Adetim gecikti..Hamile olabilir miyim sizce ?

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
arkadaslar bısey sormk ıstıorum bnde gecen ay prımolut adlı ılacı kullandım nısanlımla surtnme yoluyla brbr oldk ilacı bıraktıgımda 4,5 gun sonra adet oldum fakat bu ay olmam gereken gunde olmadım gecıktı acaba ılactan kaynaklanan bı durummu yoksa hamılelık olasılıgı varmı

o ilacı ben geçen sene adetimi geciktirsin diye tatilde kullanmıştım bırakınca 2 gün sonrada adet oldum..ilaç muhakkak hormonlarla oynuyodur yani gecikme sebebi bu olbilir,hamile olduğunu sanmıyorum ama insan kesin konuşamıyo,fakat oturup bunu kafana takacağına hemen bi test al kafan rahat etsin çok kolay,kafana taktıkça strestende adet olmayabilirsin..test yapmak nedense çok zormuş olayı dahada ciddi bi boyuta taşıyomuş gibi geliyo ama inan hiçbirşey kafanın rahat etmesinden daha önemli değil

doktora gıttım ve ultrasonla baktılar cnm anormal bısı yok dedı ztn gebelık olsaydı solerdı gozukurdu dimi farlutal ılacı verdı gebelık gorunseydı vermezdı dıe dusunuorum :)

ya aklıma takılan sey ultrasonda gozukurdu hamıle olsam dimi ya aklıma cok takılıo ilişkin varmı dıe sordu doktor fakat ılıskım yoktu yanı bı o surtunme olmustu gerek gormedım ztn bu ılacı verdı ama yınede aklımda soru ısaretlerı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…