Benim kasık ağrım geçen ay günlerce sürdü meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Hamilelik ağrısı daha ara ara giren bir ağrı oluyor genelde ama belki de hamilesindir kan verirsen kesin çıkar.
Benim de bu sekilde olmustu idrar yolu enfeksiyonundan dolayi mide bulantisi ve agri oluyoIliskiden sonra bir kac saat surdu sonrasi 3-4 ara ara ve sk sk geliyordu sancilar. Suan ise adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor ve mide bulantisi yasiyorum ara ara. Iki test yaptim negatif olunca baya moral bozujlugu yasio insan
Hadi yaaBenim de bu sekilde olmustu idrar yolu enfeksiyonundan dolayi mide bulantisi ve agri oluyo
Canim benim de adetim 5 gun geciktiginde idrarda cikmamisti. 1 hafta gecikme olunca direkt kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim. Ne kadar bi gecikmen oldu insaallah Allah gonlune gore verirMerhaba arkadaslar, cok duzenli bir adetim vardir fakat bu ay adetim gecikti bende suphelenmeye basladim fakat 2 test yaptim ikiside negatif. En son yumurtlama zamani iliskiye girmistik ve ilk defa cok fena sag kasikda agri olustu ve gunlerce surdu. Sizce bu agri neden olmustur? Benzer bi durum yasiyan varmi
Tebrik ederim seni ozaman cok sevindim senin adina :) cok olmadi 2 gun sadece. Sag kasigima bugun baya agri girdi boyle igne batar gibi. Cok karisik isler bunlar. Bakalim insallah bende senin gibi guzel bir haber alirim en kisa zamanda :)Canim benim de adetim 5 gun geciktiginde idrarda cikmamisti. 1 hafta gecikme olunca direkt kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim. Ne kadar bi gecikmen oldu insaallah Allah gonlune gore verir
İnsaallah canim. Sonucu buradan da yazarsan sevinirim merak ettimTebrik ederim seni ozaman cok sevindim senin adina :) cok olmadi 2 gun sadece. Sag kasigima bugun baya agri girdi boyle igne batar gibi. Cok karisik isler bunlar. Bakalim insallah bende senin gibi guzel bir haber alirim en kisa zamanda :)
Merhaba konu üzerinden biraz geçmiş inşallah görürsünüz mesajı. Benimde gecikmem var normalde 28 günde bir oluyorum hiç şaşmaz daha 2 ay önce yumurtalıklarıma baktırdım kist vs hiç bişey yok temizdi ama bu ay gecikince test yaptım negatif çıktı baya üzüldüm acaba testiniz markası neydi ona göre bende gidip kan vereyiö hemen bu arada hayırlı olsun darısı benimde başıma inşallahCanim benim de adetim 5 gun geciktiginde idrarda cikmamisti. 1 hafta gecikme olunca direkt kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim. Ne kadar bi gecikmen oldu insaallah Allah gonlune gore verir
Sanırım oncomed Di diye hatırlıyorum. İnşaallah gönlünüzden gecen olur. Benim geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğim de 1 hafta geriden geliyor :) kac günlük gecikme oldu inşaallah güzel haberler alırsınızMerhaba konu üzerinden biraz geçmiş inşallah görürsünüz mesajı. Benimde gecikmem var normalde 28 günde bir oluyorum hiç şaşmaz daha 2 ay önce yumurtalıklarıma baktırdım kist vs hiç bişey yok temizdi ama bu ay gecikince test yaptım negatif çıktı baya üzüldüm acaba testiniz markası neydi ona göre bende gidip kan vereyiö hemen bu arada hayırlı olsun darısı benimde başıma inşallah
5 gün oldu gecikmem inşallah benim de güzel sonuçlar çıkar ya baya heycanlıyım bu akşam acilden gidip kan vericemSanırım oncomed Di diye hatırlıyorum. İnşaallah gönlünüzden gecen olur. Benim geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğim de 1 hafta geriden geliyor :) kac günlük gecikme oldu inşaallah güzel haberler alırsınız
Sonucu ben de merak ettim canım inşaallah güzel haberlerle dönersin. Mutlaka yaz ama5 gün oldu gecikmem inşallah benim de güzel sonuçlar çıkar ya baya heycanlıyım bu akşam acilden gidip kan vericem
Malesef canım kan testim de negatif çıktıSonucu ben de merak ettim canım inşaallah güzel haberlerle dönersin. Mutlaka yaz ama
İnşaallah en kısa zamanda nasip olur canımMalesef canım kan testim de negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?