• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti, hiçbir belirtim de yok.. Hamişler bize biraz deneyimlerinizi anlatın

istiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
186
3
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
Ben ayın 19 unda regl olmalıydım.. Adetim herzaman gününde gelir. Bugün ayın 20 si, yani henüz bir gün geciktim.. Ama tabikiiii ne yaptım hemen ümitlendim :)) Yanlız ne adet olucakmışım gibi bir belirtim ver ne de hamile olacakmışım gibi.. :)) adetimden 5 gün önce kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyordu şimdi onlarda geçti.. Test deseniz :))) gülüyorum artık.. yapmaz mıyım tabiki yaptım bugünden 5 gün önce :)) negatif tabiki.. şimdi herkesin bildiği sebepkerden tekrar yapasım yok.. biraz daha beklemeyi düşünüyorum ancak beklerkende dedim, bu sitenin güzel ve şanslı hamile bayanları bana ve benimle aynı durumda olanlara birkez daha deneyimlerini anlatsınlar.. hamile kaldıkları döneme kadar nasıl belirtiler yaşadılar.. Avucumun içi kaşınsa sevinir hale geldim hahahaha:)))

aynı durumdayız canım benim de bugun adet olmam gerekiyor hatta sabah ıslaklıkla uyandım tüh dedim geldi bi baktım gelen giden yok . ne belirti var ne bi şey. ben de bir kaç gün önceden test yapmaya başladım birinde ikinci çizgiyi silik gördüğüm bile oldu ama diğerleri negatif kaç test yaptığımı söylemeyeyim bile. Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok.

Cnm belirtin olucak diye bir kural yok.. Olsada herkesle ayni olmaz..
Benimdd fazla belirtim yoktu vardi yada ben beklemiyordum.. Bas donmelerim vardi, uykuya duskunluk, kasiklarda igne batmis gibi bir agri..
asil belirtiler yeni yeni basliyor canim.. Halen goguslerim acimiyor sadece uclari aciyor ama renkleri koyu..
Herkes mide bulantilarindan bahsediyor ama gercek mide bulantisi hamileligin bu donemlerinde artiyor cunku hormon seviyeleri iyicene artmis oluyor.
Benden tavsiye hic planlamican ozaman geliyor.. Iki kere hamile kaldim ikiside planlamadigim dusunmedigim zaman oldu..
insallah hamilesindir

Ciddi misin? silik çizgiyi gördüysen hamile olma olasılığın çko yüksek.. belki hcg henüz idararına tam çıkmamıştır ve o yüzden diğerleri negatifdir.. Yani sonuçta hiçbişey olmasa neden silikte olsa çizgi çıksın ki.. ben senin hamilelik ihtimalini kuvvetli buluyorum :)))

Ciddi misin? silik çizgiyi gördüysen hamile olma olasılığın çko yüksek.. belki hcg henüz idararına tam çıkmamıştır ve o yüzden diğerleri negatifdir.. Yani sonuçta hiçbişey olmasa neden silikte olsa çizgi çıksın ki.. ben senin hamilelik ihtimalini kuvvetli buluyorum :)))

resmen ağzından bal damlıyor canım ya inşallah dediğin gibidir ama benim pek ümidim kalmadı gibi akşamı bulmaz hastalanacağım gibi hissediyorum. gebelik olsa yaptığım bütün testlerde silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. hata payı var diyenler çok etrafımda

adetim geciktiğinde göğüslerimde az bir hassasiyet dışında hiç bir belirtim yoktu..
kasıklarım ağrıyordu geldi gelecek diye bekledim çünkü 9 gün geçmesine rağmen idrar testim hep net şekilde tek çizgiydi..
11.gün kan testi yaptırdım ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim..
çift çizgi sevdası bende de olduğundan kan testi yaptıracağım günün sabahı test yaptığımda ikinci çizgi çooook silik çıkmıştı..
idrara güvenme direk kan testine git derim..
inşaallah dilediğin gibi çıkar sonuç :)

Benim de bugün adet olmam gerekiyordu tüm adet dönemi belirtilerini yaşadım gerçi hiç kasığımda batma olmazdı bi anda adet belirtilerim de ortadan kayboldu normal bi insana döndüm çok ilginç:S

benı bılenler bılır kacgundur adet olamadım ama gebelıge de ıhtımal veremıyorum dıyodum..
20 kasımda yanii gecıkmesının 14.gunu dun adet oldum arkadaşlarr..!
çok şükür rahatladım çünkü adet olamamak bi stres,, hamılelık beklemıyorsan..
geri çekılme durumu yaşamıştım oyuzden beklemıyordum nolur noolmaz deyıp test yaptıgımda negatıfti..
3-4 gundur yedıgım İNCİR'in faydasını gördüm ve adet oldum.. :)))
bir daha doğum kontrol hapı kullanmam bıraktıktan sonra boyle duzensızlık yapıyor..bilginize canlarım..
zamanı geldıgınde ınşallah hamılelık mujdesı verırım sızlere.. :))))))))))))))))))))))

Merhaba arkadaşlar;
Ben ayın 19 unda regl olmalıydım.. Adetim herzaman gününde gelir. Bugün ayın 20 si, yani henüz bir gün geciktim.. Ama tabikiiii ne yaptım hemen ümitlendim :)) Yanlız ne adet olucakmışım gibi bir belirtim ver ne de hamile olacakmışım gibi.. :)) adetimden 5 gün önce kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyordu şimdi onlarda geçti.. Test deseniz :))) gülüyorum artık.. yapmaz mıyım tabiki yaptım bugünden 5 gün önce :)) negatif tabiki.. şimdi herkesin bildiği sebepkerden tekrar yapasım yok.. biraz daha beklemeyi düşünüyorum ancak beklerkende dedim, bu sitenin güzel ve şanslı hamile bayanları bana ve benimle aynı durumda olanlara birkez daha deneyimlerini anlatsınlar.. hamile kaldıkları döneme kadar nasıl belirtiler yaşadılar.. Avucumun içi kaşınsa sevinir hale geldim hahahaha:)))

Benim SAT aralık 17 bu ayda 16ocakta olmam gerikiyordu.Benimde adetim herzaman günü gününe çok nadir durumlarda enfazla 2gün geçerdi.Fakat ben buay hiç ümitli olmamama rağmen adetimden 3gün önce bana baktı ve hamilemisin dedi halam bende kesinlikle öyle bişey olabileceği ihtimalini bile vermeden hayır canm şüphem bile yok demiştim.Fakat halam ısrarla bana hamile olduğumu söyleyince bizde eşimle meraklanıp eczaneden test aldık gecenin bi yarısı :)) ee tabi sonuç negatif ben ayın 16sını bekliyorum tabi adet olacağım diye ama 16sında olmadı 17sinde olmadı 18sinde de olmayınca acabamı dedim ama şöyle bir ayrıntı var benim adet günüm daha gelmeden 10gün öncesinde sinir stres gerginlik mutsuzluk olurdu kendmden bile nefret ederdim o derece yani :))) ama bu ay hiçbir belirti olmadı sadece ara ara gelen karın ağrısı ama hemen geçen sonra olmayacakmışım gbi aradan biraz zaman geçince yine aynı sancı neyse 3ncü günün akşamı arkadşlarım yapma dedilersede alıp yapıcam ne olacak sanki varsa var yoksada kısmet dedim akşam yaptım ve hiç göremeyeceğimi sandığım o meşhur çift çizgi :))) çok ama çok farklı bir duygu yüzümde aptal bir gülümseme adını bile koyamadığım duygu yoğunluğu allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sendende güzel haber alırız...Şuan tarihi yeni farkettim başka yorumada bakmadım ama umarım güzel haberler vermişindir...

benimde adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman bi negatif :)

Aynı şekilde bende dayanamayıp 3gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı çünkü çok erken yapmıştım.Daha sonra 3gün geçti yaptım ve çift çizgi :))) inşallah hamilesindir.Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah...

kızlar yaa bısey sotucam sıze bugun al bi dıye gebelık testı aldm sonuc negatıf ama guvenırlıgı nasıldr kullanan varmı 12 gun oldu adet olmayalı bıde aıle hekımlıgınde kanda bakıyolarmı cevap yazarsanız sevınırımm

kızlar yaa bısey sotucam sıze bugun al bi dıye gebelık testı aldm sonuc negatıf ama guvenırlıgı nasıldr kullanan varmı 12 gun oldu adet olmayalı bıde aıle hekımlıgınde kanda bakıyolarmı cevap yazarsanız sevınırımm

testlere pek güven olmuyor canım. aile hekimlğinde kandan bakıyorlar kesin sonucu öyle alırsın.
bu arada benim de 6 gün oldu geçeli hala kırmızılar yok ama kana baktırdım bebiş de yok.
d.k. hapını bırakalı 3 ay oldu nerdeyse eski düzensiz halime geri dönüyorum sanırım...

Benim SAT aralık 17 bu ayda 16ocakta olmam gerikiyordu.Benimde adetim herzaman günü gününe çok nadir durumlarda enfazla 2gün geçerdi.Fakat ben buay hiç ümitli olmamama rağmen adetimden 3gün önce bana baktı ve hamilemisin dedi halam bende kesinlikle öyle bişey olabileceği ihtimalini bile vermeden hayır canm şüphem bile yok demiştim.Fakat halam ısrarla bana hamile olduğumu söyleyince bizde eşimle meraklanıp eczaneden test aldık gecenin bi yarısı :)) ee tabi sonuç negatif ben ayın 16sını bekliyorum tabi adet olacağım diye ama 16sında olmadı 17sinde olmadı 18sinde de olmayınca acabamı dedim ama şöyle bir ayrıntı var benim adet günüm daha gelmeden 10gün öncesinde sinir stres gerginlik mutsuzluk olurdu kendmden bile nefret ederdim o derece yani :))) ama bu ay hiçbir belirti olmadı sadece ara ara gelen karın ağrısı ama hemen geçen sonra olmayacakmışım gbi aradan biraz zaman geçince yine aynı sancı neyse 3ncü günün akşamı arkadşlarım yapma dedilersede alıp yapıcam ne olacak sanki varsa var yoksada kısmet dedim akşam yaptım ve hiç göremeyeceğimi sandığım o meşhur çift çizgi :))) çok ama çok farklı bir duygu yüzümde aptal bir gülümseme adını bile koyamadığım duygu yoğunluğu allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sendende güzel haber alırız...Şuan tarihi yeni farkettim başka yorumada bakmadım ama umarım güzel haberler vermişindir...

tebrikler canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin :46:

Back