Merhaba arkadaşlar;
Ben ayın 19 unda regl olmalıydım.. Adetim herzaman gününde gelir. Bugün ayın 20 si, yani henüz bir gün geciktim.. Ama tabikiiii ne yaptım hemen ümitlendim :)) Yanlız ne adet olucakmışım gibi bir belirtim ver ne de hamile olacakmışım gibi.. :)) adetimden 5 gün önce kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyordu şimdi onlarda geçti.. Test deseniz :))) gülüyorum artık.. yapmaz mıyım tabiki yaptım bugünden 5 gün önce :)) negatif tabiki.. şimdi herkesin bildiği sebepkerden tekrar yapasım yok.. biraz daha beklemeyi düşünüyorum ancak beklerkende dedim, bu sitenin güzel ve şanslı hamile bayanları bana ve benimle aynı durumda olanlara birkez daha deneyimlerini anlatsınlar.. hamile kaldıkları döneme kadar nasıl belirtiler yaşadılar.. Avucumun içi kaşınsa sevinir hale geldim hahahaha:)))
Benim SAT aralık 17 bu ayda 16ocakta olmam gerikiyordu.Benimde adetim herzaman günü gününe çok nadir durumlarda enfazla 2gün geçerdi.Fakat ben buay hiç ümitli olmamama rağmen adetimden 3gün önce bana baktı ve hamilemisin dedi halam bende kesinlikle öyle bişey olabileceği ihtimalini bile vermeden hayır canm şüphem bile yok demiştim.Fakat halam ısrarla bana hamile olduğumu söyleyince bizde eşimle meraklanıp eczaneden test aldık gecenin bi yarısı :)) ee tabi sonuç negatif ben ayın 16sını bekliyorum tabi adet olacağım diye ama 16sında olmadı 17sinde olmadı 18sinde de olmayınca acabamı dedim ama şöyle bir ayrıntı var benim adet günüm daha gelmeden 10gün öncesinde sinir stres gerginlik mutsuzluk olurdu kendmden bile nefret ederdim o derece yani :))) ama bu ay hiçbir belirti olmadı sadece ara ara gelen karın ağrısı ama hemen geçen sonra olmayacakmışım gbi aradan biraz zaman geçince yine aynı sancı neyse 3ncü günün akşamı arkadşlarım yapma dedilersede alıp yapıcam ne olacak sanki varsa var yoksada kısmet dedim akşam yaptım ve hiç göremeyeceğimi sandığım o meşhur çift çizgi :))) çok ama çok farklı bir duygu yüzümde aptal bir gülümseme adını bile koyamadığım duygu yoğunluğu allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sendende güzel haber alırız...Şuan tarihi yeni farkettim başka yorumada bakmadım ama umarım güzel haberler vermişindir...
kızlar yaa bısey sotucam sıze bugun al bi dıye gebelık testı aldm sonuc negatıf ama guvenırlıgı nasıldr kullanan varmı 12 gun oldu adet olmayalı bıde aıle hekımlıgınde kanda bakıyolarmı cevap yazarsanız sevınırımm
ooo baya geçmiş cnm bende tam 12. günümde öğrenmiştim gebelik testlerinin negatif çıkması hatalı olabiliyo ama pozitiflikte asla hata vermezler yani silikte çıksa kesin bişe var demektir yanılma payları yok denecek kadar azdır ama negatif çıkarsa mutlaka başka testleride dene çünkü yanlış olabilirler ve en güzeli net sonuç almak için kan testi yaptır güzelim yalnız aile hekimliği yapıyomu bilmiyorum çünkü o makina her yerde olmuyo ben bi özelde bide kadın doğum hastanesinde yapılıyo diye biliyorum
kızlar yaa bısey sotucam sıze bugun al bi dıye gebelık testı aldm sonuc negatıf ama guvenırlıgı nasıldr kullanan varmı 12 gun oldu adet olmayalı bıde aıle hekımlıgınde kanda bakıyolarmı cevap yazarsanız sevınırımm
bence 7 gun bayagi gecmis erken donemde yapilan testlerden bir dene istersen orda cikar artik sonuc belirtilerin hamileliklere bayagi uyuyor cunki herseyin hayirlisi ins. istedigin sonucu alirsinMerhaba kızlar,
Bende hepini gibi heyecanla bebek sahibi olmayı bekleyenlerdenim. 2 aylık evliyim ve bu ay adetim gecikti ara sıra böyle gecikmeler yasardım ama bu sefer 7 gün oldu. Adet gecikmemin 2.gününde idrarda çıkan testlerden yaptım negatif çıktı. Ama okuduğum kadarıyla 1 hafta geçmeden yapılan testlerde yanlış çıkabiliyormuş. Bu sefer gögüslerim çok şişti ve ağrıyor. bir süredir baş ağrıları ve karın,kasık ağrıları yaşıyorum.Gün içinde hiç uykum gelmezdi şimdi 4-5 saat uyuyorum.Bazen göz kapaklarımı kaldıramıyorum gibi geliyor. Ve beyaz akıntım hala devam ediyor.Öyle denildiği gibi bulantı,kusma filan yok ama tatlı istediğim çok fazla ve de burnuma surekli yiyecek kokuları geliyor. İlk testen sonra bir daha test yapamaya cesaret edemedim. Eğer 10-15 gün geçerse kan testi yaptıracağım ama içim içimi yiyor acaba bu belirtilere göre hamile olabilir miyim? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen deneyimleriniz ve bilgilerinizle benimle paylaşır mısınız?
Benimde hicbir belirtim yok bu ay normalde hep sancim olurdu ve adet gunumden hhep 2 3 gun once olurdum suan tam bir ay oldu hala olmadim normalde 25 gunde bir oluyordum. Ne adet sancim var nede hamilelik belirtim sizce hamilemiyim
Benim de adetim 4-5 gün gecikti. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım negatif. Ama hala adet olmadım ve bir kaç belirti yaşıyorum. Biraz once gittim kan tahlili verdim ve sabırla 1 saat sonra tahlili almayı bekliyorummm
Bende bekliyorum bu haftasonuda gecsin gidicem daha ilk denememiz insallah tutmustur ama hicbir belirti yokBen adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım test negatif çıkmıştı.. 1 hafta geçince dayanamadım gene yaptım silik ikinci çizgi çıktı. bir kaç gün sonra gene yaptım belirgin çıktı. İnşallah, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız. :)
insallah hamilesinizdir bizide bilgilendirIn sonuctan :))Benim de adetim 4-5 gün gecikti. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım negatif. Ama hala adet olmadım ve bir kaç belirti yaşıyorum. Biraz once gittim kan tahlili verdim ve sabırla 1 saat sonra tahlili almayı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?