• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti hamilemiyim..?

acilservis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
66
23
88
Arkadaslar merhaba. Takvimim uygulamasina gore 30 kasimda yumurtlama gunumde ilkkez korunmasiz iliski yasadik. Daha sonra bacak agrisi surekli acikma surekli tatli ihtiyaci givi belirtilerim oldu ancak hamilelikmi adet yaklastigi icinmi bilemedim. Son 1 haftada yuzum bianda asiri sivilce doldu adet donemindede olur ama haddinden fazla suan.. takvime gore bugun adetin 5.gunu olmasi gerekiyodu ama hala adet olmadim. 1gun geciktiginde idrar testi yaptim evde negatif cikti. Suan tekrar yaptirsam mi 1hafta daha bekleyip kan testimi yaptirsam bilemedim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Simdiden tesekurler

Arkadaslar merhaba. Takvimim uygulamasina gore 30 kasimda yumurtlama gunumde ilkkez korunmasiz iliski yasadik. Daha sonra bacak agrisi surekli acikma surekli tatli ihtiyaci givi belirtilerim oldu ancak hamilelikmi adet yaklastigi icinmi bilemedim. Son 1 haftada yuzum bianda asiri sivilce doldu adet donemindede olur ama haddinden fazla suan.. takvime gore bugun adetin 5.gunu olmasi gerekiyodu ama hala adet olmadim. 1gun geciktiginde idrar testi yaptim evde negatif cikti. Suan tekrar yaptirsam mi 1hafta daha bekleyip kan testimi yaptirsam bilemedim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Simdiden tesekurler

Eğer gebelik varsa 1 hafta beklemene gerek yok, kan testi 5 günlük gecikmeye sonuç verir.

Kan testi için 1 hafta beklemene gerek yok varsa çıkarr zaten adetin geciktiyse. Hamilelik belirtileri hemen belli olmaz bir süre sonra ortaya çıkıyo çoğu adet belirtisi ama hiç belli olmaz. bence kan testi yaptırın inşallah istediğin sonucu görürsün

Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir bende aynı durumdayım bugün 7. Günüm hâlâ adet olmadım 4 gün önce idrar negatif ti yarın tekrar yapicam bakalım :/

Malesef sonuc negatif daha once dr polikistik olusumlar goruyorum demisti ondan da gecikme olabilir. Doktora gidicem buay ilk kez bebis istemistik zaten denemelere devam Rabbim herkese hayirlu saglikli evlat nasip etsin

İyi günler ben en son gecen ay 22 sinde regl olmuştum bu ay hala olmadım normalde adetim çok düzenlidir gecikme yaşamadım hatta 1 gün erken olurum şuan hala olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç bugün hala olmadım ve göğüslerim ağrıyor sizce hamile olabilir miyim

Kan testi için bir hafta daha beklemene gerek yok şu an bile gitsen kanda belli olur zaten hayırlı sonuçlarla inşallah

İyi günler ben en son gecen ay 22 sinde regl olmuştum bu ay hala olmadım normalde adetim çok düzenlidir gecikme yaşamadım hatta 1 gün erken olurum şuan hala olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç bugün hala olmadım ve göğüslerim ağrıyor sizce hamile olabilir miyim
Idrarda hemen cikmiyomus kanda baktirin mutlaka

Arkadaşlar merhaba yumurtlama günlerinden 2 3 gün sonea ilişkiye girdik bosalmad olmadı. Martin 10nunda adet olmam gerekn günde oldum ama 4 gun suren 2 gun surdu pihtiliydiii . Azda olsa geldi 3 4 ped kirelecetek kaaar yerlesme kanmasi sanip 5 gun sonea idrar testi yaptim negatif 5 gün sonra yine yaptim ne gatif 10 gün sonea hassas gbelik testo negatif cikti ve gogus agrim oldu o aralarda gogusten sutgeliyoe sikinnca . Bugun nisan 8si olmamlazimda goguslerim sis ama adet olmuyorumagrilarim hafif cok hafif var sizce hamilemiyim

Merhaba arkadaşları aynı durum bendede var nerdeyse 1 ay olcak hala adet olamadm az önce ters yaptm negatif cikti bunu tekrarlamak lazm mı hemen göstermıyo olabilirmı sizce ilk annelım olacak allah nasıp ederse inş benim gibi bekleyen Anne adaylarına allahım nasıp eder inşallah 🤲

Back