- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Bazi bunyelerde.bu olur yani gecikmesi normal fazla gecikmemiste ama yinede iciniz rahat olsun diye dr gidin birde hamilelik testi yaptirinOlabilir
Aspirin aldığım zaman regl dönemimde kesiyor reglli de geciktirebilir heralde emin olmamakla birlikte:)
Aspirin aldığında nasıl kessin ki daha çok arttırır çünkü kanı sulandırıyor sizin o ilacı içtiğinizde hastanelik olmanız lazım karıştırıyorsunuz galiba. Konu sahibi geçmiş olsun bence bi gebelik testi yap sen inşallah hamilesindedirOlabilir
Aspirin aldığım zaman regl dönemimde kesiyor reglli de geciktirebilir heralde emin olmamakla birlikte:)
Bende kesiyor bilmiyorum hiç araştırma yapmadım bu konudaAspirin aldığında nasıl kessin ki daha çok arttırır çünkü kanı sulandırıyor sizin o ilacı içtiğinizde hastanelik olmanız lazım karıştırıyorsunuz galiba. Konu sahibi geçmiş olsun bence bi gebelik testi yap sen inşallah hamilesindedir
Çok garip yA bu bildiğimiz aspirin bak benim başka ağrı kesici alırsam benimde kesilirdi az olurum ama sanki zamanı uzuyor o zamandaBende kesiyor bilmiyorum hiç araştırma yapmadım bu konuda
aspirin alınca banyo yapınca azalır kesilir 7 gün olan günlerim beşe düşer
sürtündüm hamilemiyim tarzı konularla ultrason cihazım bozuk tarzı alaycı cevaplar verildiği içindir belki. ama bu ciddi bi konu kimse dalga geçmezneden hamile miyim diye sormuyorum diyorsunuz ki ..neden olmasın.. haa ilişkiden eminseniz hamile olma ihtimalim yok diyorsanız o zaman adet geciktirmiş olabilir ağrı kesici etkisi olan ilaçlar kesebiliyor ..
bence sizin konunuzda alay edilcek hiç bi durum yok sizin yerinizde olsam uçarak kan vermeye giderdim ..en net sonucu o verir çünkü..seni anlıyorum bende bebeğimi 9 yıl bekledimbenimde bugün 37. günüm test negatif hiç bi belirti ağrı yok.böyle olunca daha çok ümitleniyosun havalardandır belki
sürtündüm hamilemiyim tarzı konularla ultrason cihazım bozuk tarzı alaycı cevaplar verildiği içindir belki. ama bu ciddi bi konu kimse dalga geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?