• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti:( emziriyorum acil yardım lütfen

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
8 ayını doldurmuş bebeğim var. Emmeye devam ediyor. İlk altı ay adet görmedim. 7. ayın içinde ilk adetimi gördüm. Fakat bu ay 1 hafta geçti hala adet olmadım. Emzirirken böyle düzensizlikler normal mi yoksa.......:5:hamilemiyim?:84::84::84::84::84: Yarın sabah erkenden acil bir test alıp bakıcam, ama dayanamadım gözüme uyku girmiyor, sizlere bir sorayım dedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ben korunamıyordum (emzirdiğim için) ama eşim ben korunuyorum bana güven diyordu hep. :59:
Test sonucu pozitif çıkarsa:49: yandık ki ne yandık....oooooooofffffffffffff offffffffff:59:

Herşey olabiliyor hayat da. Olmaz olmaz dememek lazım ve güvenilir bir şekilde korunmak lazım umarım yanlış anlamazsınız beni. Benim arkadaşım emzirirken hamile kaldı bilmiyorum kimileride süt korur diyor ama belli olmaz tabi.

bende emzirirken hamile kaldım eşimkorunuyodu ama demekki tam orunamamış oğlum geçen hafta yaşına hgirdi ve nasipse martta kzımı dünyaya getircem

bende emzirirken hamile kaldım eşimkorunuyodu ama demekki tam orunamamış oğlum geçen hafta yaşına hgirdi ve nasipse martta kzımı dünyaya getircem

Hayırlısı olsun sizin için.Güle güle büyütün bebeklerinizi.Ama bizim iki tane var zaten ( yedi yaşında da bir kızım var). Üçüncüyü kaldıramam. Çalışıyorum zaten, bakamam:59: İnşallah değilimdir hamile. Allah isteyenlere versin.

inşallah değildir,ama dişkkatli olmak lazım
bende 7.ayda adet oldum
ilk aylar birazcık düzensiz oldu
3 ay falan
sonra düzene girdi belki seninkide öyledir

bende bebeğim 10 aylıkken adet görmeye başladım ilk aylar 15 gün kadar geciktiği oluyordu şimdiyse 5 6 gün önce olmaya başladı inanılmaz düzensizleşti hiç böyle değilken belki sizinde öyle olabilir inşallah değilsinizdir hamile Allah yardımcınız olsun yoksa benim 1 tane var 2. düşünemiyorum hele ki 3 hiç düşünemem heralde

Umarım hamile değilsindir ama eşinin korunması prezervatifle olmadığı sürece pek güvenilir bişey değil hatta bırak güveni korunma yöntemi bile değil. Doktorum doğumdan sonra 40 ım çıkar çıkmaz korunma yönteminin prezervatif olması gerektiğini çok ciddi şekilde vurguladı ve üstelik tekrar adet görmeyi bekleme adet görmesen bile hamile kalabilirsin demişti. Ayrıca süt müt korumaz hepsi hurafe etrafımızda kardeşiyle arası 1 yaş olan bir sürü insan var görümcem ve bir arkadaşım doğumdan 4 ay sonra hamile kaldı ki birtanesi henüz adet görmeye başlamamıştı bile.İlk 6 ay prezervatif şart sonrasındada isteniyorsa rahim içi araç yada hapa geçmek gerekir. Zaten bebek 6 aylık olduktan sonra emzirmeye devam bile edilse doğumkontrol hapı kullanılabiliyor.Umarım bu sefer hamile değilsindir ve bundan sonrada hemen gerçek bir korunma yöntemine başvurursun.

test alıp yaptınız mı sonuç ne oldu? emzirmede adet gecikmeleri olabiliyor sanırım ya, bizim bi tanıdık da bir hafta kadar gecikmişti bi kere 6 aylıkken filan. süt korur meselesi de daha çok emzirmede hiç adet görmeyenler için geçerli olabileceğine inanılan bir durum bi de.

Süt Korur mu? | Seyyaf Büyürken…

benm de 6aylk kızım var
39.günde kanamam oldu.2 hafta sürdü doktor adet ded.i.bir daha olmadı.yarın sabah test yapıcam.sadece 2 kez korunmadık ama korkuyorum yine de

benim gittiğim doktor 1 seneye kadar olmayabilirsin regl, dikkat et demişti, dediği gibi de oldu gerçekten, oğlum 1 yaşına girdikten 10 gün sonra oldu. regl olmamak hamile olmadığınız anlamına da gelmiyo tabi. etrafımda benim de "oğlumu emziriyodum, bi de baktım 3 aylık hamileyim"diyenler var yani.

bende yeni doğum yaptım,süt koruyor die bi inanış var ama doktor kesinlikle yanlış,mutlaka korunmalısınız dedi allah herkesın gönlüne göre versin kızlarrr:1:

test alıp yaptınız mı sonuç ne oldu? emzirmede adet gecikmeleri olabiliyor sanırım ya, bizim bi tanıdık da bir hafta kadar gecikmişti bi kere 6 aylıkken filan. süt korur meselesi de daha çok emzirmede hiç adet görmeyenler için geçerli olabileceğine inanılan bir durum bi de.

Süt Korur mu? | Seyyaf Büyürken…

Evet konuyu açtığım günün ertesi sabahı test alıp yaptım. Çok şükür negatif sonuç çıktı. Dün akşam da adet oldum zaten. :21::21:Acayipp rahatladım..:66::66:

Eşime prezarvatifi asla bıraktırmam, Ama en güvenilir korunma yöntemi kendin korunduğun zaman mı oluyor acaba

Son düzenleme:

Gözünüz aydın... :62:
Ebeler emzirmenin bir korunma yöntemi olmadığını söylüyorlar! Ve prezervatif tavsiye ediyorlar...
Emzirme döneminde düzensizlikler oluyor, herkes de farklı olsa da...

Back