- 16 Aralık 2012
- 66
- 23
- 88
- Konu Sahibi acilservis
-
Arkadaslar merhaba. Takvimim uygulamasina gore 30 kasimda yumurtlama gunumde ilkkez korunmasiz iliski yasadik. Daha sonra bacak agrisi surekli acikma surekli tatli ihtiyaci givi belirtilerim oldu ancak hamilelikmi adet yaklastigi icinmi bilemedim. Son 1 haftada yuzum bianda asiri sivilce doldu adet donemindede olur ama haddinden fazla suan.. takvime gore bugun adetin 5.gunu olmasi gerekiyodu ama hala adet olmadim. 1gun geciktiginde idrar testi yaptim evde negatif cikti. Suan tekrar yaptirsam mi 1hafta daha bekleyip kan testimi yaptirsam bilemedim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Simdiden tesekurler
Kan testi için bir hafta daha beklemene gerek yok şu an bile gitsen kanda belli olur zaten hayırlı sonuçlarla inşallahArkadaslar merhaba. Takvimim uygulamasina gore 30 kasimda yumurtlama gunumde ilkkez korunmasiz iliski yasadik. Daha sonra bacak agrisi surekli acikma surekli tatli ihtiyaci givi belirtilerim oldu ancak hamilelikmi adet yaklastigi icinmi bilemedim. Son 1 haftada yuzum bianda asiri sivilce doldu adet donemindede olur ama haddinden fazla suan.. takvime gore bugun adetin 5.gunu olmasi gerekiyodu ama hala adet olmadim. 1gun geciktiginde idrar testi yaptim evde negatif cikti. Suan tekrar yaptirsam mi 1hafta daha bekleyip kan testimi yaptirsam bilemedim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Simdiden tesekurler
Idrarda hemen cikmiyomus kanda baktirin mutlakaİyi günler ben en son gecen ay 22 sinde regl olmuştum bu ay hala olmadım normalde adetim çok düzenlidir gecikme yaşamadım hatta 1 gün erken olurum şuan hala olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç bugün hala olmadım ve göğüslerim ağrıyor sizce hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?