olmaz.

Benimde hicbir belirtim yok bu ay normalde hep sancim olurdu ve adet gunumden hhep 2 3 gun once olurdum suan tam bir ay oldu hala olmadim normalde 25 gunde bir oluyordum. Ne adet sancim var nede hamilelik belirtim sizce hamilemiyim

Benimde hicbir belirtim yok bu ay normalde hep sancim olurdu ve adet gunumden hhep 2 3 gun once olurdum suan tam bir ay oldu hala olmadim normalde 25 gunde bir oluyordum. Ne adet sancim var nede hamilelik belirtim sizce hamilemiyim

Bence bir test yapın, çünkü bende hala daha adet gecikmesi dışında belirti yok. Muhtemelen rahat geçireceğiz gebeliği. İnşallah hayırlısı olur. Haberlerini bekliyorum. :)

Benim de adetim 4-5 gün gecikti. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım negatif. Ama hala adet olmadım ve bir kaç belirti yaşıyorum. Biraz once gittim kan tahlili verdim ve sabırla 1 saat sonra tahlili almayı bekliyorummm

Ben adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım test negatif çıkmıştı.. 1 hafta geçince dayanamadım gene yaptım silik ikinci çizgi çıktı. bir kaç gün sonra gene yaptım belirgin çıktı. İnşallah, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız. :)

Bende bekliyorum bu haftasonuda gecsin gidicem daha ilk denememiz insallah tutmustur ama hicbir belirti yok

Ya aslında biz bir kaç ay daha düşünmüyorduk ama bakalım hayırlısı. Yine de beklemek ayrı bir heyecan vericiymiş. Rabbim yolunu gözleyen herkese sabır versin hayırlısından versin.

insallah hamilesinizdir bizide bilgilendirIn sonuctan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…