• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti bi bakar mısınız?

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Arkadaşlar düzenli regl olan biriyim. Genel de 28 günde olurum ama bazen en fazla 2 gün gecikir. Ben de kan pıhtılaşması var bu yüzden hamile kalamıyodum. Geçen ay doktorum aspirin verdi. Her gün 1 tane içtim ve şuan 35. gunumdeyim hala adet olmadım ama hiç bir şekilde vücudum da değişik bi belirti yok.

Size sorum sadece şu; Aspirin adeti geciktirir mi, keser mi? Sadece bunu ogrenmek istiyorum. Doktora zaten gidicem. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?

Hamile miyim diye sormuyorum. . Yorumları ona göre yaparsanız sevinirim..

Bazen bunyeye gore aspirin yada baska ilac hem.adeti gciktiri hemde olan adeti keser o yuzden faLa birsey gecmemis sakin olun bir iki gin bekleyin olmaz iseniz dr gorunun

Olabilir
Aspirin aldığım zaman regl dönemimde kesiyor reglli de geciktirebilir heralde emin olmamakla birlikte:)

Olabilir
Aspirin aldığım zaman regl dönemimde kesiyor reglli de geciktirebilir heralde emin olmamakla birlikte:)
Bazi bunyelerde.bu olur yani gecikmesi normal fazla gecikmemiste ama yinede iciniz rahat olsun diye dr gidin birde hamilelik testi yaptirin

Bu kadar kısa sürede belirti v.s olması, vücutta değişiklik olması pek olası değil zaten.
Emin olmamakla beraber, kan pıhtılaşması sorunu gebeliğe engel değil ama, erken dönem düşüğe sebep diye biliyorum. Yani gebelik olabilir. Mutlaka öncelikle bir test yapın ve pozitifse mutlaka doktorunuzla bir yol izleyin. Bildiğim kadarı ile aspirin gecikme yapmaz.

aspirin hakkında bilgim yok ama stres geciktirir

yani aspirin de içiyorum ama olur mu acaba diye düşünmeniz bile sizi geciktirebilir

bu arada hamile de olabilirsiniz

bu şekilde gerilmeye devam etmeyin

alın üç kuruşluk bir test yapın pozitifse doktordan bunu belirterek randevu alırsınız

değilse de biraz daha bekler yine olmazsanız gidersiniz doktora

Aspirinin size nasil bir etki yaptigini bilemeyiz. Bence bir an once bir test alip yapin. Eger test sonucunuz pozitifse kan pihtilasmanizdan dolayi doktorunuz bir tedavi uygulayacaktir dusuk olmamasi icin. Aksi takdirde gecikirseniz kan pihtilasmasi dusuk sebebidir.

neden hamile miyim diye sormuyorum diyorsunuz ki ..neden olmasın.. haa ilişkiden eminseniz hamile olma ihtimalim yok diyorsanız o zaman adet geciktirmiş olabilir ağrı kesici etkisi olan ilaçlar kesebiliyor ..

Olabilir
Aspirin aldığında nasıl kessin ki daha çok arttırır çünkü kanı sulandırıyor sizin o ilacı içtiğinizde hastanelik olmanız lazım karıştırıyorsunuz galiba. Konu sahibi geçmiş olsun bence bi gebelik testi yap sen inşallah hamilesindedir

Aspirin aldığında nasıl kessin ki daha çok arttırır çünkü kanı sulandırıyor sizin o ilacı içtiğinizde hastanelik olmanız lazım karıştırıyorsunuz galiba. Konu sahibi geçmiş olsun bence bi gebelik testi yap sen inşallah hamilesindedir
Bende kesiyor bilmiyorum hiç araştırma yapmadım bu konuda
aspirin alınca banyo yapınca azalır kesilir 7 gün olan günlerim beşe düşer

Bende kesiyor bilmiyorum hiç araştırma yapmadım bu konuda
aspirin alınca banyo yapınca azalır kesilir 7 gün olan günlerim beşe düşer
Çok garip yA bu bildiğimiz aspirin bak benim başka ağrı kesici alırsam benimde kesilirdi az olurum ama sanki zamanı uzuyor o zamanda

benimde bugün 37. günüm test negatif hiç bi belirti ağrı yok. :KK43: böyle olunca daha çok ümitleniyosun :KK43: havalardandır belki

neden hamile miyim diye sormuyorum diyorsunuz ki ..neden olmasın.. haa ilişkiden eminseniz hamile olma ihtimalim yok diyorsanız o zaman adet geciktirmiş olabilir ağrı kesici etkisi olan ilaçlar kesebiliyor ..
sürtündüm hamilemiyim tarzı konularla ultrason cihazım bozuk tarzı alaycı cevaplar verildiği içindir belki. ama bu ciddi bi konu kimse dalga geçmez

benimde bugün 37. günüm test negatif hiç bi belirti ağrı yok. :KK43: böyle olunca daha çok ümitleniyosun :KK43: havalardandır belki

sürtündüm hamilemiyim tarzı konularla ultrason cihazım bozuk tarzı alaycı cevaplar verildiği içindir belki. ama bu ciddi bi konu kimse dalga geçmez
bence sizin konunuzda alay edilcek hiç bi durum yok sizin yerinizde olsam uçarak kan vermeye giderdim ..en net sonucu o verir çünkü..seni anlıyorum bende bebeğimi 9 yıl bekledim

düzeltme: bi karışıklı oldu galiba bu cevabım konu sahibine ;)

Aspirinin gecikme yapacağını pek sanmıyorum. Hava değişikliği ve stres yaşamadıysanız ki adetleriniz düzenliymiş akla sadece gebelik ihtimali geliyor.

Havalardan olabilir bende de gecikme oldu şuan 20 gün oldu idrar testi de kan test ı de negatif prolaktin de yüksek olduğu için üzerinde durmuyorum aspirine bağlı bir gecikme olduğunu dusunmuyorum stres yapmamaya gayret gösterelim hayırlısı

Bilimsel değil ama doktorlar da aspirinin adet söktürücü olduğunu söylüyorlar, tabii sizin bünyenizde ters etki yapmışta olabilir ama aspirin genel olarak adet geciktirmez, söktürür kan sulandırıcı özelliği vs olduğu için yine de doktorunuza danışmanızda yarar var, mevsimsel değişimden de gecikme yaşayabilirsiniz, gebelikte olabilir bilemiyorum.

Back